חדש באיזור החיוג

חדש באיזור החיוג ../images/Emo13.gif

שלום לכולם, אני די חדש במשחק למרות שאחרי הפורום אני עוקב כבר זמן מה. התחלתי את המשחק מבלי לקחת קבוצות טובות אלא פשוט לזרום וכך ללמוד - זה לא קרה. לקחתי את סאמארה הרוסית ו"הצלחתי" אחרי 20 מחזורים להשיג 11 נק´ ולהיות במקום האחרון. כמובן שפוטרתי למרות שהיה שחקן אחד שדי החזיק ממני. זהו, עכשיו אני כבר 4 חודשים מובטל ושוקל אוטוטו לפתוח משחק חדש. הגרסה דרך אגב היא 2001-2002. עצות ? מישהו ?

zidane4444

New member
אין לך סיכוי לקבל עבודה אחרי כישלון

כזה בקבוצה הראשונה שלקחת

JRM

New member
תתחיל מ"רמה" קלה...

כמו שאף אחד לא משחק פעם ראשונה בפיפא בוורלד קלאס, ולא מתחיל ישר על וורי הארד באייג´ אוף אמפיירס, גם במנג´ר לא מתחילים מהקשה. אמנם אין במנג´ר רמות ממש אבל בהחלט יש שוני בין קבוצה אחת לשנייה תתחיל עם מנצ´סטר יונייטד/רומא/ריאל ותלמד את המשחק... אני לא בטוח שגם בקבוצות האלו תצליח לקחתא אליפות אם זאת פעם ראשונה שלך (למרות שעם רומא גם פרה עיוורת יכולה לקחת אליפות) אבל ככה לומדים

tomash11

New member
קח את ריינג´רס או את סלטיק

אני לא שחקתי בהן אמנם אף פעם, אבל מכל הליגות המענינות, נראה לי שזה הכי נורמלי, תחשוב על זה- אחת משתיהן כמעט תמיד לוקחות אליפות, אבל עדיין יודעים שם שגביע אירופה זה קצת גדול עליהן ככה שאם תעוף, לא יכעסו עליך כל כך. כמו כן, אני מסכים למה שאמרו לך למעלה, בתור מנג´ר חדש, אם אתה מפוטר קשה מאד מאד למצוא עבודה, בטח לא בקבוצה נורמלית,..כל עבודה שתמצא תהיה בקבוצה שקשה למנג´ר אותה בגלל שהיא בחובות או סתם מעפנה, וזה מאד לא מומלץ למי שרק מתחיל ורוצה בעצם ללמוד תוך משחק...:) הקיצר...בכל מקרה, אם יש לך בעיות אתה מוזמן לכתוב לי, אני אמנם בעיקר בלילות אונליין אבל תשאיר לי איזה הודעה ואני אכתוב לך. בהצלחה איש. אגב, אני אישית אוהב מאד את 4-1-3-2 , היא טקטיקה שמצופפת באמצע ולא צריך בה לרוץ יותר מדי, תנסה אותה איזה חמישה משחקים.

טוב זה מה שקורה כרגע

התחלתי משחק חדש ולקחתי את צ´לסי, מיותר לציין שגם איתם נחלתי כשלון חרוץ אבל עזבתי לפני שהועזבתי לקבוצה בליגה השלישית שנקראת האליפקס, שם לפחות החלוצים מבקיעים שערים... מי אמר שלהיות מאמן זה קל ?

tomash11

New member
לפעמים יותר קל להתחיל מקבוצה קטנה

אבל אחת שנחשבת "קלה". במשחק הזה אני לא מכיר מי קלה ומי קשה אבל במנג´ר 99-98 אני יודע שטלפורד נחשבה קבוצה מצוינת להתחיל איתה. היא לא היתה בחובות, היה לה סגל מאוזן ושחקנים טובים, הנהלה סובלנית ובעצם כל מה שאתה צריך רק בשביל לבוא ולהתחיל ליישם את הפוטנציאל שגלום בקבוצה. וזה באמת מה שעשיתי והיה לי משחק נהדר איתה. תנסה אותה...תבדוק אם גם ב01-02 היא קבוצה לא רעה.

JRM

New member
ראשדן אנד דיימונדס

נדמה לי שזה השם, מהקונספרנס...אמור להיות להם כמה מיליונים להעברות (סכום אגדי בקונספרנס) וסגל אדיר אף פעם לא שיחקתי שם

למעלה