חדש בפורום

mobyboy

New member
חדש בפורום

שלום רב ! שמחתי לגלות את הפורום הזה. אני במשך שנים הייתי פעיל מינית עם בני מיני וגם היה לי בן זוג. בשנתיים האחרונות, אני מרגיש פחות רצון לקשר עם בנים וגם פחות חשק מיני, ומרגיש שטוב לי עם עצמי. בלי רומנטיקה, זוגיות או כל קשר מיני האם קיים מושג כזה א-מיניות מבחירה ? או שמא אני לא צריך לעסוק בהגדרות

p019

New member
ברוך הבא ../images/Emo212.gif

הגדרות, הגדרות, הגדרות, כיוון שמדובר בבני אדם ולא במטמתיקה אין צורך בפדנטיות רבה מידי לגבי הגדרות מצד אחד - אבל, מהצד השני - כדי שאנשים ישמרו על רמה מסויימת של קוסניסטנטיות בהגדרות כדי שיהיה יותר קל להבין אחד את השני. (לדוגמה - מומלץ לא להשתמש במילה "רע" כמתכוונים ל"טוב"
). אז א-מיני שאין חש משיכה מינית. אף פעם. זאת אומרת - לא כולל זמני, ולא כולל מבחירה (אם אפשר להפסיק לחוש משיכה מינית מבחירה). יש סיבה הגיונית להפריד בין ההגדרות הללו. אבל אחרי ההדגרה היבשה - כשמדובר בשאלה איך אתה מדגיר את עצמך - זה כבר כולו בידים שלך. יש אנשים שלא רוצים תוויות - ויש אנשים שנוח להם יותר להיות מקוטלגים. אני אישית חושבת שהיותי א-מינית אינה תווית ואינה קטלוג - זה פשוט מי שאני. ולמען האמת - רק חלק קטן ממי שאני. וכמו שאנחנו אוהבים לסיים מיילים כאלו: כל עוד אתה מרגיש טוב עם עצמך - הכל טוב

mobyboy

New member
בהחלט מאסתי בתוויות

אבל הייתי שמח לדעת שיש בי את היכולות החברתיות, להתחבר ולאהוב (לא משנה את מי ומה) ובמקום זה, אני מתרחק, מתבודד ומרגיש שרק עם עצמי בא לי להיות

p019

New member
תיקון קטן

א-מיניים יכולים להתחבר ולאהוב. אין שום קשר בין היכולת לאהוב ליכולת להימשך מינית. אצל אדם מיני כדי ששני האזורים הללו יהיו מחוברים - אחרת זה בהחלט יכול להיות לא נעים (להימשך מינית לאנשים שאתה לא נמשך רגשית ולהיפך - נשמע די מבעס).

למעלה