חדש באיביי, מנסה להתחיל מכירה ולא מצליח, מבקש

DB4U2007

New member
חדש באיביי, מנסה להתחיל מכירה ולא מצליח, מבקש

שלום לכל הותיקים והמנוסים בביצוע מכירות באיביי, נושא : אני חדש באיביי. מנסה להעלות מוצר למכירה ולא מצליח-תודה על כל עזרה דואר אלקטרוני : [email protected] אני חדש באיביי, ביצעתי רישום גם באיביי וגם בפאיפאל, עברתי את תהליך הוריפיקציה בפאיפאל והחשבון שלי בפאיפאל הינו ואריפייד, ביצעתי גם לינק של חשבון הפאיפאל שלי לחשבון האיביי שלי, עד כאן הכל בסדר. ביצעתי כמה קניות כדי לוודא שזה עובד וגם הצלחתי כבר לאסוף כמה פידבקים חיובים. עד כאן הכל נראה סביר ועובד. הבעיות הינן בתחום המכירה. פתחתי חשבון מוכר באיביי וניסיתי להעלות מוצר למכירה. הזנתי את כל נתוני המכירה כפי שהתבקשתי ובשלב הסופי של אישור המכירה קבלתי את ההערה הבאה מאיביי:- Attention! Thank you for participating in global trade on eBay. In order to begin selling your items on eBay sites not associated with your home country, you will need to take a few steps: 1) You will need to have a PayPal account that has been "Verified". Click on your country of eBay registration below to understand how to complete that process. 2) Once you have a PayPal account that is "Verified", please link your verified PayPal account to your eBay account. If you already have a “Verified” PayPal account, and are still receiving this message, you need to link it to your eBay account. Once you have a verified PayPal account that is linked to your eBay account, you will be able to sell an item on any of eBay's sites worldwide. For instructions on how to become PayPal Verified or how to link your PayPal account to your eBay account, please click on the site of your eBay registration below: נסיתי לעקוב אחר ההוראות של איביי ולבצע את כל מה שהם כותבים אבל ללא הצלחה. אני ממשיך בכל פעם לקבל את אותה ההודעה מישהו יכול לעזור לי ולאפשר לי לבצע מכירות בתודה מראש, דויד ברקן

tomerol

New member
נסי לעשות קשר בין חשבון איביי

לחשבון פייפאל! גם אותו אימייל לשניהם

taltal0n

New member
גם לי היתה אותה בעיה , כנס לפה ../images/Emo26.gif

paypal דורשים ממך לאמת את כרטיס האשראי שלך ע"י הכנסת 3 הספרות (שהם שלחו לך בזמנו) שהופיעו לך בתדפיס של ישרכארט (כמו שעשית כשנרשמת לראשונה) . יכולות להיות לזה 2 סיבות : 1) עבר הרבה זמן מאז הפעם האחרונה , שבה השתמשת בחשבון ה- paypal שלך לקנייה והם פשוט צריכים לוודא שוב . 2) אם פתחת עוד ניק או חשבון באי ביי (מה שאני עשיתי) אז גם האימייל הזה (של החשבון החדש ב- ebay) חייב להיות מוגדר באותו חשבון שלך ב- paypal . הנה קישור להודעה שלי באותו נושא

למעלה