../images/Emo41.gifהמלצה שלי - אסטרטגייה טובה../images/Emo41.gif
תעשה כמוני, דבר עם עוד 5 מדינות וכנסו ל1TheStrong. נצלו את העובדה שהמקומות הראשונים ירצו להשאיר אתכם בכל מחיר בברית כדי שלא תתקפו אותם, על ידי שליחת נשקים וכסף - אימרו שאתם צריכים את זה שתקפו אתכם ותמציאו סיפורים דימיוניים שתקפו אתכם ואתם חייבים להחזיר. תאגרו נשק וכסף אותו אתם מקבלים מהמקומות הראשונים. כמו כן תאגרו תורות, תוך כדי שאתם עולים בדירוגים לראש הברית בדירוגים. כשתהיו בדירוגים הראשונים, יהיה לכם כמויות ענקיות של כסף ונשק שלא ביזבזתם עליהם תורות וכמויות מזעריות של אלפי ואף עשרות אלפי תורות. צאו מהברית ותתחילו לתקוף את מי שבראשית הברית, יש לכם לצורך המתקפות שלכם עד הלילה - זמן שידרוג הדירוגים לבזבז את כל עשרות אלפי התורות שלכם לצורך תקיפת המקומות הראשונים ורכישת ציוד לצורך כך. הם יהפכו לחלשים אך הדירוג שלהם לא יתעדכן עדיין ותוכלו לגרום להם לאבד את כל הנשק שלהם ובעצם להפסיד במשחק. השמדת להם את המדינה, והשתלטת להם על השטחים והכסף מה שיהפוך אתכם למקומות הראשונים במשחק. ככה אני עשיתי, הרסתי הרבה מדינות בדירוגים של 50-100 בברית, התחזקתי על חשבונם וחזרתי לברית בשביל להתחזק על חשבון העזרה שהם שולחים לי עד אשר אני אגיע למקומות הראשונים ואוריד אותם. זאת האסטרטגייה הכי טובה, מי שיגיד לך אחרת כנראה שאו שהוא מהברית הזאת והוא מפחד על גורלו או שאין לו כוח לעשות את זה בעצמו והוא לא רוצה שאחרים יתחזקו מזה. בהצלחה.