חדשים
שאלות ותשובות
הערות
בקשות וכו'

בלו 555

New member
היי, אני די..חדשה [?]

היי! אני קוראת מעריב לנוער ו...הם דוחפים את הפורום לכל כתבה והחלטתי שאני רוצה לבקר פה ולהתכתב מדי פעם :] אז...הממ..לפי מה שאני רואה בעיקר מפטפטים.אז יש פטפטנית חדשה בפורום, אני! ^.^ דרך אגב, יעל פלג באמת מתכתבת פה? וואו...חח.זה כאילו היא מפורסמת...אז די קשה לי להאמין בזה. מקווה שעשיתי רושם טוב, בלו 3>

Michaln22

New member
איך הופ&#

יש לי כמה שאלות: אם רוצים להיות כתבים במעריב לנוער האם יש אפשרות? אם כן מהם התנאים לקבלה. אשמח לתשובה, גם אם היא תהיה שלילית.

amit678

New member
ברוכה הבאה בלו ../images/Emo13.gif

מקווה שתהני פה...
וכן, גם יעל פלג מתכתבת כאן (ואו יעל, את סלבריטי
)

mor000

New member
אז ככה:

יש אפשרות... מדי שנה מעריב לנוער מחפש כתבים חדשים למערכת, כשהמערכת תזדקק לכתבים חדשים תוכל\י למצוא מודעה בעיתון וכמובן לשלוח למערכת כתבה\מאמר שלך ואולי להתקבל... לפני כמה חודשים הצטרפו למערכת המון כתבים חדשים ולכן אני בספק אם היא זקוקה לעוד... תוכלי לנסות בהמשך וכמובן תעקבי אחר העיתונים. מקווה שעניתי.

mor000

New member
ברוכה הבאה לפורום!!!

מה קורה? אז קודם כל יעל פלג בהחלט נמצאת בפורום ואת אפילו מוזמנת לבקש ממנה ילדים [= בכל מקרה מקווה שתהני פה- אני מור כ"נ בעיתון.

יעל פלג

New member
תמיד אפשר לבקש

אבל לא, אפילו לבלוגר מפורסם ונערץ כמוך זה לא יעזור...

mor000

New member
חדשים../images/Emo41.gifשאלות ותשובות ../images/Emo41.gifהערות../images/Emo41.gif בקשות וכו'

הכל לשרשר לפה

סער ג1

New member
אני כבר הצבעתי

ומדובר בסקר על ועדת וינוגרד הכל-כך מדוברת. מעניין יהיה לראות עד כמה הועדה הזו באמת מעורבת בחיים שלכם, ועד כמה בכלל היא הגיעה לאוזניכם

יעל פלג

New member
וכי למה?

האמת שגם אני לא. את הכל כבר קראתי או פה או לפני שבועיים

mor000

New member
מממ אני לא חושבת שפרסמנו תכנים מהגליון הזה...

קראתי את כולו ושום דבר לא פורסם בפורום [הוא יתפרסם רק מחר]... גם יש שם כתבה אחת שלי שאני בטוחה שראתה אור רק היום \= צר לי שהתאכזבתן, אני דווקא נהנתי לקרוא [=

יעל פלג

New member
רק עכשיו חשבתי

שבעצם אני מדברת על הגיליון של שבוע שעבר כי אני לא מנויה, ואני קונה רק בתחילת שבוע... ואת הגליון הקודם כן העלתם, ומה שלא העלתם קראתי בישיבה

barv15

New member
ממ.. גם חדשה :)

ממ אז אני בר D: אני ואחותי [ התאומה
] מנויות לעיתון כבר שנתיים :) ראיתי את הכתובת בעיתון אז נכנסתי וזה נראה אחלה פורום

למעלה