חדש בפורום הקלאסי החדש - מאהלר 9 !

mahler

New member
חדש בפורום הקלאסי החדש - מאהלר 9 !

חדש חדש חדש, בפורום הקלאסי החדש !!!
הורדה ישירה (לינקים ישירים) של הסימפוניה ה-9 מאת מאהלר בביצוע מופת זוכה פרס גראמי עם הסימפונית משיקגו ובניצוחו של סר גיאורג שולטי ... זהו עוד בונוס יחודי לחברי הפורום, כולם מוזמנים לבקר ולכתוב בפורום המוקדש כולו להאדרת הקלאסי בישראל ...
חג אביב שמח בפורום הקלאסי החדש, זה קלאסי נטו ...
http://start.at/mahler תהנו, שלכם, גוסטב .

עופר ב.ה

New member
זה, איך לומר, *קצת* לא חוקי

פורום שמבסס את עצמו על "פיתויים" בדמות לינקים להורדות של יצירות, כנראה לא מספיק טוב בפני עצמו ובזכות תכניו.

עופר ב.ה

New member
ועוד משהו

זה מאוד לא אתי לפרסם בצורה מאסיבית כזו את הפורום שלך בפורום מתחרה. המגרש כנראה מאוד סובלני, אני כבר הייתי מתחיל למחוק.

mahler

New member
ועוד משהוא כבדרך אגב ... ../images/Emo151.gif

אם אתה חושב שזהו פורום מתחרה אז אתה טועה ובגדול וכדאי שתודה בטעותך האכזרית ... אצלי אין חישובים וגם לא תחרויות, כל מי שמנסה לעודד את תרבות הקלאסי ברוך הוא בשבילי ...
אני מוכן לשתף פעולה עם כל אדם הגון חובב קלאסי המעוניין לעודד את המוסיקה שכה יקרה לליבי !!! אי למילים אלו , ידיד, אנא אל תנסה לעורר כאן מחלוקות משום שמאוחדים נישאר אנו באהבתנו לקלאסי ...
בהבהרה, גוסטב .

עופר ב.ה

New member
כל שני פורומים שדנים באותו נושא

מתחרים זה בזה. זו לא תחרות במובן השלילי. אם יש לי נושא חדש לדיון בנושא כלשהו, ואני בוחר להעלות אותו בפורום X, מפורום Y העוסק באותו נושא נגרעת ההודעה. לדוגמא, אם אני מפרסם בפורום שלך הודעה על קונצרט מעניין שיתקיים בשבוע הבא, ולא מפרסם אותה כאן, משתתפי הפורום לא יודעים עליו, גם לא יוכלו להגיב לאחר הקונצרט. זאת בגלל שאני משתתף בפורום אחד ולא בפורום אחר. ברור? מתק שפתיים לא יעזור להסתיר את דרכיך המאוד לא הגונות.

Angel Of Tears

New member
אז בואו ואני אגיד את דעתי

פורום שרוב עיסוקיו הם לינקים להודעות של יצירות אין לו מקום ברשת. ואני מסכים עם עופר במה שהוא אמר. ויש לי בקשה משלי, למרות שעד עכשיו לא אמרתי כלום. מהלר, יש לך מערכת פורומים שהיא מתחרה בתפוז, נענע, YNET, וואלה וכל האחרים. הסיבה היחידה שנתתי לך לפרסם זה בגלל שהפורומים דומים בתחומים שלהם, אבל אתה כבר לא פרסמת, אתה התחלת להציף בפרסומות. פעם הבאה אני אאלץ למחוק. שאני אחזור הביתה האתר יכנס לרשימת הלינקים וזה יפתור את הבעיה הזאת. המגרש, קר....

למעלה