חדש בפורום - נהדפתי אליו מהפורום האחר

pix37

New member
חדש בפורום - נהדפתי אליו מהפורום האחר

נודע לי על הפורום בגלל הבלאגן שמתרחש בימים האחרונים בפורום צמחונות וטבעונות. אני מקווה שהפורום הזה יהיה קצת יותר סובלני וליבראלי לצמחונים מאשר הפורום האחר.

ברוך הבא

מבינה את ההרגשה שלך לגבי הפורום ההוא, כבר פעמים רבות עזבתי אותו בגלל אותן סיבות. אמנם אני עכשיו מנסה לעבור לטבעונות אבל עדיין כאן אני מרגישה הרבה יותר נוח לכתוב ולשאול שאלות.

p e b b l e

New member
אכן לא קל להיות צמחוני בפורום השכן

יש כאן לא מעט פליטים שלא מצאו מקום בפורום ההוא. מקווה שכאן תרגיש בנוח. ברוך הבא!

motior

Member
ברוך הבא

"קצת יותר סובלני" זה בלשון המעטה. הפורום הזה סובלני גם לאוכלי בשר וגם לטבעונים אבל הוא ממש מיועד לצמחונים

d a p h n a

New member
ברוך הבא

מקווה שתמצא כאן את מקומך.

hi

אני גם חדשה פה אבל יכולה להבין על מה אתה מדבר אומנם אני טבעונית אבל לא מנסה להעביר לא צמחונים ולא קרניבורים לצד שלי אם כבר אני מאוד מאוד מאוד מבינה אותם ... אני מתה על בשר. ריח של סטייק גורם לי לרייר ואני מאוהבת בגבינות בעיקר גורגונזולה, קממבר וכל העבשות למיניהן. החולשה שלי היא בישול ותוכניות בישול - ואני מבשלת גם לחבר שלי שהוא לא צמחוני וגם לעצמי :) יחד עם זאת אני מאמינה גדולה בזכויות של בעלי חיים ולכן מוותרת על התשוקה הכי גדולה שלי למען המצפון והאידיאולוגיה. אני לא שופטת כאלה שלא עושים זאת ומאוד לא בעד כאלה שתוקפים ונובחים ומנסים לשכנע בצורה אגרסיבית. אני כן מטיפה אגב ללובשי פרוות ולאוכלי פואה גרה וכדומה:)) אז הנה אני ליברליזם והאני מאמין שלי.

אישעם

New member
ברוך הבא לפורום שלנו

אשמח לענות כשאוכל ומצפוני ירשה לי. טבעוני פנאט שמאמין שבע"ח זכאים לחופש.

למעלה