חדש באלעל: אינטרנט אלחוטי במטוסים

זיסער

New member
חדש באלעל: אינטרנט אלחוטי במטוסים

ראיתי היום במטוס שאלעל מתחילה מהחודש להתקין אינטרנט אלחוטי במטוסים שלה. מחיר הגלישה בטיסות מעל שש שעות יהיה 30 דולר לכל הטיסה.

זיסער

New member
בשמחה רבה ../images/Emo6.gif

נראה לי שיהיה כדאי להם להשכיר מחשבים ניידים בטיסה.

בשביל המחיר הזה....

עדיף להתאפק את הכמה שעות של הטיסה ולא להשתמש באינטרנט... חצי שעת גלישה, 10$, שיהיו בריאים... סביר להניח ש95% מהאנשים שישתמשו בזה יהיו אנשיי עסקים שזה לא יצא מכיסם הפרטי אלה ממס הכנסה, כמו ש95% מהאנשים שטסים בביזנס ופירסט לא טסים מכיסם הפרטי...

זיסער

New member
אני חושב שזה שווה!

חצי שעה 10 דולר לא שווה, אבל 12 שעות ב30 דולר, שווה ועוד איך.

gonzila

New member
בשביל מה צריך אינטרנט בטיסה?

עוד שטות להוציא לאנשים את הכסף מהכיס... זה טוב אולי לאנשי עסקים, בן אדם רגיל לא צריך שום אינטרנט...

אתה צריך לראות את...

הפרסומת של אל על עושה לאינטרנט הזה במטוס על גבי המסכים, איכות פרסומת שהיתה מביישת אפילו את ג.יפית...

singera

New member
רעיון שעלה לי אך צריך לנסותו

לעלות עם מחשב בעל 2 כרטיסי רשת אלחוטיים (אחד פנימי השני USB) להפעיל את הICS של WINDOWS עם סיסמא ולהגדיר הודעה בנוסח "אם אתה רוצה אינטרנט מוזל גש לכסא 44C" דרוש 6$ ואמור לו את הסיסמא כך שאם כמה אנשים יבואו אליך הרווחת. או לחילופין לשלם כמה אנשים בשותף ולעשות את הנ"ל. צריך לנסות לראות אם זה עובד.

singera

New member
אגב יש לי הרגשה שזה יהיה מעט

זמן בתשלום קחו לדוג' את TWA שלקחו תשלום על אוזניות בטיסה טראנס אטלנטית. אתם יודעים מה זה לשבת 11 שעות עד NY בלי סרט בלי מוסיקה? אגב למי שמעוניין אני מרכיב מתאמים לשימוש במטוס עבור אוזניות אישיות במילה פשוטה שימעו באוזניות שלכם האישיות במטוסים.

למעלה