חדש או חדש ישן? (במידה וזה היה פעם גם פורום האי/השמיניה חח)

dar dahan

Member
חדש או חדש ישן? (במידה וזה היה פעם גם פורום האי/השמיניה חח)

קוראים לי דר אני בן 23.5...
בכל מקרה אז כמו החממה, האי, השמיניה גם עכשיו אני מתמכר לסדרה של גיורא חמיצר שלא מפסיק להפתיע אותי, אני חושב שצריך לתת לו סדרה של 20 מיליון שקל בערוץ 2 (ערוץ 11 ו10 לא יצליחו לעמוד בעשירית מהסכום לדעתי האישית), או בהוט/יס כתוכנית שלא מיועדת לילדים/נוער, כי הבנאדם פשוט גאון, בארצות הברית הוא היה עושה הון לדעתי משובר קופות..
ד"א לשכונה נכנסתי לפניי שבוע כאשר הייתי משועמם כי אני בין עבודות ואמרתי לעצמי יאללה ננסה לתת לזה צ'אנס (במקרה אני כל הזמן עובר לפניי הVOD גם בVOD YOUNG כי אני רואה שם את הפיג'מות גם בגילי המופלג), ואמרתי יאללה ננסה לתת לזה צ'אנס, ובאמת שלא חשבתי שאני אצליח לראות 33 פרקים תוך יום אחד, זה היה פשוט ממכר, לא הצלחתי להפסיק, ואז נזכרתי למה אני אוהב את הסדרות שגיורא יוצר, משהו בסדרות מתח/מד"ב לנוער/ילדים שהוא יוצר הן לא פחות מגאונות לשמה, הוא פשוט גורם לי להתמכר במלוא מובן המילה, משהו בחבילה השלמה של הסדרות שהוא יוצר וגם יושב עליהן ולא משאיר את הכתיבה הכוללת למישהו אחר (עונה 3 של האי ועונה 4/5 של השמיניה) הופך את הסדרות שלו לענקיות.
בכל מקרה כאחד שצפה בזכות הסדרות שלו ב24, ובאבודים ובסטארגייט וכו', הכל בזכות האי ובזכותו גם הכרתי את קולדפליי, אפשר לומר שגיורא חמיצר הוא מרכז החיים שלי במובן מסוים עד כמה שזה ישמע מביך/הזוי...
בכל אופן שכונה זאת סדרה נהדרת וליאנה עיון (מיטל) יפה מדיי, ולעומר גולדמן (ויקי) יש קול חמוד, וכל השחקנים נהדרים, אולי חוץ מיוסי מרשק שכל פעם שאני רואה אותו הוא עושה לי חשק להעביר את הזמן, מזל שהוא רוב הזמן לא נמצא בפרונט בפרקים האחרונים...

ny22

New member
מנהל
דר, מה שלומך? ברוך הבא!

מבחינתי אתה חדש ישן.
זה לא בדיוק פורום ההמשך מבחינה טכנית (כי זה לא אותו מספר פורום), אבל מצד שני יהו כאלה שיגידו לך (ובניהם אני) שזה כן פורום ההמשך, כך שבמחינתי אתה חדש ישן
.
&nbsp
אני עוד לא אתייחס לכל מה שכתבת רק אומר לך שממש כיף לי לראות אותך כאן
.
&nbsp
אגב, הסדרות של גיורא + הפיג'מות טובות לכל גיל כי הן פשוט סדרות מעולות!

