חדש+בעיה

• פותח הנושא ShikS
  • פורסם בתאריך

ShikS

New member
חדש+בעיה

היי, אמ... לא יודע אם מישו זוכר אותי אני חדש- עילי, מאורנית, שבאתי למפגש פורום... אז אין לי כול כך איך להגיע, ויש די הרבה מאריאל לא? אז איך אתם מגיעים? אתם עוברים בדרך על הכביש שקרוב לאורנית? אם לא אכפת לכם שאני יצרתף בדרך, או ש... לא יודע... אם זה בסדר, תגידו לי בקשה...

ShikS

New member
זה לא המשתמש שלי!

זה לא המשתמש שלי, זה המשתמש של אח שלי, שמתי לב לזה אחרי ששלחתי את ההודעה ואין לי מושג מה שם המשתמש הקודם שלי, ולא אני לא אוהד ביתר או כדורגל[יאכס!!!!!] אז... תגיבו אבל זה לא המשתמש שלי...

Z A M i

New member
האמת..

שאין לי מושג לאן אתה רוצה להגיע... לחיפה/להאנגר/למפגש? אז ככה, לחיפה,היום-אנחנו נוסעים עם אחד האבות, והאוטו מלא אז זה בעייתי לאסוף מישהו.. להאנגר-נראה לי שאנחנו נוסעים באוטובוס, ואליו אתה יכול לעלות ממסוף אורנית(186,286), אם תרצה תדבר עם אחת מאיתנו(במסרים), ונודיע לך על איזה אוטובוס אנחנו עולות וכו'.. למפגש-אותו כנ"ל..
מקווה שעזרתי.

S h A b i T

New member
שכחת לציין שאתם יוצאים

בערך יום לפני. :) אני יוצאת מראש העין בערך ב10, אני לא יודעת עוד אם יהיה מקום אבל אתה מוזמן ליצור קשר ולא תהיה לי בעיה לאסוף אותך מאורנית. :)

Z A M i

New member
האוטובוסים בשבת מאריאל לת"א

מתחילים ב-16:20(בשעון חורף) ומאז..יש כל חצי שעה אוטובוס(פלוס מינוס), עד 22:00.

היי עילי ../images/Emo24.gif,

לצערי אין לנו כל כך איך לעזור לך , במידה ואתה מדבר על ההופעה בהאנגר. בסוף אנחנו נוסעים באוטו והוא מלא. אתה יכול לקחת 186/286 (כמו שאמרו לך כבר) ממסוף אורנית, וכשתגיע לתחנה מרכזית אתה יכול לקחת קו 4 עד הנמל. זה לא אמור להיות קשה. בהצלחה|חיוק|.

סטיבי2

New member
היי עילי

אני סטיבן מאריאל... לא יודע אם אתה זוכר.. בעקרון אי אפשר לשכוח אותי חחח סתם... אני נוסע באוטובוסים להאנגר... אז אם בא לך דבר איתי במסרים... בייי

ShikS

New member
מה מתרחש?

יאללה, אחים שלו, די להגיב, אני מקבל כבר כל יום 4 מסרים בגלל זה :-O

למעלה