חדש אצלכם בפורום

חדש אצלכם בפורום../images/Emo24.gif

איזה כייף להתחבר אליכם בפעם הראשונה! אני קורא כבר המון זמן בפורום, ואני רוצה להודות לכל האנשים המקסימים פה! כמה כייף לדעת שיש גם אנשים כאלה, שיכולים להיות פה כדי לעזור, ללא תמורה... אני שמח להצטרף אליכם היום! כמו-כן, אני רוצה לבקש מכם להתייחס להודעה שאכתוב מתחת לזו, כי זאת פעם ראשונה שאתוודה בחיים האלה... תודה!

וידוי

קראתי המון פעמים בפורום על נושא זוגיות, ואני מאוד מעריך את האנשים שהולכים על דרך האמת שלהם. הפעם אני רוצה לעשות צעד כזה, ולבקש מכל אחד מכם, מי שיכול, תגיבו לי ותגידו את דעתכם - היא חשובה לי מאוד! לא קל לי לעשות את זה, אבל אני מרגיש יותר חופשי מעצם המחשבה לחלוק את זה פה אתכם. הוידוי: פעם שמעתי שיר של בוני טיילר (הזמרת מה-80) ששרה: "אם היית אישה ואני הגבר, היית יכול להבין". המילים האלו נכונות, במיוחד כשאתה בעצמך מרגיש לא אישה ולא גבר. במילים פשוטות: אני בחור הומוסקסואל
כבר המון שנים שאני מודע לכך, ואני לא מוצא בדבר בעיה כלשהי - אולי אחת: האם קיימת אהבה? אני לא חונכתי מעולם לערכים כאלה, וחינכתי את עצמי לבד, בדעותיי ומחשבותיי על אהבה והחיים. מאז גיל צעיר, אני גדלתי על סרטי אהבה ורומנטיקה שעצם התפייה הייתה מלווה בהמון הזדהות ורגש..! אחרי גיל ההתבגרות, אני מבין היום שמשהו בי מאוד שונה - גם במובן המיני, וגם במובן הרגשות. אני מרבה לחשוב שאני חייזר ממאדים, אבל ככה אני! אחרי גיל 20, אני מעולם לא התנסיתי עם המין הזה, ולא עם מין אחר. משום מה זה נשמע מוזר, הרי איך אני יודע שזה מתאים, נכון? אבל יש לזה פירוש פשוט: אני מרגיש את זה כמו זרם חזק בגוף - רק מעצם המחשבה על זה! אין לי הרבה אפשרויות להכיר, אז החלטתי לנסות היכרות באינטרנט, ונראה מה זה יוליד. במילה אחת: מחפשים שם רק משהו אחד ללילה נחמד יחד, ויותר אפשר לא להתראות. אחרי כל השנים, אני כבר הבנתי: אהבה היא לא משהו שראיתי פעם בסרטים - היא לגמרי שונה במציאות. במיוחד זה שונה בסביבת גאים, ששם בוחנים אותך לצורך מין בלבד! אני מרגיש כאחד ויחיד שרוצה את ההפך... יצא לי לדבר עם כמה אנשים מהמקומות האלה, שאמרו לי בשיחות נעימות מאוד: "כשיש יחסים בין גבר לאישה, האישה עושה המון צעדים בשביל המשפחה ובשביל הזוגיות. הגבר שונה במחשבה שלו, והוא כמובן מחפש ריגושים". ואמרו לי המון פעמים, שהמחשבה שלי (כגבר) מאוד דומה לאישה, למרות שאין לי בעיות נפשיות בנושא. כן - אני בהחלט דואג בשביל למצוא את הזוגיות המושלמת לי, ולהעניק מעצמי למענו. והוא למעני. המשך למטה.

המשך - סליחה שארוך..

