חדשים ברוכים הבאים חבובים!
S S u p e r S h e e p New member 5/3/07 #1 חדשים../images/Emo65.gif../images/Emo163.gif ברוכים הבאים חבובים!
מ מאור XD New member 8/3/07 #2 היי אפרת לא נורא גמאני לא ממש הכרתי את מיי קימיקל רומאנס עד השנה אבל יש לך טעם טוב במוזיקה כי את אוהבת את גרין דיי [והם הלהקה שאני הכי אוהבת אבל לא משנה]. צריך לארגן משו ולנסות להביא את גרין דיי לארץ :] טוב בכל מקרה את אחלה ילדה P :
היי אפרת לא נורא גמאני לא ממש הכרתי את מיי קימיקל רומאנס עד השנה אבל יש לך טעם טוב במוזיקה כי את אוהבת את גרין דיי [והם הלהקה שאני הכי אוהבת אבל לא משנה]. צריך לארגן משו ולנסות להביא את גרין דיי לארץ :] טוב בכל מקרה את אחלה ילדה P :
S S u p e r S h e e p New member 8/3/07 #3 שלומות ../images/Emo13.gif../images/Emo163.gif בבקשה ללמוד לשרשר. אני מצרפת לך את הקובץ כדי שיהיה לך יותר קל. בהצלחה
שלומות ../images/Emo13.gif../images/Emo163.gif בבקשה ללמוד לשרשר. אני מצרפת לך את הקובץ כדי שיהיה לך יותר קל. בהצלחה
E Efrat The Giraffe New member 8/3/07 #4 ../images/Emo4.gif התכוונת אליי? כי יש פה עוד אפרת בכל מקרה.. לא נראה לי שיכול להיות שגרין דיי יבואו לארץ.. לפחות לא עכשיו ו- MCR שליטה! /m\
../images/Emo4.gif התכוונת אליי? כי יש פה עוד אפרת בכל מקרה.. לא נראה לי שיכול להיות שגרין דיי יבואו לארץ.. לפחות לא עכשיו ו- MCR שליטה! /m\