חדש בעסק מחפש איך להתחיל!!

irish boy

New member
חדש בעסק מחפש איך להתחיל!!

אני בן 24 מתאמן כבר שנה + באומנות לחימה מאוד אגרסיבית והחלטתי לשלב בזה יוגה (עדיפות לאשטנגה יוגה שהבנתי שהיא יותר אקטיבית ועובדת יותר על מה שאני מחפש) מחפש עצות איך להתחיל וכמובן מקומות ללמוד בהם . אני גר בפ"ת אז עדיפות כמובן למשהו קרוב. כרגע בגלל עומס לימודים, עבודה, אימונים, אני מעוניין באימון אחד בשבוע אם יש כזה דבר. (ואם אפשר אז גם את דעתכם המקצועית על אם אימון אחד זה יעיל) תודה מראש לכל מי שיעזור

0 אור 0

New member
מורה מצויינת שגרה בפתח תקוה

אין לי מושג איך היא מלמדת שם, כי אני לוקחת אתה מדי פעם שיעורים פרטיים, לאזן את העובדה שרוב השנה אני מתאמנת לבד אילה 052-4348829

יוגי בר

New member
המרכז ליוגה קלאסית בפ"ת

היי irish boy אז ככה: 1. השילוב לימוד ותרגול יוגה יעזרו לך להתפתח יותר ולהבין לעומק כל אומנות לחימה שתתרגל. יוגה יצרה את הפלטפורמה לכל זה. 2. אגרסיביות יוגה היא אנטי אגרסיבית מטבעה. (וכך גם כל אומנויות הלחימה שאני מכיר) 3. אשטנגה אשטנגה יוגה סטייל- היא האתה'א יוגה המתורגלת בצורה דינמית. 4. יוגה קלאסית באוריגינאל אנחנו לא אגרסיבים. נהפוך הוא. המרכז ליוגה קלאסית מלמד התאה'א יוגה מהמקור. זו יוגה עוצמתית ביותר ותווכח בכך לאחר שיעור אחד. נשמח ללמד אותך. אנחנו עושים את זה בפ"ת כבר יותר מ-20 שנה. 5. לפרטים אנא הכנס ללינק הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=246&a=15711&c=1738&sc=0&ssc=0 בברכה ואהבה יוגי בר

למעלה