אומנם אני גבר, אבל אני מחפש זוגיות ועתיד לבנות מזה משפחה! הרבה פעמים אמרו לי שאני דומה לחייזר במחשבות שלי, ושכדאי לי מאוד להיפתח למציאות הקיימת! עכשיו אני שואל: מה היא המציאות? האורח הסוד: המציאות, זה מה שחלטת שאתה יוצר במחשבות שלך! אני זוכר שפעם קרתי את נפוליאון היל: כל אשר אדם יכול לעלות בדמיונו, זה מה שיכול להשיגו". ואני מאוד מאמין בזה, כי עצם המחשבה בזוגיות/משפחה/אהבה עם בן זוג לא מהווה שום התנגדות אצלי בגוף...אני מאוד שלם! אני לא מנוסה בכלל בשום דבר שקשור למין, וזה כי תמיד אני שומר את עצמי וגופי למען האדם המיועד לי. יש לי המון אפשרויות להתנסות, ואני לא מקבל אף אחת מהם. היה אפילו קטע שבחור צעיר ובוגר קצת ממני, אמר שישמח לעזור לי בזה חח מצד 1, השנים הצעירות האלה הן לגמרי כדי להינות ולהתנסות. מצד2, אני מרגיש אני לא בנוי לזה, ואני לא מוכן. הרי צריך ללכת לפי ההרגשה. וזה מה שאני עושה. היום, אחרי כל הזבל הזה שעברתי, ודיברתי, ושוחחתי כלכך הרבה עם אנשים בתחום, אני נישארתי אובד עצות. ואני בא לשאול אתכם בבקשה: האם ברוח הסוד (שאני מאוד מאמין בו, ופועל עפיו), למרות כל מה שמקובל היום, ומה שבמיוחד מחפשים בקהילה ההומואית, אני יכול למצוא אהבה אמיתית? אני ממש לא מתייחס לכל מי שאומר שזה יהיה עניין מאוד מאוד קשה -עד בלתי אפשרי. כי דבר כזה (כמו שאני רוצה) דורש התאמת מאוד משמעותית ביני לבין בן הזוג - ושוב, אני מדבר על קהילה הומואית! האם בדרך אמונה חזקה, ואני באמת מרגיש ומאמין שאדם מתאים לי מסתובב בעולם הזה, אני אפגוש אותו? האם הכוח משיכה יפעל עליי ועליו כדי להביאו להיות איתי ? כי לפעמים אני באמת חושב שאולי כבר השליתי את עצמי בשטויות, ואני "מבזבז" את שנותיי הרעננות והצעירות ולא מתנסה, ומצד שני, אני גם מבין שאם אעשה זאת אני אלך נגד עצמי לחלוטין. מה תגידו? האם אני יכול לסמוך שאכן יקרה נס! והחלום הזה יתגשם אצלי באופן ממשי? לפעמים אני יושב ליד האבנים, מביט אל הים, ומדמיין שלידי מתיישב הבן זוג המקסים שלי, ואומר לי: הכל בסדר, אני כאן. ואני מתחיל לבכות מרוב שזה כל-כך מרגש. בבקשה מכם, תענו לי כ מה שאתם חושים ויכולים לייעץ לי, ותגידו ברוח הסוד: האם למרות הקיים סביבי, אני יכול לממש את מה שנראה כבלתי אפשרי ולא מציאותי, למציאותי וממשי - לאושר של החיים שלי? זהו...שפכתי היום את הלב בפניכם, ואני כברר מרגיש הקלה מאוד עצומה שזה התאפשר... מאחל לכולכם לילה טוב, ומוסר המון אור וורוד לחיילי צה"ל שלנו, ומבקש שאלוהים ישמור עליהם ועלינו! תודה, והנה שיר מאוד אהוב עליי!

מה זאת אומרת "למרות הקיים הסביבי"?

אנשים אומרים לך להתמודד עם "המציאות הקיימת", אבל האם הם יודעים מהי המציאות? האם הם יודעים באמת מה אפשר ומה לא אפשרי? מניין לך שהם צודקים? אני אתן לך פה תשובה שהיא קצת שונה ממה שמקובל בפורומים כגון זה: אני לא מאמין שה-כ-ל אפשרי. יש גם דברים שהם בלתי-אפשריים בעליל, או לפחות קרובים לזה. אבל החדשות הטובות הן, שאין הרבה דברים "בלתי-אפשריים" כאלה. ובדרך-כלל, כשאנשים אומרים "זה בלתי אפשרי", הם פשוט לא יודעים על מה הם מדברים. הם אומרים את זה בגלל אמונות מגבילות כאלה ואחרות שלהם, ולא בגלל שיש להם מידע מהימן בנושא. בוא ואני אספר לך על כמה דברים שהם אפשריים. אני יודע שהם אפשריים, כי הם התרחשו במציאות: 1. צעיר עם תסמונת דאון יכול לסיים אוניבריסטה. 2. נער בלי רגליים יכול לשחק בליגת הפוטבול של המכללות בארה"ב. 3. בחור חסר-כל יכול לבנות אמפריה עסקית בשווי מיליארדי דולרים. 4. נכה בכיסא גלגלים יכול להיות נשיא ארה"ב. 5. אדם שלא רץ מטר אחד עד גיל 30, יכול להפוך אצן אולימפי ברמה עולמית ולרשימת הדברים ה"מטורפים" האפשריים, אתה יכול להוסיף גם את הנחתת אדם על הירח, השתלות איברים, הנדסה גנטית, מכונות של 100 טון שמעופפות באוויר, פיצוח האטום.... והרשימה עוד ארוכה. אז כשחושבים על זה בצורה הזאת, היעד שלך כבר לא נראה כל-כך "מופרך", נכון? וחוץ מזה, יש בעולם עוד אנשים שנמצאים בדיוק במצב שלך. המחסום היחיד שעומד בפניך הוא למצוא אותם. אז למה שזה לא יהיה אפשרי?

