חדשימ ישנימ וכאלה שבאמצע ובצד

חדשימ ישנימ וכאלה שבאמצע ובצד

אני מודה הייתי כאנ קראתי הכל ולא הגבתי על שכול ויגונ על עצב ועל כאב על גלולות מפיגות עצבות על צעדימ הנשמעימ ומתערבבימ בניחוח מאכלימ אהובימ על חלומות מסוייטימ על חוסר שינה על עוגת גבינה שלא הייתה על אבקות לבנות שעושות שמות על שי שנמצא ובזה לפחות צימצמ את הסיוטימ לו לא היה מובא לקבורה . על עלי ורד שכמרקחה היא מתוקה על דפנה שהיא אולי לא עלימ אכ גמ לה לדפנה ניחוח משלה ואחרי פתיחה שכזו אומרת אני לא קראתי את אותו הספר בדיוק מאותה סיבה שלא אצפה בסרטי מלחמה בדיוק מאותה סיבה שבימי זיכרונ אני לא צופה בטלויזיה ומקשיבה הכל משומ שאני על שביל הבריחה נוגעת ובורחת אולי זו .....הגלולה ? לעולמ לא אדע אכ זוהי הבריחה שהיא הבחירה שאולי תהפוכ אותי למאושרה חיוכימ לכמ כנימ הילי

amore

New member
הילי אני מקנא ...

ביכולת הביטוי הנפלאה שלך,אמרת דברים שרציתי להגיד ולא ידעתי איך ולך זה יצא בקלילות כל כך. תודה לך. אלי

חדשים ישנים?

ככה זה לא מהיום, זה קורה הרבה שנדמה שהישנים כבר נראים כאילו הם ישנים. או רק סתם מנומנמים, שעדיין לא נרדמו לגמרי. ו ב ר י ח ה ? לפעמים אסור לבנות על זה, כי מישהו כבר מזמן חמד לו לצון, שאותו שורש עצמו, של אותה בריחה, כבר נועל אותך מראש על מנעול. תשאלי את רב-בריח. תגידי, התאקלמת?

amore

New member
עזרא,"אתה גדול".

איך שאתה מוצא את הקישורים המתאימים לכל נושא,ממש מדהים,גם היכולת הרבגוונית,שתמיד מוצאת תשובה מתאימה וכל זה נעשה בזהירות רבה שמא,פן מישהו יפגע. אתה כישרון ואני מאחל לך שתצליח לנצל כישרון זה בצורה הטובה ביותר. מעריך מאד אותך. אלי.

איזה מזל שלא שכחת לרשום את זה

בין מרכאות. אנשים עוד היו חושבים שבאמת. גם עזרא, כשהוא רוצה להגיד למישהו שהוא פסיכי, גם עזרא כותב לו: "אתה חכם".
האדום - בשביל תודה. הכחול - כי היום זה היום.

ניצן16

New member
עזרא,

מתחשק לי לנסות אותך. נראה אותך מוצא לי קישור, על מוות של אחות קטנה. ובבקשה- שיהיה רציני. ואם אפשר- אז עוד היום. (כמה דרישות, הא?) וזה לא שסתם בא לי, פשוט אני כמעט ולא מוצאת דברים על אובדן אחים-אחיות האינטרנט- למעט הדברים שמופיעים בפורום פה. אז אולי- אתה תמצא... יום טוב לכולם
! (ובמיוחד לאדם שעכשיו ב-
..)

אז ככה, ניצן:

זה לא שאת כמעט לא מוצאת דברים על אובדן אחים ואחיות באינטרנט - אלא שבאמת, משום מה, אין הרבה חומרים רלוונטים. אז בינתיים, על רגל אחת, הנה כמה דברים מייצגים, למשל: אחותי הקטנה - נשמע כמו עדות אמיתית ; והנה עדות נוספת - מזעזעת ככל שהיא רחוקה, מפי ילדה בת 14 שגילתה את גולגולת אחותה הקטנה - המספרת על כך שישים שנה מאוחר יותר; כמובן שמאותה תקופה אפשר למצוא אין-ספור עדויות נוספות, אלא שאת בוודאי מתכוונת לחומרים קונקרטיים אחרים "בני-זמננו" ו"פחות" מטורפים. על התקופה ההיא כתב טוביה ריבנר: אחותי באויר שאיננו זורם עוד באויר הסוגר כאגרוף באויר המתפרק לעפר והעפר למחטים באויר האש העורה באויר המתוק לא מפריחה באויר הדק כיללה באויר הקורע אלף עינים וכל עין רואה חשך באויר המתגמד בין שפה לשפה חיה אחותי הקטנה את נצח הרגע האחרון. ועכשיו - משהו מסוג אחר על תפיסת המוות בעיני ילדים, איך הם קולטים את המוות, איך הם מגיבים לו, יש הרבה מה לקרוא, אולי יעניין אותך לבדוק את הכתוב לעומת איך שאת זוכרת את עצמך, אולי סתם להביט על הצד ה´מדעי´ של העניין, לא חשוב איזה ציון תתני לעזרא - העיקר אל תשכחי לכתוב לו הערה שרואים עליו שהשתדל ויש לו פוטנציאל, נקווה שהוא ישפר את הציון בתעודה.

sad

New member
ואני שמעתי שגם בתקופתנו שלנו

עשויים אנשים למצוא חתיכות גולגולת של האחים שלהם, אולי זה היה חלום, פנטזיה של מישהו שהזה לא יודעת בכל אופן גם זה מותחן לילה אחר

sad

New member
ועוד דבר..

חושבת שהגלולה שלך טובה נעשתה במעבדות שבודקות יעילות ומעט תופעות לוואי לא להתמכר ולא לברוח, את הרי פה לא?

חיוכ גמ לכ ../images/Emo42.gif

געגעתי.. ותגידי בסוף.. לא יצאה העוגה? ואת החוש השביעי השני בחנת?

למעלה