חדש בפורום... זוגיות

sailforgold

New member
חדש בפורום... זוגיות

שלום,

אני חדש פה בפורום ולכן אשמח למידע ורעיונות ואני מקווה שהדברים שאני כותב לא מוזרים, כי אני כבר מרגיש מוזר מכל מערכות היחסים שניסיתי.

מזה הרבה זמן אני מחפש זוגיות מתאימה. אינני נמשך לגברים ואני כן מעוניין בקשר עם המין הנשי. אני מחפש זוגיות שתתבסס על הבנה שיתוף , חוויות אשר דומה בעצם לחברות מאוד טובה.

אין לי דחפים מיניים, למרות שבזמן קירבה פיזית המערכת המינית מתעוררת, אבל זה לא גורם לי לרצות סקס ואולי אף מפחיד אותי.

אני מחפש זוגיות עם בחורה שגם כן רוצה זוגיות מסוג זה ורוצה ילדים ומשפחה אך לא מרגישה שהמיניות בזוגיות היא הדבר העיקרי אלא יותר כלי טכני להבאת ילדים.

האם יש רעיונות כיצד להתקדם הלאה שכן כבר נואשתי מדייטים רגילים ודחייה אחרי הדייט ה6.

תודה וכל עזרה תתקבל בברכה.

k500

Active member
מנהל
ברוך הבא

מה שכתבת לא מוזר, הדברים מוכרים לרבים/ות כאן.
אם אתה מזדהה עם התכנים הא-מיניים, כלומר אתה חש חוסר משיכה מינית כלשהי לאחרות, או נמשך רק בסיטואציות מסוימות מאוד, ייתכן ואתה נמצא בסקאלה הא-מינית ואת זה רק אתה תוכל לדעת כי אלה הדברים שאתה עצמך מרגיש.

רבים/ות כאן מרגישים את הצורך בזוגיות שאין בה בסיס מיני אלא יותר רומנטי, כזה שאתה מתאר ואנחנו מנסים כאן בפורום למצוא זוגיות כזו בין א-מיניים כדי שלא נצטרך לצאת לדייטים עם אנשים מיניים שאצלם זוגיות זה בהכרח מיניות.

עצתי האישית לך, אם אתה מרגיש שאתה א-מיני ורוצה מערכת זוגית א-מינית במידה כזו או אחרת, עדיף לך לא לצאת עם נשים (אני מניח מדבריך שאתה הטרו..?) מיניות כי במוקדם או במאוחר הנושא המיני יעלה ואז הפערים יגרמו למתחים מיותרים ולכן עדיף להימנע מכך מראש.

מה זה אומר? שהחיים לא נגמרים אם תבחר בדרך הא-מינית. הכל תלוי בך. אני אומר לך שלמצוא זוגיות א-מינית זה לא דבר קל, זה לוקח זמן וצריך הרבה מאוד סבלנות. מצד שני, תראה אם עדיף לך להיות נואש שוב ושוב מהדייטים הרגילים שאתה מתאר כאן. הכל לבחירתך.
אלא, שאתה לא לבד כאן. אנחנו כאן נמצאים באותה סירה וגם לנו קשה למצוא זוגיות, אבל לפחות אנחנו יכולים לחפש אותה כאן בפורום ומסביבו.
איפה בפורום? בלוח ההיכרויות שלנו למשל:

[URL]http://www.tapuz.co.il/forums/board/view/1493/%D7%92%D7%90%D7%95%D7%95%D7%94/%D7%90-%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9D[/URL]

וגם, אנחנו עורכים מפגשי פורום מפעם לפעם ומפגש כזה הולך לקרות בימים הקרובים. זו הזדמנות מצוינת להכיר אחרים/ות שנמצאים באותו מישור שלך ומחפשים את סוג הזוגיות שאתה מחפש. אם תרצה כמובן, אתה מוזמן. המפגש נערך באוירה נעימה ולא מחייבת כך שאתה תרגיש רצוי בכל מקרה.

ובסוף, לא משנה מה תעשה וכמה זמן זה ייקח, הפורום ואנחנו נמצאים כאן תמיד כדי לעזור, לענות על שאלות ולתמוך אם צריך. אתה מוזמן בכל עת. בהצלחה

למעלה