חדשים

JeIIybean

New member
חדשים

שלום לכולם,
אני רושמת פה לראשונה, אבל נעזרתי בפורום הנפלא הזה המון גם בזמן ההריון וגם עכשיו. הקטנה שלנו כבר בת 4 חודשים, נולדה עם ק"פ ח"צ ברגל ימין וכבר חודש וחצי עם הנעליים. הקטנה טופלה עד עכשיו אצל ד"ר שטרית במרפאות החוץ באשקלון. מהאורטופד היינו מרוצים, אבל היום כשהגענו לביקורת הראשונה אחרי המעבר לנעליים הודיעו לנו באופן מפתיע שד"ר שטרית כבר לא עובד שם ושיש רופא מחליף. כמה דקות אח"כ מסתבר לנו מלחשושים של הצוות, שהמחליף הוא אורטופד מבוגרים ושהילדים מחוץ לחדר פשוט ממתינים לשווא. כל זה ואיש מהצוות לא טורח לקחת אחריות ולהודיע להורים, שחלקם ממתינים כבר שעות. אז זהו, לשם אנחנו כבר לא נחזור (במיוחד מאחר וזו לא פעם ראשונה שנתקלנו בחוסר מקצועיות מצד המרפאה) ולאחר ההמלצות החמות שקראנו פה על ד"ר פנסקי, קבענו אליו תור לעוד יומיים. מקווים לטוב, כי בימים האחרונים התפתח לה שפשוף ברגל עם הק"פ, מתחת לרצועה של הנעל. אני די בלחץ מהשפשוף הזה, כי לא נראה שהוא משתפר... אשמח לשמוע אם יש משהו נוסף שאנחנו יכולים לעשות בינתיים חוץ מלשים פלסטר.
תודה רבה!
גלי

טובה53

New member
שיפשוף מתחת לרצועה:

אפשר לשים פלסטר מחורר באמצעו והפצע/שיפשוף מתחת לפתח, כך שיפחת הלחץ על המקום הפגוע ויוסט אל מקום לא פגוע. אפשר גם ליצור טבעת מצמר גפן, להניח סביב הפצע כמו כתר, ולהצמיד עם פלסטר או סלוטיפ רפואי.
בהצלחה!

ד"ר פנסקי-בחירה מצויינת

גם אנחנו נהיה שם בעוד יומיים לגבס שלישי, מתי מתחילים עם הנעליים?

פרלמנים

New member
בהצלחה

עשיתם בחירה טובה מאוד של הרופא, ואני בטוחה שאתם בידיים טובות.
נשמח שתהיו איתנו כאן
ג'סיקה

למעלה