חדשעעעע!! בחברתי.. עברתי לפה.. הייתי בעבר הרחוק במורדים... עכשיו בגלל האנשים חזרתי לפה וולקאם מי
K kush kush New member 9/6/04 #1 חדשעעעע!!../images/Emo9.gif בחברתי.. עברתי לפה.. הייתי בעבר הרחוק במורדים... עכשיו בגלל האנשים חזרתי לפה וולקאם מי
חדשעעעע!!../images/Emo9.gif בחברתי.. עברתי לפה.. הייתי בעבר הרחוק במורדים... עכשיו בגלל האנשים חזרתי לפה וולקאם מי
° °•° OmEr °•° New member 9/6/04 #3 ../images/Emo42.gif../images/Emo185.gifהייי מאמיייייי../images/Emo25.gif וולקאםםםםםםםםם
K kush kush New member 9/6/04 #5 *ברוכה!! תודע עומריקה!! ורותמה---> אולי לפעמים כי ירדתי מהם קצת............ הרבה ולאן נעלם השרשור?:*0 אני צריכה להתחיל להתרגל חזרה לאטומוקונים.. ולבחור לעצמי אחד לכותרת.. של עומר כוס ושמש אם אנלא טועה
*ברוכה!! תודע עומריקה!! ורותמה---> אולי לפעמים כי ירדתי מהם קצת............ הרבה ולאן נעלם השרשור?:*0 אני צריכה להתחיל להתרגל חזרה לאטומוקונים.. ולבחור לעצמי אחד לכותרת.. של עומר כוס ושמש אם אנלא טועה
° °•° OmEr °•° New member 10/6/04 #8 ../images/Emo42.gif|../images/Emo185.gifלאאא...שלי ככה: | שמש || שוקו |
° °•° sHiR °•° New member 9/6/04 #6 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif אני רק מזהירה אותך מראש יבש פה לאללה בכל זאת,מקווה שתהני
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif אני רק מזהירה אותך מראש יבש פה לאללה בכל זאת,מקווה שתהני
K kush kush New member 10/6/04 #7 תודע שריקי מותק!! איך זה שאת לא מחוברת? כתבת לי משו נורא מסקרן ונעלמת!! מחר בגרות...................................................
תודע שריקי מותק!! איך זה שאת לא מחוברת? כתבת לי משו נורא מסקרן ונעלמת!! מחר בגרות...................................................
Q QuE DiFiciL AsEr yo New member 10/6/04 #10 ../images/Emo80.gif../images/Emo47.gifוולקאם../images/Emo24.gif אני מאיה, איך קוראים לך?
ג גללללללל New member 11/6/04 #12 אותך אני זוכרת!!! אז קודם כל ברוכה השווה מותק, ודבר שני, אני זוכרת אותך והשם שלך מוכר לי, אני כמעט בטוחה שאני מכירה אותך.. איזה תיכון את לומדת?
אותך אני זוכרת!!! אז קודם כל ברוכה השווה מותק, ודבר שני, אני זוכרת אותך והשם שלך מוכר לי, אני כמעט בטוחה שאני מכירה אותך.. איזה תיכון את לומדת?
F Flash Button New member 12/6/04 #18 אגב מפגש.. עוד חודש ויומיים יהיה שנה למפגש הגדול של הפורום שלנו..איך שהזמן עובר
° °•° sHiR °•° New member 12/6/04 #19 איך אתה זוכר את התאריך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif
K kush kush New member 12/6/04 #20 אייסיקיו:123654412. ורז../images/Emo26.gif אני בספק אם אתה זוכר אותי.. אבל אני אציין שוב שברחת לי מהמסנג'ר עם 2 כתבות של "לא פעיל" ושכחת להוסיף אותי לחדשה.. או שלא רצית אני עדיין קיימת אניוואי.. וקשה מאוד לשכוח את המפגש.. חשבתי שעברה יותר משנה. בעצם לא זה היה אחריי הבגרויות.. אז מגניב
אייסיקיו:123654412. ורז../images/Emo26.gif אני בספק אם אתה זוכר אותי.. אבל אני אציין שוב שברחת לי מהמסנג'ר עם 2 כתבות של "לא פעיל" ושכחת להוסיף אותי לחדשה.. או שלא רצית אני עדיין קיימת אניוואי.. וקשה מאוד לשכוח את המפגש.. חשבתי שעברה יותר משנה. בעצם לא זה היה אחריי הבגרויות.. אז מגניב