גור הררי, גרמת לי לחייך עכשיו...

תודה על התגובה שלך. "למרות הקיים הסביבי" - זה מתייחס לדבר המקובל היום - במיוחד אצל אנשים מסוגי. עפ"י הרשימה הנפלאה שכתבת פה, היעד שלי בהחלט אינו "מופרך" בכלל... אבל!! אני כבר המון זמן מכיר אנשים דרך אינטרנט, כי זו הדרך האפשרית ביותר...(לאנשים מסוגי). וכמה שאני מכיר ומכיר, אני מגלה את הקו הישר שרובם מעוניינים בו, והולכים בו. סקס. וגם מהאנשים היותר נחמדים והמבינים את הכוונות שלי, ודרך המחשבה שלי, טוענים: "אתה בחור נהדר, אבל נאיבי מדי. אתה צריך להבין שדבר שאתה מחפש, זה דבר שמאוד קשה למצוא". הדברים האלה לא באמת עושים לי משהו, הם לא מערערים את האמונה שלי, וזה מספיק. העניין הוא, שבעצם רואים את זה גם ככה...אנשים רוצים פגישות יחסי מין, לא זוגיות. אז אני שואל עד כמה באמת אני יכול להאמין שהתפילות שלי יביאו אליי את האדם הזה? כי אני יודע שהוא קיים! אני יודע ללא שום ספק, שאני לא לד במצב הזה, וישנם המון כאלה. מה שמעניין אותי לדעת, זה אם אפשרי בין כל "הזבל" הזה למצוא אדם מתאים בלי שימוש באינטרנט, כי אני כבר התעייפתי ממנו... תגיד לי בבקשה, מה אתה חושב?

אמרתי "אפשרי". לא הבטחתי לך שזה יהיה קל ../images/Emo13.gif

אתה באמת מחפש דבר שקשה למצוא. קשה, אבל לא בלתי-אפשרי. ואם זה מה שאתה רוצה, אז אסור לך להתפשר בפחות. בשום פנים ואופן אל תתפתה להיכנס ל"זוגיות" מזוייפת שמבוססת על אתה-יודע-מה, כי זה זהב של שוטים. ואני, במקומך, לא הייתי סומך על זה שתפילות לבדן יעשו את העבודה. תפילות זה טוב, אבל צריך לגבות אותן גם במעשים. אחרת, זה משדר ליקום שאתה לא באמת רוצה את הדבר שאתה מבקש. שזה לא מספיק חשוב לך. ואם זה המסר שאתה משדר, אז למה שבורא-עולם ינקוף אצבע? אני גם מרשה לעצמי לנחש שאתה עדיין רחוק מלמצות את כל דרכי הפעולה שעומדות לפניך. למשל, האם עלה בדעתך להקים בעצמך אתר אינטרנט שישרת אנשים כמוך? רעיון.

גור הררי היקר שלי

אני מסכים איתך ברוב הדברים. אשמח שתעזור לי להבין... אני באמת פעם הייתי מכיר אנשים (באינטרנט), וכל פעם אם משהו לא היה כל-כך טוב, אבל אפשרי, אני הייתי מתפשר!! אבל בתכל'ס..לא ניפגשנו או משהו...סתם...בסופו של דבר הבתי שאני לא מסוגל להתפשר חח אז זה באמת ככה אצלי - לא מתפשר! לגבי תפילות: גם פה. הייתי פעם אומר תפילות, ויושב בלי לעשות משהו. גם בנט לא הכרתי אז .. חשבתי שזה יבוא מעצמו, אבל לא. התחלתי לצאת יותר לטייל בחוץ. התחלתי גם לקנות בגדים יפים ללכת איתם. עשיתי לעצמי עמוד באתר, שבו כתבתי על עצמי ועל הבן זוג שהייתי רוצה לפגוש. התחלתי לגלוש בצ'אטים (למרות שאני לא אוהב את זה), ועד עכשיו זה ככה. לא ברור. אני לא מכיר עוד דרכים טובות ודיסקרטיות להכיר, ולפגוש את המיוחד בשבילי. מה שהכי פחות מתאים, זה שבהפוך, בנות כל הזמן בסביבה שלי. בנות יפהפיות ולולא נטיות אצלי, הן גם נפשות מאוד דומות עם רצונות כל כך כמו שלי. ואני לא עשיתי דבר כדי "למשוך" אותן. אני לא מבין את בדרך של היקום. כלומר, אם אתה מעניק לי בלי מאמץ דברים טובים, אז תעניק כדי שכבר יתאימו לי.

