חדש בעסק

100police

New member
חדש בעסק

שלום, קוראים לי ארנן וכמו שאתם רואים אני חדש כאן. יש לי דיסק של 27 הלהיטים של הביטלס שאני אוהב להתענג עליו כל פעם מחדש, ויש לי דיוידי של הסרט של הביטלס מלווה בשירים, והשיר הראשי בו- hard day's night. אמנם חסר לי קצת היסטוריה... מתי התנקשו בג'ון לנון, ומה הייתה הסיבה לרצח? למה הם התפרקו (שמעתי שזה היה משהו בערך על שלנון היה די היפי ומקנתרי היה קפיטליסט ברוחו)? ומה היה השיר הראשון שלהם?

Another Girl

New member
על שתי השאלות הראשונות שלך

יש מאמרים-האחד של מאור,על הרצח של לנון,והשני של דקלה,על הפירוק של הלהקה. שניהם במאמרים בקטגוריה "מאמרים". בנוגע לשיר הראשון-האם השאלה היא על השיר הראשון שחיברו? שיצא? שהיה להיט?...

100police

New member
כן, עקבתי אחרי המאמרים אחד אחד.

וגיליתי. מעניינים מאוד. אבל... אתם לא באמת מאמינים לקונספירציה של מקנתרי נכון? כלומר לחלק הראשון אני מאמין אבל אלביס הוא פול?!?!?!?! זה כבר שטויות. אתם לא באמת מאמינים למסוכניק של בן דוד של רופא של הבת של חלבן נכון?

Another Girl

New member
קודם כל זה מקארטני.

שנית,מה שקראת זו קונספירציה של אחד מחברי הפורום,שעירב את אלביס בעניין. תקרא את המאמר של ל נ ו ן על הקונספירציה "פול מת". בכל אופן, אני לא מאמינה בה כל כך,אבל כל אחד ודעתו.

Chocoholic

New member
רגע אחד...

מה, אתה לא מאמין למוסכניק של בן דוד של רופא של הבת של החלבן? באמא שלי, זה מה שהוא סיפר לי!

למעלה