חדש בפורום,שאלה..

robbi53

New member
חדש בפורום,שאלה..

האם בניית תוכנה היא יצירה? האם כלי לשמירה וקטלוג של תמונות,עבודות,ציורים,פסלים..וכו´ מעניין וחשוב לחברי הפורום כמו תנור לשריפת חימר? מצפה להערותיכם/ן והתיחסותכם/ן.

לילך1

New member
אני אישית חושבת שתוכנה כזו ....

בהחלט יכולה להיות שימושית ..לא הכרחית אבל בהחלט שימושית... יכולה לעשות סדר בתיקיות העמוסות שמצטברות במחשב

ABABI SHARON

New member
תוכנה היא יצירה!

אין צל של ספק שבנית תוכנה היא יצירה! כלי לשמירה וקטלוג של תמונות,עבודות,ציורים,פסלים..וכו´ . אומנותית? איני יודע. >כלי לשמירה וקטלוג של תמונות,עבודות,ציורים,פסלים..וכו´ הרי תוכנות כאלו קימות כברת יש לך שוק קשה! בעניין התנור, זאת דוגמה לא טובה כי אפשר לשרוף בלי קטלוג אבל אי אפשר לשרוף כלים רק מתוכנת קיטלוג. אני משתמש ב ACD SEE ככלי לעריכת תמונות ב CLUBPHOTO כאתר נוח לאדם שאינו מבין בבנית אתרים וכן ב2000 MATRIX כתוכנה להכנת מתכוני גלזורות

robbi53

New member
כן יש עוד תוכנות..אבל בלי דטה בייס

בכל שאר התוכנות מאכסנים את התמונות בקבצים שונים..ב-"VAlbum" כל התמונות נמצאות במאגר אחד ובעזרת מנוע החיפוש מוציאים רק את התמונות הרצויות על פי חתכים שונים...פלוס נוסף ולא אחרון הוא שהתוכנה מאוד ידידותית וגם בעברית... מצ"ב תיאור וקישורים לאתר....שווה בדיקה..

av_i_va

New member
היי רובי, ברוך הבא../images/Emo24.gif

דוגמאת התוכנה שצירפת נראית חביבה מאוד ומהמעט שראיתי, גם ידידותית. לא מצאתי אפשרות של קיטלוג, של חלוקה לנושאים, של מנוע חיפוש, לא שמתי לב לגודל המיקום המיועד לטקסט, לאפשרות של קישור לתיקיות אחרות ועוד יישומים שלי למשל, היו מאוד שימושיים. אשמח לקבל פרטים נוספים. באשר לשאלתך בדבר תוכנה כיצירת אומנות??? לא. אני לא חושבת שהסווג נכון, למרות - שבאומנות זה על פי רוב טכניקה.

robbi53

New member
תודה אביבה,הבהרה..

הדוגמא ששלחתי היא "מצגת תמונות"או בשפה פשוטה יותר "אלבום תמונות משני". בעזרת התוכנה יוצרים אלבומי משנה.. כל התמונות נמצאות במאגר אחד..לכל תמונה מצמידים דטה(נתונים). בעזרת "מנוע החיפוש"(כן,יש מנוע חיפוש יעיל ומהיר)ניתן למצוא,לסדר,להוציא,לייצא,לצרוב על תקליטור(כמובן שצריכים צורב)ועוד... ניתן להוסיף "תאור לתמונה" שזה "הסיפור מאחורי התמונה/מסמך ו/או כל כתובת או קישור שמשם ניתן להגיע לכל קובץ... הייתי ממליץ להוריד את הדמו(בחינם!)..הדמו הוא תוכנה מלאה להפעלה שההגבלה היחידה היא שניתן להכניס עד 50 תמונות ולא ניתן למחוק.. לפרטים נוספים הרגישי חופשי לשאול ולברר..יש לציין שהתוכנה כל כך ידידותית שלא צריכים "חוברת/מדריך" להפעלתה !! מקוה שעניתי על כל שאלותיך.התוכנה מופיעה בגירסה בעברית או באנגלית.

av_i_va

New member
תודה../images/Emo140.gif

אשתדל מאוד להתפנות לכך עוד בסוף שבוע זה. כמובן שאחזור עם דווחים. יום מקסים.

למעלה