לא צריך להתפשר, אבל גם לא לפסול כל-כך מהר

אם משהו נראה לך אפילו קצת מתאים, אני מציע לך לבחון אותו יותר לעומק. תן לזה צ'אנס! במקרה הכי גרוע, זה לא יילך. אבל לפחות תצבור ניסיון לקראת הפעמים הבאות (ואני לא מתכוון לסקס - כן? אני מתכוון לניסיון בקריאה נכונה של הכוונות והאופי של אנשים).

בהחלט!

אני תמיד נותן צ'אנס. אני גם למדתי המון מאופיים של אנשים כאלה... וכמו שכתבתי למטה: אני עשיתי את הBEST שאפשר במובן הזה! היום סקס מקובל אחרי שבוע-שבועיים מאז ההיכרות, אבל אצלי זה לא עובד ככה. סקס בא כשאני מכיר אדם וסומך עליו - ולא משנה כמה זמן זה יכול לקחת. אני בטוח שזה לא יגיע לשנה חח

אה, ודבר נוסף ששכחתי לכתוב:

אני הבנתי אותך: "אפשרי" - לא אומר שזה יהיה קל. אני מכבד את הקצב הלא מהיר כדי להביא אליי דברים טובים! אבל מצד2 יוצא ככה: אני בינתיים עשיתי את מיטב הדברים שאני רק יכולתי כדי להכיר, לדבר, להתנסות (בשיחה לפחות חח). אני לאט לאט יורד מהעניין של הצ'אט, ונותן את האפשרות לכל מי שהספקתי להכיר - פחות או יותר. זה לא אומר שאני התייאשתי, אבל זה אומר ש ENOUGH IS ENOUGH. אני כבר דיי בסדר כשמשהו לא מצליח, אני לא נופל בדיכאון. לפחות אני יודע שמהצד שלי עשיתי את המיטב! ומה שאני כן אחזור לעשות, זה להתפלל מהלב, ולהאמין שהדבר בא. ככה מעצמו - כמו שאר הדברים. כמה שרודפים יותר ורוצים יותר, כמה מרחיקים יותר ואין תוצאות יותר.

טליוש5

New member
מיצתערת אבל אני לא ככ מבינה בזה..בעולם שלך!

אבל אני יכולה לשטף אותך קצת בעולם שלי!!אתה קצת סותר את עצמך או שפשוט לא הבנתי אותך...אתה רוצה את בן!..הזוג!!אבל אתה רוצה מישפחה?!?!.. אני לא מאמינה בהומוהים ובכול זה!!!כי אנחנו לא חיים בשביל עצמינו כאן לא שורדים תחיים נהנים והולכים זה לא המטרה זה לא האמת!!!האמת שלכול אדם יש פה בעולם הזה משהוא לתקן להאיר באורו שלו!!!והומוהים זה רק בישבל ההנאות הגופניות והתעבעות בילבד!!!!האמת והדבר הנכון הוא להקים מישפחה נורמלית עם שני המינים ולהביא ילדים ולתת המשך לעם ולאומה!!!אם לא כך אז למה אתה חיי!!!!מה המטרות בחייך!!!!!להנות אפילו הרבה לעבוד להרביח כסף וללכת למות וזהו ניגמרתה!!!! האמת היא שהעולם הזה הוא רק מעבר מיסדרון לעולם הבאה!!!ששם הם החיים האמיתיים!!!!!!!המוות פה הוא רק מעבר מעולם לעולם!!בעולם הזה יש לנו את המטרון לעלות ולנסות להפיץ אור ובעולם הבאה יש מערות נעלות אחרות!!!!מיצתערת שנתתי שיעור באמונה!!!!אבל זה מה שאני מאמינה בו!!!!וזה הדרך האמיתית והנכונה ולא כול עולם התעבות הוא אוהב אותי הוא לא וכול זה זה לאאא הדרך!!!

ריבונו של עולם... ככה מפיצים אור?

אילו היית קוראת בעיון את מה שכתב פותח השרשור, היית מבינה ש"ההנאות הגופניות והתעבעות (???)" זה ממש לא הקטע שלו. הוא רוצה קשר זוגי אמיתי ולא מוכן להסתפק בתחליפים הזולים שכל-כך נפוצים בחברה החילונית של היום. אז אנא ממך, תשמרי את ההטפות שלך למישהו שבאמת זקוק להן.

