חדש במקום - "גם נשים תוקפות"

חדש במקום - "גם נשים תוקפות" ../images/Emo18.gif

לבקשת אחת החברות בפורום, זועקת מתמיד, חיפשנו חומר והעלינו מדור חדש בנושא של תקיפות שמבוצעות על ידי נשים. כן, גם מקרים כאלה יש וחשוב לתת למי שנפגע לגיטימציה. וכרגיל, אזהרה, החומר קשה לקריאה. הנה הקישור.

danaaa

New member
תודה

תודה.........תודה ועוד תודה. אני כבר שנים מחפשת אחרי מאמרים שכאלה שיוכיחו לי שאני לא משוגעת. אין לי כל כך הרבה מה לומר ובטח אהיה לא מובנת אבל אני לראשונה מרגישה שאני לא משוגעת.... שוב...........תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

ואת לא משוגעת
ממש לא. לא רק זה, אלא שאני יכול להרגיע אותך שאת בחברה טובה. מאז שהעלינו את החומרים האלה למקום, עוד ועוד נשים וגברים מצטרפים לקבוצה הולכת וגדלה של אנשים, שחשבו שהם לבד. את מוזמנת לדבר, אני יודע עד כמה זה קשה ומפחיד בהתחלה, בעיקר בגלל תחושת הטאבו החזקה, והתחושה שזה רק אצלך ככה. אולי קריאה כאן, וזה, יוכלו קצת לסייע לך להיכנס למים הרטובים. בכל מקרה, ברוכה הבאה. דניאל-

danaaa

New member
....

רציתי לשאול אתכם אם יש עוד חומר שאוכל לקרוא בנושא זה. אני יודעת שחיפשתי באינספור מקומות ולא מצאתי בשום מקום. זו פעם ראשונה שאני נתקלת בחומרים האלה ולראשונה הרגשתי שאני לא לבד. שהדבר הזה אכן קיים. אני מתביישת אני מרגישה רע....אני מיואשת.......וכל כך מחפשת תשובות. דווקא בערב החג הכל מציף אותי. לא יודעת איך לצאת מזה.

מאמר חדש על פי בקשתך

סיימנו לתרגם מאמר שנושאו גילוי עריות בין אם לבתה. המאמר קשה לקריאה, שמרי על עצמך. אני מקווה שתוכלי לקבל ממנו תשובות לשאלותיך ובכל מקרה, את יכולה לשאול ולהגיב ונשתדל לעזור.

danaaa

New member
לגבי המאמר

ראשית, אני המומה מכל שפע המידע הזה שפרסמתם כאן. אני רק יודעת שהייתי יושבת שעות על גבי שעות בכל הספריות הציבוריות ובאינטרנט ומנסה לגלות כמה שיותר בנושא הזה ותמיד נתקלתי במיעוט קטן ולעתים אפילו בשורה אחת שמאוזכרת. אני כל כך שמחה על החומר הזה שהגיע לידי משום שהוא משמש עבורי איזושהיא הארה שהמצב הזה אכן קיים. אני גם חוויתי את ההתעללות הזו מצד אימי ושנים רבות הרגשתי את השיגעון ואת הטירוף הזה שמערערים אצלי את כל הביטחון. הרי כל הזמן רק שומעים על התעללות מינית מהסוג ה"שכיח" ולא מהתעללות של אם בילדיה ובעיקר לא של אם בביתה. מיותר לציין שגבות הורמו, תמיד הטילו דברי בספק וחשבו שזו המצאה מטורפת של ראש חולני שלי, ולכן הדבר הזה שמור אצלי די עמוק. ישנו אדם אחד יקר מפז שיודע על זה ושתמיד לקח את דברי בכובד ראש וניסה להבין ולבסוף גם הבין. ובכל זאת, בין כל הספקנות וחוסר האמון היה את האדם הזה שלקח אותי אליו, שהאמין לי, שסילק כל רגש שמערער, שהבריח את השיגעון שהרבה פעמים הטריד אותי. אני לא העזתי לקרוא את כל המאמר כי הוא היה קשה לי לכן אעשה זאת בשלבים אבל אני רק רוצה לומר שאני אסירת תודה ושאני פשוט נרגשת. כל השנים האלה הלכתי בחושך הזה וכל אנשי המקצוע וכל האנשים שבאתי איתם במגע גרמו לחושך הזה רק להתגבר והנה עכשיו ישנו איזשהוא אור וזו נקודת התחלה עבורי. אין לי הרבה מה לומר. צריכה לעכל את כל החומר הרב הזה וצריכה לעכל את כל הדברים החדשים האלה....ובכל זאת אומר רק: תודה ואני משערת שגם היא לא תצליח להביע את מכלול הרגשות שבי. תודה.

עשית לנו את היום ../images/Emo13.gif

ואם את מרגישה שיש משהו שאת רוצה לשאול, לברר - אנחנו כאן ונעשה מה שאפשר כדי לעזור לך לקבל עוד תשובות.

למעלה