חדש בפורום עם כלי חדש

gibli1

New member
חדש בפורום עם כלי חדש

אהלן חבר'ה אני חדש פה ואחרי הפסקה של הרבה זמן החלטתי לחזור לעולם של הטרקטורונים ואתמול קניתי L400 שנת 95 2 על 4 אז קודם כל רציתי לשמוע קצת על הכלי מה אתם חושבים עליו קצת מידע חזק/ חלש? כמה הוא סוגר? אמינות? וכל מה שאתם יודעים עליו וגם רציתי לדעת אם זה אשפרי ואם כן איך אני עושה לו רישוי חקלאי? תודה מראש לעונים

SpiKo

New member
יש איזה כלי שאת כן מכירה? חחח

פולריס L400 מיוצר עד 97 נדמה לי. 2 פעימות. 400 סמ"ק צלינדר בודד. סוגר בסיבובות ה120 כשהוא במצב טוב.

ATV GIRL

New member
כן, יש הרבה כלים שאני מכירה..

פשוט זה כלי מאוד ישן, למה שאני אכיר אותו? אל תשכח שאני בת 16...

SpiKo

New member
אני גם בגילך ../images/Emo13.gif

ומכיר את רוב הכלים .. ולי אישית יש כלי מ96..
הם בסדר. אמינים . אולי פחות חזקים מהכלים של היום.. אבל הם טובים לטיולים או לפנאי.

kachlon haim

New member
זה לא היה פעם ..

היה נדמה לי ששאלו פעם את השאלה הזו ,, אולי זה הגיל . פולריס 400 נחשב כלי פשוט ומאוד אמין , כח סביר בגלל שהוא 2 פעימות אבל לצערי הימים עוברים ומשנת 95 גדלו הטרקטרונים עד לרמה של מפלצות עם 800 ו 1000 סמ"ק כך שלהיצע של היום הוא מעט חלש , יתאים לטיולי סופ"ש . רישוי חקלאי תקבל אם אתה בעל משק פעיל במושב , כפר , לאחר קבלת אישור ממשרד החקלאות .

gibli1

New member
בעיקרון אני רוצה אותו ל..

בעיקרון אני רוצה אותו לנסיעות בסוף שבוע לטיולים רגועים ולא להישתולל איתו וכל מיני כאלו טרק רציתי לדעת אם הוא יספיק לי בשביל זה. ולא כל ה400 שתי פעימות מה שאני קניתי למשל זה 4 פעימות

kachlon haim

New member
ליגה

בהחלט יספיק לטיולים , אמין ועמיד ביותר ..רק שמור עליו וטפל . תתחדש .

יוסיR1

New member
לא יכול להיות

אין L400 ארבע פעימות או שזה דגם אחר או שאתה טועה,תבדוק את זה.

SpiKo

New member
כנראה

שהוא התכוון למגנום או לסופרטמן 425 ... הם 4 פעימות :) אני יודע כי יש לי מגנום

gibli1

New member
אז אני שמח לבשר לך אחי ש...

שיש L 400 4 פעימות יכול להיות שאתה מתבלבל אם הסקרמבלר שיש הרבה 400 שתי פעימות אבל המנוע של הL 400 הוא בדרך כלל 4 פעימות למעט נדירים שהם שתי פעימות וזה בדוק אחי

gibli1

New member
חבר'ה אני רואה שאתם מתבלבלים..

ראיתי פשוט עוד כמה הודעות שרשמתם הL400 מיוצר מקסימום עד 95 וגם זה נדיר אתם פשוט מתבלבלים אם הסקרמבלר לדעי כי הL400 הוא עד 95 ולרוב 4 פעימות

gibli1

New member
אבל בכל זאת

אבל בכל זאת מחר אני הולך לקחת אותו מהמוסך שממנו קניתי ואני יברר את זה

SpiKo

New member
אתה טועה..

L400 וL350 הם 2 פעימות בלבד. אולי קנית ספורטמן \ מגנום? הם 4 פעימות .. ו425 סמ"ק \ 500 .

יוסיR1

New member
אחי אני פה רק כדי לעזור ולייעץ

יש לי כמות ידע ענקית זה לא נתון בספק, תמיד טוב ללמוד ממי שיש לו מה ללמד זה כלל. אני אשמח מאוד אם תבין את הטעות שלך וגם לעזור לך בעתיד בכל דבר שתרצה את כל הכלים האלה אני מכיר כמו כף יד.

gibli1

New member
חבר'ה צדקתם פשוט..

פשוט שקניתי אותו מישהו מהמוסך אמר לי שהוא 4 פעימות ושבאתי לקחת אותו אז אמרו לשים רק שמן 2 פעימות ואז הבנתי כמה אידיוט יצאתי אז סורי חבר'ה טעות שלי

למעלה