חדש בעסק

61יעקב

New member
חדש בעסק

זה לקח לי כמה ימים לקרוא את כל הודעות התגובות התמיכה והפירגון של כל הכותבים וזה מאד מעודד. לפני שבועיים עברתי ניתוח הוצאת גידול סרטני מהחזה ואני מרגיש טוב, בטח אתם מרימים גבה ושואלים מה גם גברים? ואכן הם מהווים 1% מהנשים ( או כל מאה נשים גבר אחד) ורצה ההוא למעלה ורשם אותי להיות בקבוצת האחד אחוז. הרופא שניתח אותי וכל צוות המחלקה של בית החולים שבו נותחתי היו עשר! וכמובן בני המשפחה החברים והידידים אשר עודדי אותי לאורך כל הדרך. בשבוע הבא יש לי פגישה עם האונקולוג להמשך טיפולים,אני יודע שהדרך עוד ארוכה וקשה והיו עוד עליות וירידות אבל...ניתגבר !!! בנתיים שלום לכלם ושבת שלום!

יחפנית

New member
חדש בעסק ......... חחחחחח אהבתי

ברוך הבא ...... ואם אתה גבר נדיר בין נשים ..... אז אולי זה מוכיח על רגישותך כי רבה וכאישה אני מתוודה ...... זו איכות מופלאה ......חחחחח שאל את אישתך . טוב אם אתה חדש בעסק ...... אז בוא ונתחיל להכשירך לניהול עסק עצמאי כסרטן ....... אם חשבת שעולם המיסוי מורכב ........חחחחחח נתחיל עם ספרות ..... והלוא בלווא הכי יש לך כרגע זמן כי אחרי ניתוח לבטח אתה נהנה מגושפנקה למנוחה ..... אז מה יותר טוב מתרבות להמונים . להלן רשימת ספרים ....... שלך את אחד מסוביבך , לרכוש אותם ..... תאמין לי שעוד תיקנה העתקים להשאיל לחברים ..... הראשון ...... על אהבה רפואה וניסים - ד´ר ברני סגל ברני הוא אונקולוג שעבר שינוי מחשבה . אם אתה אדם לוגי ........ האיש הזה ידבר אליך ויובילך דרך מפתן ההגיון המחבר בין הגוף ..... לדבר המופלא שקיים בך שנקרא - האני הפנימי . ועם הוכחות . נמשיך עם הדוקטורים .... והפעם נעבור לפסיכולוגיה הספר של לה-שאן ..... פרח ממני שם הספר , אך בטוחה שמי כאן יעלה את השם . ספר על סיפורי התמודדות פסיכולוגיות של מתמודדים שעימם עבד . ובמידה וברני סגל דיבר אליך , ואתה מאמין בכוח המוח על הגוף ..... אז .... לשוב להיות בריא - של הסימנטובים . חומר מרתק שיגרום לך למחשבה . ואז יש לנו את לואיז היי ..... יש לה ספרים רבים . היא עצמה ריפאה עצמה מסרטן , וריכזה את שיטתה בספרים , בעיני .... או ... אם תישאל אותי , אז היא אמריקקית מדי . אבל ...... וזה אבל גדול . היא יצרה את הרשימה . הרשימה מכילה את המחלות והאברים בגוף בסדר כרונולוגי , ולצידה ההקשרים הפסיכולוגיים . את הרשימה השלישית של ההצהרות החיוביות ...... אני מעדיפה להתעלם ממנה , אך עד שתתחיל לכתוב לעצמך את הצהרותיך ניתן להשתמש בה . זה הבסיס ...... בנוסף וכאחד המחובר למחשב ....... הנט גדוש . אחד האתרים הכי מצחיקים באנגלית שפגשתי שתיתן לך זוית מבט אחרת על העיניין ........ נקרא ..... fuck cancer רק בהפוך .... אז זה .... kcuf recnac טוב חחחחחח על האתר הזה אין לי מה להוסיף , רק שהוא מלא בריאות , זה יומן של סטיב שחלה בהודקינס ...... אגב אם תשים לב באתר , כל עמוד מסתיים במשפט , "Thomas Hodgkin Died of Natural Causes" הוא אחד האנשים המצחיקים שפגשתי , ופעם אפילו קיבלתי ממנו אישור לתרגם את האתר המופלא שלו לעיברית אז אם אתה טוב באנגלית ועיברית ....... אז בבקשה . ולהודעה זו ......... כבר קיבלת מספיק חומר קריאה ...... ותיכף יזרמו החברים האחרים לקדם בברכה את הגיעך ....... אז ברוך הבא אלינו ....... גילה

