חדששששש כאןןן אז שלום לכולם קוראים לי אביעד . גר בת"א בן 18 משהו יודע מתי איזן יחזור?
A animaboy New member 20/10/06 #1 חדששששש כאןןן אז שלום לכולם קוראים לי אביעד . גר בת"א בן 18 משהו יודע מתי איזן יחזור?
A Aneduune New member 20/10/06 #5 ברוך הבא^^ וגם אני לא קוראת את המנגה, אבל הוא בטח מופיע שם איכשהו. אז תחסוך לעצמך את הספויילרים, הוא בטח יחזור בסוף הפילרים, נקווה שהם לא עוד הרבה זמן T_T
ברוך הבא^^ וגם אני לא קוראת את המנגה, אבל הוא בטח מופיע שם איכשהו. אז תחסוך לעצמך את הספויילרים, הוא בטח יחזור בסוף הפילרים, נקווה שהם לא עוד הרבה זמן T_T
G Guid New member 20/10/06 #3 שלום! ברוך הבא לפורום! אני לא יודע מתי אייזן יחזור כי אני לא קורא את המנגה. ואם אתה לא קורא את המנגה אז זה יהיה בשבילך ספוילר... וחבל...
שלום! ברוך הבא לפורום! אני לא יודע מתי אייזן יחזור כי אני לא קורא את המנגה. ואם אתה לא קורא את המנגה אז זה יהיה בשבילך ספוילר... וחבל...
S Shishi san New member 20/10/06 #9 אם אני זוכר נכון.. את זאת שהבאת אותי לכאן ( סתירה לגבי משפט 1~ ) ( ואת לא כלבה, בכלליות3>~ )
S Serf SaN New member 20/10/06 #12 לכל מי ששואל את עצמו.. רבנו על זה במסנג'ר, והגענו למסקנה שאני הכרתי לו. 3:
S Sakai Shana New member 20/10/06 #14 אע. אמממ. את החדשים שאני מביאה אני לא מבריחה.XD; [אוך נו, אני כן, סתם לא יוצא לך להתקל בי בשיאי @@~]
C cRitiCaL KitTy New member 20/10/06 #15 וואו../images/Emo113.gif זה נורא מבלבל כששלושתכם משרשרים ככה... אתם גורמים לי באמת להסתכל על הכינויים...
וואו../images/Emo113.gif זה נורא מבלבל כששלושתכם משרשרים ככה... אתם גורמים לי באמת להסתכל על הכינויים...
S Serf SaN New member 20/10/06 #22 אמשך הפסידה$#@!# תלמד לנסח שאלה כמו שצריך. אה, ואני לא מצליח להוציא אותך מחסימה משום מה. XD