חדש בעסק?"!!!!!

finish7650

New member
חדש בעסק?"!!!!!

קנו לי לא מזמן איגואנה יפיפיה ואני מודאג היא בקושי אוכלת אולי בגלל החורף?????? או שאולי אני לא נותן לה את האוכל הנכון נתתי לה ערבוב של תפוח אגס וגזר או אפרסמון יש משהו שממש מומלץ לתת לה????

finish7650

New member
עוד משהו!!!

איזה מנורה צריך לסים לה חימום או תאורה ומאיפה מביאים מנורת חימום שהיא לה תאורה??

naja

New member
ברוך הבא.

איגואנה זו חיה שמצריכה טיפול מעט יותר מורכב ממה שיודעים לספר בחנות שממנה היא מגיעה. יש במאמרי הפורום שלושה מאמרים מעולים בנושא איגואנות. אחד מהם עוסק בתפריט שמומלץ לתת להן ושניים אחרים מכילים את כל האינפורמציה שצריך בשביל שהאיגואנה שלך תחיה כמו שצריך.

1צחי

New member
ברוך הבא

לפי השאלות אני רואה שלא ממש נתנו לך חומר על איגואנות כמו שnaja כתב לך יש תפריט חובה לאיגואנה אם אתה רוצה שהיא תאריך ימים.חלק מהדברים שאתה נותן יכול להיות רעיל לאיגואנה כמו אפרסמון!!! חימום מהר להוסיף לטמפרטורה של 28 מעלות,ללא חימום האיגואנה לא תהיה מסוגלת לעקל את האוכל. את שאר החומר תיקרא במאמרים ואם יש שאלות נוספות כאן זה המקום. נ.ב תתחדש ותהנה זוהי חיה נפלאה אך שונה בתחלית מחיות מחמד רגילות והן דורשות תנאים בסיסיים מיוחדים והשקעה כספית ריאשונית ולאחר מכן ההוצאות נמוכות משאר חיות המחמד (כלב,חתול).

למעלה