חדש בפורום- שרימפי

שרימפי

New member
חדש בפורום- שרימפי

שלום חברים. אני כתבתי יומנאישי באתר הבית של רשת אתרי הגאווה הישראלית GoGay- פריידזין. התחלתי לכתוב אותו בחודש ה4 ובזמן האחרון, בגלל שיש המון תקלות באתר, עברתי לעדכן אותו בישראבלוג. אז הפורום הזה קורץ לי מאוד. אני בן 18 בקרוב(4.11) מהוד השרון, מנהל את גאווה צעירה בתפוז ואוהב נורא ליצור ולכתוב. אז...מה קורה פה בדיוק? תסבירו לי כדי שאוכל להשתלב ביותר קלות- מה זה פרקים נבחרים, שירשור העדכונים, נושא השבוע ועוד....
אחרת יקח לי מלא זמן ללמוד.....אז עזרו לי בבקשה. הבלוג של שרימפי- הגרסא החדשה בישראבלוג- http://www.israblog.co.il/blogread.asp?blog=1241

שלינקה

New member
אז ככה: ../images/Emo26.gif

פרקים נבחרים: חבר פורום שקורא בלוגים או יומנים של בלוגר אחר והקטע נראה לו מוצלח במיוחד ובעל פוטנציאל לעניין את כולם - מוסיף את הקטע לשרשור "פרקים נבחרים" ע"י העתקת הקטע וצרוף קישור לבלוג שממנו הקטע הועתק. שרשור העדכונים: כשאתה מעדכן את הבלוג שלך ומעוניין שהחבר´ה בפורום יכנסו לראות - אתה מוזמן לשרשר הודעה קצרה לשרשור העדכונים. רצוי לא לספר על פרק חדש בבלוג כל פעם שאחד כזה נכתב, אלא כשקורה משהו מהותי יותר (החלפת כתובת/עיצוב וכדו´) או כשיש פרק שהיית רוצה שיקראו אותו במיוחד. נושא השבוע: מידי יום שישי (כמדומתני) איה מכריזה על "נושא השבוע". נושא השבוע כולל מילה או ביטוי, והבלוגרים מוזמנים לכתוב עליו בבלוג שלהם, עם הסחפות לכל כיוון ואסוסיאציה שהנושא מזכיר להם. יש עוד שאלות? מקוה שעזרתי
שלי.

איה@

New member
שרימפי - ברוך הבא ../images/Emo140.gif

וול קאם לקהילתינו הקטנה
אני מקווה ששלי עזרה לך בתשובות שנתנה לך במידה ויהיו לך עוד....(שאלות) נשמח לענות העיקר - שתשתלב כאן בקלות
איה.

למעלה