חדש בבלוגיה: המומלצים זוכים לאיקונים רשמיים

Tali1912

New member
ויי איזה בול יפה הדביקו לי

סחתיקה על הבול המעוצב לרשומות. של מי הרעיון לבול החאmooוד?

ע ל ו מ ה

New member
יפה ../images/Emo45.gif. לדעתי מבחינה כרונולוגית

הרעיון ל"בול" הראשון לציון רשומה מומלצת בתפוז היה שלי (http://blog.tapuz.co.il/aluma/images/552408_24.gif ). השתמשתי בו לראשונה במרץ 2004 (בבלוג הקודם). ברטה השתמשה בו גם היא, הנה למשל ברשומה מלפני שלוש שנים (יש שם קריקטורה של צציק!) http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=114677&passok=yes . חלק מתרומתי לעולם הבלוגרים

Tali1912

New member
וואלה?

חשבתי שזה היה רעיון של נץ נץ. היה איזה לוגו כזה הרשומה הומלצה ע"י תפוז אנשים ואז כשרשומה הומלצה היינו שמים כזה. טוב גם אני הייתי שמה אבל בתקופה האחרונה גם שהייתי במומלצים לא הוספתי את הלוגו. עכשיו יש בול כזה ממש חאMOOוד <ויי כמה זמן לא אמרתי חמוד, טוב שהיה הישראלים אתמול ב T.V > בכל אופן ממש אהבתי את הבול הזה. קבלי ח"ח

ע ל ו מ ה

New member
תודה ../images/Emo9.gif

באמת מדליק ואלגנטי הבול החדש. ואם הוא מתווסף לו מעצמו כשרשומה מומלצת, אז זה באמת יותר טוב מכל מה שיכולנו לצפות כשניסינו למצוא פתרונות לשימור המידע על מי הומלץ, או על הודעה למי שהומלץ.

אכן עלומה הייתה ראשונה

את האיקונים אצלי יצרתי בסביבות יוני 2005 אם אני לא טועה.

Bezalel P

New member
חדש בבלוגיה: המומלצים זוכים לאיקונים רשמיים

בוודאי שמתם לב שהחל מאתמול כל רשומה שהגיעה למומלצים, לתמונות נבחרות או לאומרים שירה זוכה אוטומטית לאיקון מיוחד מטעמנו

גאמי

New member
ח"ח איזה כיף עכשיו לא רק הבת שלי

תמלא אותי במדבקות של דורה ובוץ גם בצלאל הדביק לי אחת, שווה שווה שווה. תודה, מתוק וראוי לאללה. יום נפלא גלית

Tali1912

New member
הבול שזוכים לו ....כולל גם

רשומות מבלוגים שהגיעו לערוץ בעלי חיים? כי עדיין אפילו אם זה בערוץ בע"ח זה מתוך רשומה של בלוג , לא?

רינה17

New member
האם מסירים את האייקון אחרי כמה זמן?

ראיתי את האייקונים האלה על שתי רשומות שלי ואחרי שעתיים הם כבר לא היו. האם זה משהו זמני?

Bezalel P

New member
ניתן לראות את האיקון רק בצפייה ברשומה עצמה

ולא בתצוגה של הבלוג המלא.

ע ל ו מ ה

New member
קצת חבל

כי דווקא בתצוגת הבלוג המלא, אוסף של בולים כאלה נראה יותר מרשים ומעיד גם על הבלוג עצמו. למשל פה: 4 מתוך 10 רשומות, עושה רושם כללי על הבלוג. וממילא הבול אמור למשוך אותנו לקרוא, אז כדאי שנראה אותו "מרחוק" (בתצוגת בלוג) ולפיו נבחר להיכנס לרשומה.

למעלה