חדש בפורום

pashoshington

New member
חדש בפורום ../images/Emo13.gif

האמת, שמחתי רק לראות הפורום הזה הקיים. למרות שהשתתפות אינטנסיבית בפורומים צריכה להיות בין עשרת התסמינים הראשונים של היריון אצל נשים (בדוק!), עד עכשיו לא ממש מצאתי לעצמי בית חם. אין לי ממש ניסיון בפורומים, ועד עכשיו הייתי על תקן "רואה ואינו נראה". כל מה שאני יודע זה שטוב מאד לדעת שאני לא לבד, כי התחושה ש"וואלה, יכול להיות שאני האבא היחיד בתבל?" אכן הולכת ומתגברת אצלי לאחרונה. בינתיים, תהנו מתמונה אקסקלוסיבית (בלעדית בלעז) ראשונה של בננו המתוק, דבש, שיהיו בן ארבעה חודשים בשבת.
אביה

shno

New member
הי! ברוך הבא!

מזל טוב על הפיכתך לאבא לפני 4 חודשים! איזה תינוק יפיוף! ואכן, התחושה הזו שאתה מתאר של "האבא היחיד בתבל" היא זו שהביאה אותנו לכדי הבנה שבאמת צריך פורום ייעודי לאבות. אז ברוך הבא ותרגיש חופשי לשאול, לתהות, להקשות, להתייעץ, לשתף וסתם לפרוק!

חנול

New member
ברוך הבא!

כמה כיף לראות שהפורום אכן ממלא את יעודו! מקווה שתהנה מהפורום, זה מקום לשאול ולשפוך כל מה שיש לך על הלב. ואגב, גלישה בפורומים היא אחד התסמינים הידועים לגברים (ככה התחיל שנו, ואני התחלתי אחריו...)
ברוך הבא ומזל טוב!!!

fuks

New member
חבל לי לפתוח שרשור חדש אז אני אצטרף לאני חדש

שלך. האמת הדבר הראשון שחשבתי עליו זה גם, נחמד שיש פורום גם לאבא, ומיד אח"כ חשבתי מי לעזאזל יכתוב בו!?@ בתור גבר אני מודה, חסר לי האזור הזה במוח של הרגשות שיש לאמהות/נשים (וגם האזור שאחראי לקשרי משפחה צבעים וחלוקת קשב) ומכיוון שאני די בטוח שמרבית הגברים הם פחות או יותר במצב דומה לשלי, זה יוצר בעיה. על מה יש לכתוב בפורום שאין בו נשים? מה הקשר לנשים? מעיון קצר בפורומים של אישתי (מתחתנים נשואים טריים הריון ולידה וכו..) רוב הגולשים הן נשים והתנועה שם פשוט סואנת הן פשוט משתפות טבעיות יותר וכותבות על כל שטות... בכל מקרה לא הגדרתי לעצמי מה בעצם אני רוצה להגיד?!?! אז אני תקוע עכשיו עם ההודעה הזאת, כנראה שחסר לי גם החלק שאחראי על המשכיות בקו המחשבה. (אבל זאת בעיה פרטית שלי כנראה). אולי בהודעה הבאה.

schlomitsmile

Member
מנהל
ברוך הבא../images/Emo140.gif דוקא יש פה כמה נשים...אני למשל לא מסוגלת להתמודד עם כמויות וקצב המלל בפורומי-הנשים, לכן נח לי כאן ../images/Emo13.gif ובכ"ז אמרת כאן אמירה חזקה למדיי, שמעניין אותי מה יהיו התגובות עליה...

fuks

New member
כן הקצב שם מהיר מאוד כמו שאמרתי

שמת לב למשל שנשים (לרוב) מסוגלות לעשות שני דברים במקביל (לעומת גברים שמסוגלים לעשות רק דבר אחד) זה מתבטא למשל גם בשיחות בין נשים, 2 נשים שמדברות ביניהן יכולות לדבר במקביל אחת לשניה כאשר גברים בד"כ ידברו כל אחד בתורו. לכן אם גבר יקשיב מהצד לשיחה בין נשים זה פשוט ישמע לו כמו רעש מזיק (סוג של לול תרנגולות) נראה שגם באינטרנט זה עובד :)

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo13.gif בעקרון זה נכון. נשים נוטות לתפקד טוב יותר ברב-משימתיות מגברים, יש לזה אפילו הסברים מדעיים של הבדלים במבנה המח. אבל זה לא בהכרח תקף גם למלל...אני למשל מזדהה עם התמונה המצורפת, אבל מלל צפוף עושה לי סחרחורת...

pashoshington

New member
תודה! ../images/Emo13.gif

הייתי מגיב לדיון שהתפתח כאן, אבל אני בדיוק בטלפון, מכין פשטידה, ומסיים תשבץ. ומתגלח. בפקק.
אביה

ואני סתם מבקרת פה כי משעמם לי

ואני אנצל את ההזדמנות כדי לספר לכם שבזמן שאני עובדת בעלי המדהים שומר על התינוקת שלנו (בת 4 וחצי חודשים).

shno

New member
בעלך עובד מהבית?

או שהוא לא עובד? ואם גם לו משעמם - הוא מוזמן להצטרף אלינו (לא שנראה לי שבמהלך טיפול בתינוקת בת 4.5 חודשים יכולים להיות רגעים משעממים, שלא מנוצלים טוב טוב למטרת השלמת שעות שינה
)

למעלה