חדש בספורט--מישהו שמע עלייהם???

nirtbo1

New member
חדש בספורט--מישהו שמע עלייהם???

שלום לכולם! אני חדש בספורט (קייטסרפינג).אני מתגורר בארה"ב ואת הקורס עשיתי פה. אני עומד לרכוש את הציוד,במקום שעשיתי את הקורס מציעים לי ציוד של חברת BEST KITEBOARDING.את הקורס עשיתי על הציוד של החברה הזו. האם מישהו מכיר את החברה הזו?מה טיבה? איכות המוצרים? ואיפה הציוד של החברה הזו עומד בהשוואה לציוד של החברות היותר מוכרות? אשמח לקבל כל תגובה ועצה. תודה.

hagitoz

New member
שמעת עליהם באיחור ../images/Emo8.gif

היי, ראשית כל מזל טוב על זה שהצטרפת למשפחת ספורט הקייטסרפינג. לגבי חברת BEST אפשר להגיד שהיא אחת החברות המובילות כיום בעולם, חברת בסט הוקמה בארה"ב ע"י שאנון בסט ממובילי ענף גלישת הקייט בעולם. חברת בסט מציעה ציוד מתקדם ואיכותי במחירים מאוד אטרקטיביים כמו כן היא גם מובילה בשוק הקייט העולמי. במידה ואתה מעוניין לדעת יותר, מצורף קישור של אתר בסט בארץ ובעולם, בהצלחה, חגית עוז

nirtbo1

New member
../images/Emo13.gifתודה על התשובה...אבל

תודה על התשובה חגית אבל השאלה שנשאלת האם בהשוואה לחברות אחרות שיש בשוק האמריקאי כמו קברנה או אוזון אייכותה כמו החברות האלו? לאחר סקר קצר שבדקתי אין הרבה הבדל במחירים.אולי הפרשים של מאה דולר בין חבילה לחבילה שכוללת הכל(עפיפון...בר..רתמה...גלשן). כמו כן יש יותר נגישות לבסט- אני יכול לגשת לחנות ולקבל בזמן הרכישה הדרכה והרכבה והתאמה של כל החבילה... לעומת החברות האחרות שקצת יותר קשה להשיג בחנויות וניתן יותר לקנות ברשת. שאלה נוספת שיש לי היא--- אני בקרוב מגיע לחופשה בארץ רציתי לדעת היכן ישנם מקומות נוחים לרמת מתחיל בארץ..והאם אני יצטרך חליפה (האם המיים קרים)? מדובר על אמצע ספטמבר. תודה

Lethal Acid

New member
כנס רגע ניר

אני ממליץ לך לשאול בKITEFORUM.COM בקשר לציוד של BEST ובכלל על ציוד בארה"ב. רציתי לשאול אותך אם אתה יודע על אתרי גלישה באזור וושינגטון ומתי תקופת הגלישה שם. תודה מראש.

nirtbo1

New member
Lethal Acid אני יודע על ניו יורק

אני יודע על מספר מקומות בניו יורק...בהמפטון...בגרזי.....אולי בדלאוור....קצת קרוב לוושינגטון..אבל כל המקומות האלה זה שעתיים שלוש מניו יורק אז אם וושינגטון למה לא להמשיך להמפטון. אם תרצה יותר מידע אני ינסה לברר. בכל אופן נראה לי שאני ירכוש את הציוד של בסט. אתה יודע על מקומות נוחים בארץ בפרט בצפון.... למתחיל ואם צריך חליפה לחודש ספטמבר?

Lethal Acid

New member
ישנם מס' חופים בצפון

בית ינאי,שדות ים, זכרון, עתילת, חוף בסודנטים, קריות ובצת. אם אתה מתחיל תמצא ספוט מבודד ורחוק משאר הגולשים ותתחיל ללמוד על החוף. במידה ואתה רוצה להתחיל ללמוד לגלוש (לעמוד על הגלשן) גם זאת תעשה במרחק של 100-200 מטר משאר הגולשים עלמנת לא להפריע ולא לסכן אותך ואותם. בספט' לא צריך חליפה עדיין למרות שבאוקטובר מתחיל להיות קריר והרוח הקרה מקפיא לך את העצמות. אגב בנתיים אין רוח פה.

nirtbo1

New member
יש לי בסט

יש לי בסט רק עכשיו צריך למצוא מקומות....

למעלה