חדש במשחק!

goodard

New member
חדש במשחק!

אני לא יודע לאיזה ברית כדי להצטרף. כמה בריתות יש במשחק והאם כל הבריתות במלחמה אחת עם השניה? תודה. אפשר לפנות אלי גם בפרטים לעוד פרטים.

yoyogam23

New member
המלצה

בלי קשר לשם הברית אליה תצטרף. נסה שהברית בה אתה נמצא תכלול אנשים נוספים בדירוג קרוב לשלך. ככה תוכלו להגן טוב יותר אחד על השני.

goodard

New member
תגובה

למדינה שלי אין כוח כמעט. אז אם אני מצטרף לברית עם הרבה מדינות חלשות, אז סביר להניח שנתמוטט וגם סביר להניח שלא קיימת כזאת ברית. האם הברית שהמליצו פה היא טובה? באיזה ברית הכי קל להתקדם ותומכת ומקדמת?

yoyogam23

New member
לא יודע איפה הכי קל

אבל כן, הברית הזו ממש טובה. מבחינת כוח אין מה לחשוש. ואתה יכול להיות בטוח שתקבל תרומות נדיבות.

nethanielm

New member
תגובה

כשאתה מתחיל אין כמעט צורך בברית מדירוג 800 - מקסימום - ומטה יש צורך

meetAmeet

New member
1THE_STRONGEST

זו היא ברית עצומה, עם מעל 100 חברים, היא פתוחה לכולם ובגלל שתי הסיבות האלה סביר מאוד שתמצא שם יותר אנשים בדירוג שלך מאשר בכל ברית אחרת. בנוסף לכך, ככל שתתקדם במשחק תקבל יותר גיבוי כי לברית יש המון חברים ב"חלונות גבוהים". :)

meetAmeet

New member
אם כבר, כמה נתונים מעניינים....

שאולי יגרמו לך להבין את היתרון של ברית זו. כ-28 מדינות מה-50 הראשונות נמצאות בברית הזאת. כ-12 מה-15 הראשונות גם שם (וזה כולל את השבעייה הראשונה) ואני חושב שמחר היא תכיל יותר אחרי העידכונים. מס' החברים בה עבר כבר את 110 והיא ללא ספק מכילה את ריכוז הכוח הגדול ביותר במשחק ויש אומרים שיותר מחצי מכל הכוח במשחק נמצא בה. אולי נבקש מערן להביא את התוצאות מתישהו, רק בשביל הכיף. היתרון הגדול של הברית היא שיש לה פורום שמאפשר לחברי הברית בכל הדירוגים לתכנן מתקפות משותפות ביחד. והיופי בה הוא שאין מגבלת דירוג! כולם מוזמנים גם השחקן שהתחיל לשחק לפני חמש דקות.

nethanielm

New member
תגובה

אם הייתם עושים מגבלת דירוג עד 600 בערך הייתי מצטרף אליכם בכיף..

meetAmeet

New member
ולמה זה?

למה העובדה שאין מגבלת דירוג מפריעה? וי_ישראל היה יכול לעשות מגבלת דירוג עד 400 ואז אתה לא היית נכנס (אני מניח). היה יכול גם לעשות מגבלת דירוג עד 50. ככה זה, ואנחנו לא חזקים פחות בגלל זה.

medinaGindis

New member
ברית טובה חייבת להתפרס על כל

שכבות הדירוג. רק ככה אפשר להגיב ביעילות לכל סוג של תקיפה.

4ErNi BuMeR

New member
כדי לך להצטרף לברית

שהדירוגים בה של החברים דומים לשלך ככה תוכלו לתקוף ביחד מדינה אחת וכוכחם יגדל(מילא אתם יכולים לתקוף עד 50 מדינות מעל ומתחת לדירוג שלכם). חוץ מזה רוב הבריתות לא במלחמה אחת עם השנייה, חוץ מ-1TheSTRONG או משהו כזה... שכל המדינות במשחק נגדה..

../images/Emo41.gifהמלצה שלי - אסטרטגייה טובה../images/Emo41.gif

תעשה כמוני, דבר עם עוד 5 מדינות וכנסו ל1TheStrong. נצלו את העובדה שהמקומות הראשונים ירצו להשאיר אתכם בכל מחיר בברית כדי שלא תתקפו אותם, על ידי שליחת נשקים וכסף - אימרו שאתם צריכים את זה שתקפו אתכם ותמציאו סיפורים דימיוניים שתקפו אתכם ואתם חייבים להחזיר. תאגרו נשק וכסף אותו אתם מקבלים מהמקומות הראשונים. כמו כן תאגרו תורות, תוך כדי שאתם עולים בדירוגים לראש הברית בדירוגים. כשתהיו בדירוגים הראשונים, יהיה לכם כמויות ענקיות של כסף ונשק שלא ביזבזתם עליהם תורות וכמויות מזעריות של אלפי ואף עשרות אלפי תורות. צאו מהברית ותתחילו לתקוף את מי שבראשית הברית, יש לכם לצורך המתקפות שלכם עד הלילה - זמן שידרוג הדירוגים לבזבז את כל עשרות אלפי התורות שלכם לצורך תקיפת המקומות הראשונים ורכישת ציוד לצורך כך. הם יהפכו לחלשים אך הדירוג שלהם לא יתעדכן עדיין ותוכלו לגרום להם לאבד את כל הנשק שלהם ובעצם להפסיד במשחק. השמדת להם את המדינה, והשתלטת להם על השטחים והכסף מה שיהפוך אתכם למקומות הראשונים במשחק. ככה אני עשיתי, הרסתי הרבה מדינות בדירוגים של 50-100 בברית, התחזקתי על חשבונם וחזרתי לברית בשביל להתחזק על חשבון העזרה שהם שולחים לי עד אשר אני אגיע למקומות הראשונים ואוריד אותם. זאת האסטרטגייה הכי טובה, מי שיגיד לך אחרת כנראה שאו שהוא מהברית הזאת והוא מפחד על גורלו או שאין לו כוח לעשות את זה בעצמו והוא לא רוצה שאחרים יתחזקו מזה. בהצלחה.

למעלה