"חדש" בפורום- שאלות (אולי ) ישנות..

מאיר45

New member
"חדש" בפורום- שאלות (אולי ) ישנות..

1.היכן ניתן למצוא מידע השוואתי (עדיף ישראלי) לגבי יעילותם היחסית של אפיקי פרסום ( כמו:עיתונים, מקומונים, אתרים,T.V, רדיו וכד')לקידום שירותים שונים (כמו שירותים פסיכולוגיים, משפטיים, ואחרים) 2.השאלה הקשורה והנובעת מקודמתה הינה :לו החלטתי להקצות תקציב מסוים (צנוע ביותר ?? ) לקידום/פרסום שירות מסוים, כמו "סדנאות להתמודדות עם מצבי לחץ וחרדה" שונים, היכן כדאי ואיך לפרסם זאת ? מי הבטיח שאלות פשוטות ?? בתודה, מאיר

mkmk33

New member
למאיר,התשובה לדעתי יחס"צ...

שלוםלך, מניסיוני ובמיוחד בתחום כשלך (קהל יעד מוגדר) יחסיציבור יעשו את העבודה ביעילות רבה יותר מפרסום,שלא לדבר על העלות... תמצת את הנושא וההתמחות שלך,הוסף "פילפל" משהו מסקרן במיוחד לקומוניקט(הודעה לעתונות) ושלח לתוכניות הבוקר כמו אודטלה הצחקנית... וכיוב, כמובן גם למדייה המודפסת,עתונאים לבריאות חברה או לרכזי מערכת. והכי חשוב אל תשכח "לחזר" אחריהם ולבדוק אם קיבלו את הקומוניקטים. אם אתה שוכר יחצ"ן תחסוך את הנ"ל ,אבל תיאלץ להיפרד ממספר שקלים... מודעות אינפורמטיביות קטנות ו/או מודעות במתנסי"ם , מוסדות (לאחר תיאום) בהחלט אפקטיביות. אגב,אני בחרדה תמידית... היכן מתקיימות הסדנאות שלך וכמה זה עולה...?.. בהצלחה! מוטי.

מאיר45

New member
מוטי, תודה. התוכל אתה ו/או כל אחד..

אחר, לעיין בבקשה באתר המכון ( ראה למטה )ולספק המלצות נוספות ועוד יותר ספיציפיות. יצויין שכבר ניסיתי ופעלתי ב"הגיוני הפשוט", ברוח דברים שכתבת ואחרים, אך ללא תוצאות מרשימות עד כה ? במקביל, אני עדיין מעונין בחומר (תמציתי !! )כתוב, ברוח שאלותי לעיל ? נ.ב באשר לחרדתך "התמידית", האמיתית או מדומינת, שוחח עימי ( 1-700-700-992) כדי לדון יחד במסגרת היותר מתאימה. בכל אופן הסדנאות מתקיימות בד"כ במשרדי המכון ברח' משה-סנה 13, ת"א. שוב תודה, מאיר

winderon

New member
המקום בו נמצא קהל היעד שלך

המקום הנכון ביותר לפרסם הוא המקום בו תמצא את קהל היעד שלך ככה תחסוך המון כסף שיזרק סתם ומאמצים שילכו לאיבוד אם תשאל אותי, בתור פרסומאי ובתור שותף בעסק הודעה קצרה אמינה וחכמה בפורום הנכון מביאה יותר פונים במקרים מסוימים מבכל מדיה אחרת ליעוץ נוסף תוכל לפנות אלי למייל [email protected]

למעלה