GMjoy

New member
../images/Emo140.gifגור הררי, אתה פשוט מקסים בתגובות שלך

כתבת מאוד נכון את הדברים, תודה לך! ONLY4LOVE, היקר: לצערי, אני התקררתי אמש בעבודה, ואני מרגיש עכשיו לא ממש טוב להביע את דעתי, אבל אני אשמח לעשות את זה בקרוב. יקירי, אתה לא מאמין כמה כתבתי על הנושא בפורום, וכמה אני מבין אותך לחלוטין! אני חושב שאתמול, בזמן שלא יכולתי להירדם, אני עברתי סוויצ' נוסף במחשבה, ואני רוצה בהקדם לחלוק את זה איתך ועם כולם :) תקרא כמה פעמים את התגובות מגור, עופרה...אתה תראה שהכל באמת בסדר! נ.ב: טליוש5, אני באמת לא מבין את התגובה המכוערת שהשארת לגולש הזה. מה הקשר?!?! זה עידוד?! יש לך ידע מפורט על הנושא, שאת ככה מכתיבה בעובדות את הנעשה איתנו, והמתרחש איתנו ? מאוד לא יפה, אני אגיד לך...

ע ו פ ר ה

New member
מסכימה עם התגובה של גור הררי

ובהחלט חולקת על דבריך. וחוץ מזה לא כל כך הבנתי מה פירוש "אני לא מאמינה בהומוהים". באהבה עופרה

מזל שסגנון הכתיבה שלך מעיד על הרמה השכלית שלך

אחרת מישהו עוד היה עלול להיעלב.

ע ו פ ר ה

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

ראיתי שכתבת הודעה ארוכה. קצת עיינתי לראות במה מדובר. אני יוצאת לסדנה לשלושה ימים ולכן לא בטוחה אם אספיק בערבים לשבת ולהתייחס כמו שאני יודעת ואוהבת לעשות . מבטיחה להתייחס בכל מקרה, אבל לא כרגע. יחד עם זאת אני יודעת שיש פה אנשים נפלאים שידעו להתייחס לדבריך. אז אל תברח, אני אחזור. באהבה עופרה

GMjoy

New member
Only4Love האחד ברוך הבא אלינו !!

אני אשמח לקרוא את ההודעה שלך, ואגיב בהתאם
תרגיש חופשי, ותהנה!

ע ו פ ר ה

New member
חזרתי ואוסיף כמה דברים, שאולי כבר נאמרו

גור הררי ענה לך כל כך יפה ואני מודה לו על כך. שמחתי לקרוא שהציע לך לפתוח פורום . זה רעיון מאוד יפה. לדעתי, וכתבתי אותה כבר פעמים רבות קודם, כשאנחנו שלמים עם מי ומה שאנחנו, הסביבה מקבלת אותנו. כשאנחנו מתנדנדים בדרך, אנחנו פוגשים אנשים שמשקפים לנו חוסר אמונה. רצוי לומר להם תודה ולבדוק מה אני צריך לחזק אצל עצמי. תבנה לך לוח חזון. תדמיין שכבר מצאת בדיוק מה שחיפשת. רשום לך את התכונות שאתה רוצה שיהיו לו ותאפשר ליקום לזמן לך את האדם שהכי טוב לטובתך הגבוהה. את הדברים יש לרשום כאילו הם כבר כאן, במשפטים חיוביים ולהוסיף הודיה עליהם. מאחלת לך בהצלחה. נ.ב. אני משאירה פה הודעות, גם אם הן עם דעה שונה ונוגדת, כי אני חושבת שלאנשים יש זכות להביע דיעה. מקווה שאתה לא נפגע מהאופן שבו נכתבו. אני את שלי הוספתי בשרשור. באהבה עופרה

אני רוצה מאוד להודות לכולכם על התגובות המצויי

המצויינות!!! תודה רבה!! אין מילים לתאר כמה חיזוק נתתם לי בדברים. אני מבין שחשוב להיות ממוקד טוב טוב ברצון, ולהביא אותו גם להגשמה. אני אשתמש בעצות שלכם, אשמח גם לתגובות אחרות בהמשך...אם יש לכם...:) טליוש5, אני ממש לא נעלב ולא מתייחס לדברים האלה. אני בסדר עם כל מי שלא מאמין או לא מקבל הומואים - הכל נובע משורש העניין - אי הבנה. זה בסדר. אני שוב רוצה להגיד לכם תודה! אתם באמת נתתם לי עוד סיבה לנשום עמוק, ולהמשיך...

למעלה