חדש בפורום(מקוה שאני עונה לדרישות הפורום)

shay4442

New member
חדש בפורום(מקוה שאני עונה לדרישות הפורום)

שלום לכולם,התחלתי השנה תואר שני בארכיאולוגיה באוניברסיטת תל-אביב(אני עדיין לא מן המנין כי חסר לי סמינר להגיש,שאני מתכוון להגישו עד תחילת הסמסטר השני)עדיין אין לי מנחה לתיזה למרות שאני מתכוון לפנות למרצה המועדף עלי בשבועות הקרובים ,אם הוא יענה בשלילה אצטרך ככל הנראה להתפשר בנושא התיזה והמנחה..............

Unicorn98

New member
את מביאה את כל החברים הארכיאולוגיים שלך לפה??

Unicorn98

New member
צ"ל ארכיאולוגים ולא ארכיאולוגיים, כמובן...

רק ליגאל ידין היו חברים "ארכיאולוגיים" שאסף במהלך עבודותיו...
את רומזת שיש אנשים מוכשרים בתחום שלך?

lirlurim

New member
אפשר גם וגם.

המשמעויות אמנם שונות אבל שתיהן קבילות. החברים הארכיאולוגיים - Archeological friends החברים הארכיאלוגים - Archeologists אני מניח שהיא אכן התכוונה לארכיאולוגים, אבל שתי הצורות אפשרויות

Unicorn98

New member
תיקנתי את עצמי, למרות ששירשרתי אליה. ../images/Emo13.gif

אני התכוונתי לארכיאולוגים, אין ממש משמעות לביטוי "חברים ארכיאולוגיים", מכיוון ש"ארכיאולוגיים" הינו שם תואר שאינו מאפיין בני אנוש. אתה צודק שזו מילה תקינה, כשלעצמה.

22ק ו ס ם

New member
תדע לך שארכיאולוגים הם בני הזוג המושלמים

העניין שלהם בך גובר והולך ככל שאתה מזדקן. אמרה את זה אגתה כריסטי שהייתה בעצמה נשואה לארכיאולוג מאוד ידוע.

Unicorn98

New member
בדיוק עכשיו קראתי איזה מאמר על פראפיליות...

אתה טוען שארכיאולוגים(יות) הם לוקים ב- Chronophilia ?

22ק ו ס ם

New member
זה לא אני זו אגתה כריסטי

האמת היא שזו הפעם הראשונה שאני רואה את המושג הזה אבל לפי מה שאני מבין זה כך רק אם נמשכים למישהו הרבה יותר מבוגר מהם. נשאל את הארכיאולוגים אם זה באמת כך.

Unicorn98

New member
ההגדרה ה-DMS-ית מדברת על פער גילאים משמעותי,

בכל מקרה ארכיאולוגים עוסקים באנשים שמבוגרים מהם באלפי/עשרות/מאות אלפי שנים. כך שאני מניח שמדובר ב"פער משמעותי"
.

shay4442

New member
קצת רכילות

היו וישנם הרבה זוגות ארכיאולוגים(ישנם גם לא מעט סיפורים על גירושים ונישואים בתוך הברנז'ה) כרגע ישנה זוגיות בהחלט חמודה ופורחת בין פרופסור מאוד מאוד מכובד(שכבר יצא לגימלאות זאת אומרת מעל ל-70) אם ד"ר לארכיאולגיה גם די מכובדת שהתגרשה לפני מספר שנים ממרצה אחר ד"ר לארכיאולוגיה(שכבר בשלבי סיום דרכו האקדמית)

../images/Emo2.gif

אין לי מושג על מי אתה מדבר. לעומת זאת, היום החייתי קצת רכילות עתיקה כשדיברתי ממשרדה של דר' X בטלפון עם פרופ' Y שאיתו ניהלה רומן לפני 15 שנה. מסרתי ד"ש בטלפון.

22ק ו ס ם

New member
האמת היא שזה נפוץ גם באנתרופולוגיה

במשרות אקדמאיות שדורשות הרבה עבודת שדה קשה לקיים זוגיות לטווח ארוך. אני מכיר הרבה זוגות שלא החזיקו מעמד כי בן הזוג נסע לכמה חודשים לעבודת שדה ואם זה נעשה על בסיס קבוע אז צריך בני זוג מאוד סובלניים. במצב כזה, אם יש בן זוג שעושה עבודה דומה אז במקרים מסוימים הם הולכים לשדה ביחד או לפחות יש ביניהם הבנה מה עבודת שדה דורשת.

ברוך הבא שי! טוב לראותך כאן! ../images/Emo13.gif

מקווה שתמצא כאן את מקומך, ואני מצטרף למאחלים המאחלים לך בהצלחה עם המנחה המועדף עליך, ובהצלחה בתואר השני. דאנטה

shay4442

New member
תודה

ומקווה שבעתיד הקרוב נראה במדפים ספרי היסטוריה מפולפלים מבית יוצרו של "דאנטה"

למעלה