Roei152

Well-known member
מנהל
ברוך השב דר
הצטרפתי לקהילה המדהימה הזאת של מעריצי האי השמיניה שבן המדהים ניהל רק בעונה הרביעית ובזכוות בן הפכתי בעצמי למנהל פורום כפי שסיפרתי לך פורום סדרות ישראליות ומקווה לראות אותך שם בעונה השלישית של החממה .... לכן אנחנו פחות מכירים ואני מקווה שבזמן הקצר שנשאר לסוף העונה נכיר יותר ....
האמת שאני גם כן צופה ותיק של גיורא קצת פחות ממכם אמנם ... הסדרה הרשמית הראושנה שלי של גיורא ובכלל הסדרה הראושנה שראיתי בעקביות הייתה בכלל האי למרות שכן ראיתי את 3 העונות של השמיניה בVOD אבל לא הבנתי כמה זה גדול ועוצמתי בגלל שאני לקוי שמיעה ובעונה הראושנה לא היו כתוביות בעונה השניה היו כתוביות לאורך כל העונה חוץ מהפרק האחרון ובעונה השלישית היו כתוביות כל העונה... אבל כן נגררתי להאיי בעקבות השמיניה וראיתי את כל העונות של השמיניה מאוחר יותר שזה עלה לוי אודי מאוחר יותר עם כתוביות גם העונה הראושנה ..... האמת שאת הפרק האחרון של העונה השניה נזכרו לשים עם כתוביות רק חצי שנה לפני עלית הגרסה המחודשת של השמיניה...
אני מסכים איתך בהחלט שהעונות שגיורא נתן לאחרים לכתוב הן לא כ"כ טובות..
אני בן 21 .... שנתים וחצי יותר צעיר ממך אבל גם כן גיל שאנשים פוקחים עיניים ואומרים אה הוא אוהב סדרות נוער ??
לגבי חו"ל / מבוגרים גיורא אומר שהכתיבה שלו בעולם הילדים יותר פתוחה ויותר מאפשרת לו לכתוב ולהתתבטא.... אולי בעוד כמה שנים שדור השמיניה והאי והחממה יתרבה ויגדל יותר וירצו להרגיש יותר אץת הכתיבה שלו בעולם המבוגרים אז הוא יפנה לשם......

dar dahan

Member
היי רועי

קודם כל אני מצטער על עניין החרשות אני לא רוצה לבאס אותך אבל בסדרות של גיורא הרבה מאוד מהסדרה זה עניין המוזיקה, המוזיקה במיוחד שהוא מעורב בסדרה ובעונה ולא כמו בהאי 3 ובהשמינייה 4 המוזיקה פשוט הופכת את הסדרות שלו למשהו עוד יותר מיוחד.
אבל אני שמח שלמרות הכל אתה רואה את הסדרות ונהנה וזה הכי חשוב ושלא תחשוב שאני מרחם עלייך או משהו, רק מצטער שאין לך אפשרות לשמוע את המוזיקה שיש בסדרות שלו גם אם הם לקוחים מסרטים וסדרות אחרות, ועדיין החוכמה שבשילוב המוזיקה לסצינה זה מצריך גאונות.
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
אין צורך להתנצל

האמת קצת הכעיס אותי איך שהגבת..... אתה לא מכיר אותי בחיים האמתים ... אל תשכח את זה...יש לי יתרונות אחרים ...
אני גם כן שומע את הפסקול אומנם לא כמו שאתם שומעים אותו .... אבל שירים אני מסוגל לשמוע בעברית לא באנגלית ובשני פרקים שמו שירים שהכרתי "מה שאת אוהבת" ו"השביל הזה מתחיל"

panda0zombie

New member
היי דר D:

ברוכים השבים לפי מה שהבנתי.. אני מאיה
מסכימה שבהחלט שגיורא חמיצר גאון! התחלתי לחשוב שנגמרים הרעיונות אבל אז הגיע שכונה ואני ממש התמכרתי לזה! כל סדרה שלו מדהימה לגמרי ומפתיעה ומותחת.. הסדרה שלו שאני הכי אוהבת הייתה האי למרות שהעונה השלישית הייתה צולעת קצת

dar dahan

Member
גם אני אהבתי את האי בעיקר בגלל שגיליתי בזכות הסדרה את המד"ב

עד אז אני חייב לאודות לא ידעתי שהז'אנר קיים, האי וגיורא עם הסדרות שלו לימדו אותי כל כך הרבה דברים שזה מדהים פשוט.
וכן גם אני חושב שהעונה השלישית של האי כמו העונה הרביעית (וחמישית אם שואלים את ערוץ הילדים המעפן) של השמינייה היו צולעות, כל מה שגיורא נוגע בו ויוצר עד הסוף הוא יצירה מבחינתי, יצירה על סף הגאונות.
&nbsp
&nbsp

ny22

New member
מנהל
אני רק יכול לומר שאני ממש שמח שאתה כאן איתנו

כיף לקרוא את ההודעת שלך

למעלה