לא יכולה להרגע

נכנסתי לאתר הזה. אז חוץ מזה שכמובן שהזדהיתי איתו כי הסוג והטיפולים ועוד קווים מקשרים... פשוט ק ר ע א ו ת י מ צ ח ו ק ! ! חבל שצריך לעבור כימו כדי לצחוק מהבדיחות שלו.. תשמעו אנשים רגילים ששם בחוץ.... הפסדתם! לה לה לה!!!! שיהיה לכולכם אחלה סוף שבוע. (וכמו שאתם מבינים התרופות עוזרות כי אני בהיפר מטורף בשעה שבע בבוקר, ולא.. עוד לא הלכתי לישון... ) אוהבת את כולכם!!!! :)

יחפנית

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נכון שהוא מגניב ?????????????????? גם אותי הוא תמיד קורע מצחוק ........ בא לך לתרגם אותו להנאה המתמודדים ? כי האתר הזה נראה לי כתרופה יותר מגניבה מכל כימיקאל מצוי ...... כנראה שבגלל זה לא נרדמת ..........חחחחחחחחחחח חיבוק אני

יחפנית

New member
ציפורית ............ תודה

מהרגע שקראתי את הודעתך אני מתפוצצת מצחוק , את העברת לי במילים שלך את הצחוק שהאתר מביא . ואני נזכרתי באותם ימים כשפגשתי את האתר וימים הסתובבתי עם רוח שטות מופלאה בראש ........חחחחחחח אז ההודעה שלך העלתה לי את התחושה בחזרה .........חחחחחחחחח תודה .........יום טוב ושבת שלום .

ואת בכלל.. יש לי כמה מילים להגיד לך

וברגע שאני אצליח לסדר את המחשבות למשהו שהוא לא בליל של מחשבות שלי שקשורות לנושא ושלא קשורות (וגם אולי להפחית את המינון של הכדורים.. ההיפר לא נרגע). נשמה, שיהיה לך אחלה סופשבוע!! (ולא.. אני לא "על משהו", זה המצב הטבעי שלי בזמן האחרון) שולחת לכולכם אושר ואהבה ותכלת שמיים!
(והם חלק מתוכנית חדשה שנקראת "אמץ לך אייקון") שבת שלום לכולם :)

יחפנית

New member
Hit me

Hit Me With Your Rhythm Stick In the deserts of Sudan And the gardens of Japan From Milan to Yucatán Every woman, every man Hit me with your rhythm stick Hit me! Hit me! Je t´adore, ich liebe dich Hit me! Hit me! Hit me! Hit me with your rhythm stick Hit me slowly, hit me quick Hit me! Hit me! Hit me! In the wilds of Borneo And the vineyards of Bordeaux Eskimo, Arapaho Move their body to and fro Hit me with your rhythm stick Hit me! Hit me! Das ist gut, c´est fantastique Hit me! Hit me! Hit me! Hit me with your rhythm stick It´s nice to be a lunatic Hit me! Hit me! Hit me! Hit me! Hit me! Hit... In the dock of Tiger Bay On the road to Mandalay From Bombay to Santa Fé O´er the hills and far away Hit me with your rhythm stick Hit me! Hit me! C´est si bon, ist es nicht Hit me! Hit me! Hit me! Hit me with your rhythm stick Two fat persons, click, click, click Hit me! Hit me! Hit me! Hit me! Hit me! Hit me! Hit me! Hit me! Hit me! Hit me! Hit me! Hit me! Hit me! Hit me! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מחכה חחחחחח שבת שלום אמץ לך אייקון חחחחחחח

אילת33

New member
יעקב

...חדש בעסק... כן, כן, כולנו היינו חדשים יום אחד... והאמת היא שאחרי תהליך של שנתיים וחודש, יודעת, שאני נבחרתי, שכמו שיאיר כתב, אנו קבוצה של אנשים שנבחרו לתהליך ששמו סרטן. והקבוצה מאוד מגוונת אבל עשירה באנשים איכותיים שיכולים לו, לסרטן, יכולים להביט לו בעיניים ולומר לו- היי, אני פה, לא רק אתה... ויכולים לומר לו עוד המון דברים, אבל מה שהכי חשוב זה מה שהם אומרים לעצמם בתהליך. השאלות שיתעוררו בך, יש להן מקום, מהן תלמד את הדרך שלך. מזמינה אותך לגייס את הקשב שלך לעצמך, כי השאלות שתשאל את עצמך יהיו המפתחות שלך לגדילה עליה אני מדברת, הגדילה שבאה בעקבות המחלה. ממליצה לך גם לשאול אותן בקול, פה בפורום או בכל מקום בו לא תהייה לבד כדי לשמוע אותן, להאזין להן. אני מאחלת לך המון חוויות טובות, תהליך של גדילה וצמיחה, והרבה יכולת לראות את היופי שבתהליך... הדרך לא קלה, אבל היופי שלה מדהים. מושיטה לך יד, מעודדת, מחבקת. אילת.

למעלה