חדש בסביבה :)

Tsuchiya

New member
חדש בסביבה :)

שלום לכל החברים והחברות :). עקב טיול בעתיד (הלא רחוק כלכך), אני צריך את עזרתכם. אני מתכוון לנסוע לארה"ב ומחשבה שעלתה לי בזמן האחרון בראש היא - האם אוכל לפגוש או אפילו רק לראות את ג'ניפר?. אני מטבעי בן-אדם מאוד אופטימי ככה שהכל פתוח אצלי. :) במקרה הזה הייתי צריך את עזרתכם בכל חומר אפשרי על ג'ניפר - היכן היא גרה? (כמובן שאין כתובת מדוייקת אבל..) מדינה תעזור מאוד, אני כמעט בטוח שהיא מתגוררת באל אי. (לוס אנג'לס). כמובן שאתרי מעריצים מאוד יעזרו לי. תודה לכל העוזרים ! נ.ב אחלה קהילה יש לכם! :)

just adiki

New member
אופיטימיות זאת מילת המפתח../images/Emo8.gif

גם אני מאוד אופטימית, לכן שכמה שזה נשמע לי מאוד מגוחך להגיד שיש לך סיכוי אני באמת מאמינה שזה אפשרי
היא גרה ב-L.A ואני לא בטוחה אם היא כבר עברה לניו-יורק. אני יודעת שזה היה התכנון.. לך תדע, אולי היא שוב במקסיקו
אני אוכל לעזור לך ולהגיב עם יותר פרטים מחר או בעוד יומיים. פשוט מחר יש לי מבחן אדיר בהיסטוריה ואני לא רוצה סתם לזרוק לך דברים באוויר בלי לבדוק אותם, אני מקווה שעד אז מישהו כבר יתן לך את כל הפרטים
.

RayoDeLuz

New member
היי..

אז כמו שעדי כבר ציינה, כרגע לא ממש ידוע איפה ג'ניפר גרה.. היא הייתה אמורה לעבור לניו יורק... כרגע ג'ניפר עסוקה בקריירת הסרטים שלה והיא מטיילת לא מעט.. פעם במקסיקו פעם בניו יורק... ופעם בלוס אנג'לס... כרגע היא נמצאת בוונקובר בצילומים של הסרט החדש שלה TRAVELLING.. היא כאן כבר הרבה זמן.. לכן אין לי כרגע תשובה מדוייקת איפה היא גרה.. (וניסיתי לחפש בשבילך..) שבוע טוב!

RayoDeLuz

New member
ושאני אומרת כאן הכוונה..

לוונקובר... (אני גרה באיזור וונקובר) אה וונקובר בקנדה

Tsuchiya

New member
תודה לשניכן!

וכן אני יודע על המעבר לניו-יורק - היא אמרה בזמנו שלוס אנג'לס משעממת אותה. בנוסף לזה גם שמעתי שהיא נמצאת בוונקובר (קנדה) בצילומים לסרט החדש שלה דיברתי עם מישהו שהגיע לאתר צילומים והצליח להשיג ממנה חתימה ודיבור קצרצר - כמובן שהוא לא הפסיק לומר כמה שהיא חמודה ושהיא הייתה כל יום יוצאת למאות המעריצים שחיכו לה מחוץ לאתר. בכל מקרה - תודה לכן על המידע :) וכמובן שאשמח לעוד מידע כשתוכלו. שבוע טוב!

just adiki

New member
גם אני רוצה לחכות לה מחוץ לאתר

ושהיא תבוא ותתן לי חתימה

Tsuchiya

New member
....

הבנתי ממנו שהוא צייר אותה והיא אמרה לו שהוא מאוד מוכשר והיא חתמה לו על הציור. ככה זה נראה: הציור- http://photos-a.ak.facebook.com/photos-ak-sctm/v185/54/26/503856383/n503856383_382344_5859.jpg והחתימה: http://photos-d.ak.facebook.com/photos-ak-sctm/v185/54/26/503856383/n503856383_382343_5223.jpg בחור בר מזל =]. אגב, אם מצאתם עוד פרטים אודות מגוריה - אשמח לפרטים. המשך שבוע מצוין!

למעלה