חדש בעולם הקונסולות, מס' שאלות.

חדש בעולם הקונסולות, מס' שאלות.

מקריאה ועיון קצת על הנושא הבנתי שה - xbox one אמנם יקר, אבל מבין שאר הקונסולות הואמשתלם מבחינת השקעה לטווח הארוך, מתאים לכל הגילאים ולגיימרים.
1. האם זה נכון שלא ניתן לקנות משחקים צרובים? אם כן ניתן מה זה אומר, יש שבב או התקן מיוחד שצריך לדאוג לו?
2. ביד 2 יש פרסום של קונסולות יד שנייה, מה הסיכון? איך אפשר לדעת שהמכשיר באמת עובד כראוי ולא ישבוק חיים תקופה קצרה אחרי רכישתו?

אין אפשרות למשחקים צרובים.

לא על הps4 ולא על הone בשביל מחירים טובים אתה יכול לקנות משחקים מחוץ לארץ/לקנות דיגיטלית בחנויות אמריקאיות. אין שום שבב שיתן לך להפעיל דיסקים צרובים.

2. אין ממש סיכון לגבי קניית xbox one ביד שניה אבל כמובן שאל תקנה בלי שדרשת לראות שהמכשיר עובד לכל מקרה.

תודה על התגובה

מה זה אומר לקנות דיגטלית? וקניה של משחקים מחו"ל עדין יוצאת זולה יותר עם עלות המשלוח?

תשובות.

קנייה דיגיטלית: אתה משלם בכרטיס אשראי/ויזות נטענות למינהן ומקבל "רישיון" להוריד את המשחק לתמיד.

גם אם תהרס לך הקונסולה ותקנה חדשה תמיד תוכל להוריד את המשחק דיגיטלית בלי צורך בדיסק. זה טוב כי לא צריך לחכות ככה למשלוח, ואם יש משחק שאתה משחק בו כל יום במשך שנים, אז יותר כייף שהוא נמצא בקונסולה תמיד בלי שתצטרך להחליף דיסקים.

כן גם עם המשלוח משחקים יותר זולים בהזמנה מאשר בארץ. נסה למשל את אלה.
Www.thehut.com

אם אני מוריד את המשחק

אני אצטרך אחר כך לצרוב אותו לא? (אגב, צריבה רגילה?) אים הקונסוליה תקרא משחק צרוב?

מישהו 2

New member
אין כזה דבר לצרוב משחקים לקונסולות יותר

מאז ימי ה- PS2 נגמר הסיפור הזה. עידן הצריבות והדיסקים חולף מן העולם.

משחקים שאתה מוריד אלה משחקים שאתה משלם עליהם , מקבל רישיון חוקי להשתמש בהם דרך חשבון אינטרנטי שיצרת ואז אתה מוריד אותם והם מותקנים ישירות על ההארדיסק של הקונסולה. והם יפעלו בלי הצורך בדיסק בפנים.

כמובן שעדיין יש גם משחקים פיזיים על דיסק, אבל איך דרך להעתיק אותם/לצרוב אותם אין פריצה לקונסולות.בקיצור אין דרך לא חוקית לשחק במשחקים וגם אסור לדבר על זה כאן בפורום אז קח את זה בתור אזהרה

זה לא העניין.

אמרת שמאז ימי הps2 נגמר הקטע של הצריבות. זה עובדתית לא נכון

תודה על הפירוט בתשובה

עכשיו הובן לי יותר כל נושר המשחקים.

לגבי הצריבה, חוזר בי ולוקח את זה כאזהרה

voguemaster

New member
יש עוד אפשרות - השאלת משחקים מהספריה

תכלס - לכל ספריה שמכבדת את עצמה יש היום אוסף מעניין של משחקים. לדוגמא בכותר ראשון (ראשל"צ כמובן..) יש משהו כמו מעל 100 משחקים רק ל-PS3.
ל-PS4 ול-XBONE יש פחות כמובן אבל יש איזה 10 לכל אחת. אני מניח שזה יגדל עם הזמן....
מסתבר שמנוי לספריה זה דבר משתלם

למעלה