חדשים אני צחר בן 17.5 מפ"ת. ברוכים הבאים
י ילדה לא יפה New member 27/4/07 #2 חדשה ../images/Emo9.gif שלום לחברי פורום היהודים, אני מיכל נראה שיש פה אחלה פורום אני מקווה להשתלב בניכם בטח יקח לי זמן לקרוא את כל הפורום ולהכיר את כולם אבל בהנתיים תקבלו אותי יפה
חדשה ../images/Emo9.gif שלום לחברי פורום היהודים, אני מיכל נראה שיש פה אחלה פורום אני מקווה להשתלב בניכם בטח יקח לי זמן לקרוא את כל הפורום ולהכיר את כולם אבל בהנתיים תקבלו אותי יפה
ה הילדה עם הפעמון New member 27/4/07 #5 שלום. ../images/Emo13.gif אני ספיר, בת 17 וחצי כמעט. מאריאל. ברוכה הבאה
ב בהמה אדומה New member 27/4/07 #8 היי מיכל../images/Emo13.gif מקווה שתשתלבי. ענבר, 17, אריאל. ברוכה הבאה
א אוחנפיצה New member 27/4/07 #10 אהלן נופר, 17. מאריאל תהני ו... לא צריך להגזים... לקרוא את כל הפורום? מספיק רק העמוד האחרון...
י יפית פית פית New member 27/4/07 #13 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איזה אוחנה זאת יואוו
י ילדה לא יפה New member 27/4/07 #14 תודה לכן חמודות ../images/Emo13.gif חחח אני לא הולכת באמת לקרוא את כל הפורום לא רק מפאת העצלנות אלא בגלל חוסר זמן
תודה לכן חמודות ../images/Emo13.gif חחח אני לא הולכת באמת לקרוא את כל הפורום לא רק מפאת העצלנות אלא בגלל חוסר זמן
° °•°ShAnShuNa°•° New member 28/4/07 #18 אם היית מתחילה זה היה נפסק גם בגלל חוסר ענין. סתם סתם... את ההגיגים שנכתבים פה לא תמצאי בשומקום אחר ד"א, שני, 17, מת"א
אם היית מתחילה זה היה נפסק גם בגלל חוסר ענין. סתם סתם... את ההגיגים שנכתבים פה לא תמצאי בשומקום אחר ד"א, שני, 17, מת"א