חדש בחנויות!

חדש בחנויות!

בס"ד שרית חדד - "זה ששומר עליי" - אלבום חדש! - עכשיו בחנויות! אלבום מיוחד עם מיטב הכותבים והמלחינים הטובים ביותר בארץ: קרן פלס, הנרי, מוש בן-ארי, זאב נחמה, תמיר קליסקי, טל שגב, יעקב למאי, ועוד רבים וטובים אחרים... מופע מיוחד לרגל צאת האלבום יום שני, (11.06.2007) מועדון: "גולדסטאר-זאפה, תל-אביב, שעה: 20:45 להזמנת כרטיסים: 03-549550 באו לבקר באתר האינטרנט הרשמי של שרית חדד!

maor ravid

New member
איזה דיסק! לא בשביל משהו הנרי שיחק אותה!!!

קיבלתי את הדיסק דיסק יפה אבל אין ספק שהנרי שיחק אותה אין עליו לפי דעתי השיר הכי יפה באלבום הוא "חופשייה" איזה הפקה של הנרי לא שמענו כזה גבר מעולם הוא כל פעם משנה ומגוון וממציא את עצמו מחדש ככה אישית אני חושב לפחות הנרי שיחק אותה בדיסק הזה ועוד שיר ששמש מזכיר קצת את "חגיגה" הוא "תצאי מהכלים" בקיצור מי שאוהב את הנרי ובכללי את שרית שווה כל שקל לדעתי בהצלחה לשרית.

עשיתם לי חשק ממש גדול לקנות את הדיסק הזה../images/Emo70.gif

אני כבר 'מתה' לקנות אותו. אני מקווה שאני אספיק לקנות אותו מחר, מקסימום ביום שישי או משהו. אני בטוחה שאני אהנה מהדיסק. שרית מתעלה על עצמה לדעתי מאלבום לאלבום

הנקי שיחקתה אותה !!!!!!!!! הדיסק של שרית מהמם

השירים שהנרי עשה לשרית מושלמים פשוט להיטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט

avox

New member
הנרי הנרי הנרי ! מלךךךךךךך

פשוט שיחק אותה אהבתי מאוד!!!! אלבום מדהים !

כשדיברתי על להיטים התכוונתי...

היי חבר'ס הנרי אכן מלך כשסיפרתי לכם על הלהיטים שהנרי כתב והפיק התכוונתי בראש ובראשונה ל "חופשייה" המרגש והעוצמתי ו ל - "יאללה תצאי מהכלים"... שזה חגיגה בסיבוב שני וכמו שהנרי יודע להרקיד ולהעביר מסר! בכלל האלבום שווה ושרה חזרה בגדול

הלהיטים של הנרי הם פצצה.....

הנרי מוכנת להיטים שיודע לתפור על שרית להיטים שזה מדהים "חופשיה" כל מילה בסלע "תצאי מהכילים" ו"בא לי,לא בא לי" כולם מעולים כל הכבוד!!ישר כוח הדיסק של שרית כולו משובח

אכן הנרי עשה עבודה מדהימה למלכה חדד../images/Emo47.gif

באתי לברך אותכם ואת הנרי לגל השירים המדהימים שב"ה יהיו להיטים שהנרי המוכשר כתב לשריתוש שלנו
תמיד אנחנו המעריצים של שרה אהבנו את השירים המדהימים שהנרי עושה לשרה וכל פעם הוא מפתיע אותנו מחדשששש... ממה שהספקתי לשמוע מהשירים שהכין לה באלבום החדש "זה ששומר עליי": השיר "חופשייה" מדהייםםם.... השיר "תצאי מהכלים" עוד יותר מדהים עם פוטנציאל לדעתי להיות אולי אפילו להיט האלבום
והשיר "בא לי לא בא לי" נחמד וחביב אבל תאמת לא השאיר יותר מדי רושם אבל זה גם בסדר.... אקיצר הנרי שלכם ממש מוכשר ומוסיקלי ומירב תודות לו על הלהיטים שמכין לשרית בשנים האחרונות ונקווה ששיתוף הפעולה המדהים הזה ביניהם יימשך כמה שיותר כי הוא ממש מוצלח ב"ה
אני מזמין את כולכם לקנות את הדיסק החדש והמדהים
של שרית "זה ששומר עליי" ומי שמתקמצן פשוט מפסידדדד
וכולכם מוזמנים לפורום תפוז של המלכה חדד
להעביר רשמים לחלוק חוויות וסתם ככה לבקר....
לילה טוב כפרותתתתת
|

*לרגל

והנה הקישור לפורום ה
מלכה חדד http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1038&firstmsg=0

yyye

New member
ואיייי הנרי המלך של המוסיקה......

חופשייה
שיר מרגש ועוצמתי......מדהים.....משמיעה אפשר להבין שזה הנרי עשה חחחחח תצאי מהכלים.
...יפה בטייירווווףףףףףףףףף ......שומע אותו כל יום 20 פעם חחחח אם לא יותר... בא לי לא בא לי.....מדהים.אהבתי נורא שיר הומוריסטי כזה......מאוהב בשיר הזה....
.... הנרי
הזה פשוט תותח....מכונת להיטים
.....בעזרת השם ימשיך לעבוד עם שריייתייי
תמיד........ נוגה.....הנרי יכתוב לשרית באלבום הבינלאומי.?????? הלוואי .................

למעלה