חדש בפורום...

Man מומין

New member
חדש בפורום... ../images/Emo9.gif

מה קורה אנשים? רק עכשיו גיליתי שיש ללהקה פורום
בזכות ההודעה בדף הראשי של תפוז...
אני מכיר את הלהקה לא הרבה זמן, אבל האלבום החדש שלהם ממש טוב! בהתחלה הם ממש נראו לי חיקוי (מעפן) של אוונסנס, אבל אז גילתי שהם בכלל היו לפני אוונסנס
למרות שבכול מקרה אוונסנס הרבה יותר טובים... בקיצור - עמוס כהן בן 16 מהמרכז מקווה להישתלב
חחח.. חפרתי

taroboy

New member
היי ברוך הבא:) ו...

בבקשה בלי ההשוואות האלה בין וות'ין ואוונסנס,אין צורך,כבר היו מלחמות לא קטנות כאן בפורום לפני...חחח. וברוך הבא^^

Ice Queen 7

New member
ברוך הבא ^_^

הם בכלל לא דומים לאוונסנס, ככה שגם אם הם היו אחריהם לא היה שום קשר Oo

ברוך הבא

כבר דיברו על ההשוואה בין הלהקות כל כך הרבה, שאני כבר לא אתעצבן מההשוואה שלך.. וגם לא מזה שאמרת שאוונסנס יותר טובים בהרבה
בכל מקרה, כמו שאמרת- וויט'ין באו לפני, וכמו שאחרים אמרו- הלהקות לא קשורות בשיט. שרון בעצמה אמרה בריאיון שהיא נעלבה מההשוואה
(לא לסקול אותה כל אוהבי אוונסנס. היא לא אמרה את זה כמשהו רע עליהם><) השתלבות נעימה=]

Amir Noy

New member
ברוך הבא!

מה השיר הכי אהוב עליך של WT? אני Amir בן 15 וחצי,מרמת גן :]

ברוך הבא../images/Emo24.gif

אני איילת בת 17 מר"ג.. יש לך כינוי יפה תצטרף לפורום נייטוויש

Man מומין

New member
תודה רבה לכולם ../images/Emo24.gif

וזה לא שאני אומר שווית`ין הם גרועים והם חיקוי עלוב של אוונסנס! אבל אתם חייבים להודות שיש דימיון בין הלהקות! עזבו את חברי הלהקה, בקצב של השירים וכול זה! אבל לא חשוב עדיף שלא נפתח במלחמה
אתם נראים ממש אחלה פורום, תודה לכולם

Liquid Dreams

New member
אתה יודע מה?

א. באמת חבל לפתוח את המלחמה ב. לא, אין דמיון בין השירים, ועדיף לך לעולם לא להזכיר את הנשוא הזה בפורום כל עוד אני קיימת כי חיפוש קצרצר יכול להביא לך התחרפנויות מטורפות שלי כשאנשים הזכירו את זה. ברוך הבא, אני לינטו

אזירפאל

New member
אה,

ובקשר לאוונסנס - נכון, יש דימיון, אבל הוא ממש קל, והוא קיים אם כבר רק בשירים ספורים וגם אלה רק מהחדשים... ווית'ין שלפני האלבום החדש לא נשמעו כמו שום להקה אחרת והתעלו בקלות על אוונסנס. אבל זו רק דעתי (מופנה למאיה בעיקר
).

Liquid Dreams

New member
אז מה אם אני מתחרפנת מהשוואות חסרות הגיון?../images/Emo11.gif

זה לא אומר שצריך להפנות לי כ"כ הרבה טענות
~בורחת לפינה וממררת בבכי~

ברוך הבא ../images/Emo13.gif

האלבום החדש שלהם גרוע. לדעתי :) אם לא שמעת את האלבום Mother Earth אז חבל תשמע!! כי זה ווי'תין האמיתיים! PPPPP:

למעלה