חדש בפורום הזה וצריך עזרה

djguy2004

New member
חדש בפורום הזה וצריך עזרה

שלום שמי גיא אני בן 28 ועד לפני חצי שנה יצאתי מהארון וגיליתי גם שאני אוהב עירום אני אוהב לחשוף את עצמי זה כל כך מדליק ומחרמן שמסתכלים עליי במיוחד הגברים זה נותן לי הרגשה טובה. עד לפני 3 שנים לא חשבתי שאני יהיה מסוגל לזה כי שקלתי 120 קילו והורדתי 40 קילו. אני מתעניין על מפגשים בעירום במיוחד עם גברים. עם יש כאלה אשמח עם תיצרו איתי קשר. גם בבית אני עירום.

giora10

New member
מה הקשר בין ארון לבין עירום../images/Emo34.gif

הי גיא מדוע אתה חושב שחשוב לציין את משקלך ומדוע אתה חושב שנטייתך המינית צריכה לעיניין אותנו? אני מבין לליבך שאתה אוהב להיות ערום, אך לא כל ערום הוא נטוריסט, ובטח לא אקסביהיציוניסט (חשפנות בפרהסייה הינה עברה על חוקי מדינת ישראל) נטוריסט אינו מבליט נתוניו הפיסיים ובטח לא מודיע מהם נטיותיו המיניות. לדעתי נטיותו המינית של אדם זה עיניינו הפרטי. אל לנו לעסוק בנקודה זו, כי המפגשים שלנו אינם מפגשים למטרות מיניות, ובטח שאיננו חשפנים. הייתי מציע לך לפני שתתנצל לפנינו, לקרוא מהו נטוריזם ללמוד ולהבין מדוע הגבתי לך כאן. אני מאחל לך הצלחה במציאת בן זוג בחיים, אך לא בפורום זה.

fnfag

New member
יש הומוסקסואלים מוצהרים בעמותה

נכון, אין שום קשר בין ארון לבין עירום לבין נטיות מיניות. יש סטרייטים בקרב חברי וידידי העמותה. יש הומוסקסואלים מוצהרים בקרב חברי וידידי העמותה. ויש הומוסקסואלים בארון בקרב חברי וידידי העמותה. (בדיוק כמו שיש בקרב כל קבוצה אחרת באוכלוסיית העולם) רק דבר אחר לא ממש ברור לי - "נטוריסט בטח לא מודיע מהם נטיותיו המיניות"?! באמת?! כלומר כל הנטוריסטים ההומואים המוצהרים שמגיעים למפגשי העמותה הם לא באמת נטוריסטים, כי הודיעו מהם נטיותיהם המיניות?!...

קוואנט

New member
שלום גיא...

נראה לי שאתה קצת מבלבל. נודיזם אינו אקסביהיציוניזם, אנחנו לא בקטע של חשיפה לאחרים והתגרות מינית מעצם החשיפה. נודיזם הוא פשוט שהייה חברתית בעירום. לא קשור למין, בטח לא גירוי בגלל זה שרואים אותך עירום. אני מציע שתקדיש קצת זמן לקרוא כאן בפורום ולהבין על מהות הנודיזם והנטוריזם.

מההה../images/Emo4.gif

נראה לי שהתלבלבת קצת בפורום בנ'אדם... קרא על נטוריזם והבן שמדובר על נושאים אחרים.. בהצלחה

מי יועץ התקשורת שמריץ את הספין?

ואחאד חדש דנדש יודע לומר שבעמותה יש מכל תתי המינים כולם מסבירים לו שזה לא מקומו ובסוף גמני מתפתה ומגיב

למעלה