חדש בפורום

elotan

Member
חדש בפורום

שלום לכולם! אני ערן, אבא לתמר (בת שלוש וקצת) וגלי (בת 7 חודשים). הגעתי לכאן בהמלצתו של עופר (HIRSHFE). עוד לא כל כך סגור על על מה מדברים פה ואיך, אני מניח שעם הזמן אני אמצא את הדרך הנכונה להשתלב.

למה להיזהר?

יש פה אימהות, כי כדי להיות אבא אתה צריך אמא.....

elotan

Member
עזבי, את אישה, את לא תביני.......

סתם נו - להיזהר משפה לא נאותהף מתלונות על האישה, מכותרות שוביניסטיות............... דברים כאלה. אני נשבע שלא עובר לי בראש לרגע להיכנס לפורום "להיות אמא".

elotan

Member
אני, להבדיל ממך, צחקתי

והבהרתי את זה בהודעה. עכשיו את באמת מבינה לפחות (וגם אני, כנראה) ממה צריך להיזהר.

akavishon

New member
לא צריך להיזהר בכלל

להבדיל מפורומי האמהות, פה אין את כל המוצי פוצי ושירשורים דביקים שדורשים את ניקוי המסך מהליקוקים אחרי כל תמונה של תינוק פוזל זב חוטם.. האמהות שכאן, הן אחלה גבר שבעולם

schlomitsmile

Member
מנהל
אחלה גבר? ../images/Emo12.gif אתה מתכוון למשהו כזה? ../images/Emo192.gif אני מבינה שזו היתה אמורה להיות מחמאה, אבל ברוך שעשאני אשה ../images/Emo13.gif ../images/Emo8.gif../images/Emo140.gif

מחשבות

New member
ואני מקווה שגם לא יהיו. יש פורומים שזה כל כך

נורא שבאמת בא להקיא. אני לא מדבר על התמונות המקסימות, אלא על היצרים הגועשים וטריפת האדם.

גרי רשף

New member
אני אענה לך בכנות

גברים זקוקים לנשים ונשים לגברים - זה בוודאי נכון לגבי הסטרייטים, ואולי גם לגבי מי שלא. עדיין- אנחנו שמחים לפעמים להיות לבד בתוך אחווה גברית, להתנהג בחופשיות ללא מגבלות שקיימות בנוכחותן של נשים; וזו הסיבה שיש משהו כייפי במילואים (למשל), וגם בצפייה משותפת במשחקי כדורגל. אני בטוח שזה נכון גם לגבי נשים, ותמיד יש להן המון דברים לספר זו לזו - דברים שגברים לא מבינים.. מי יודע- אולי בגלל זה יש נשים רבות ששמחות אם יש להן ידיד הומוסקסואל שמצד אחד הוא גבר ומצד שני אפשר לדבר איתו על בגדים (למשל..). אני שייך לשמחתי לדור בו הגברים שותפים מלאים להורות ולא "עוזרים" לאמא: אני מחילף חיתולים, רץ עם בתי לרופא, מחבק ומנשק אותה, מאכיל, מנחם ומשחק; אבל עדיין- לא מנהל שיחות אינסופיות עם החברים שלי על הילדים, ואם אני כבר בטלפון אני לא מנהל שיחה מקבילה עם הטף ("קוקית- אבא מדבר עם מוישה, רוצה להגיד שלום למוישה?.."); וכך למרות שאני שותף מלא- אני עדיין אבא ולא אמא, ואם אני משוחח על ענייני הורות עם אבות אחרים- אלו שיחות שונות לגמרי מאלו של אמהות. מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי!

elotan

Member
בדיוק ../images/Emo45.gif

חבל לי שהתחלתי איתה ברגל שמאל, ובכלל אין לי מושג מי זאת.

schlomitsmile

Member
מנהל
ואם הפיסקה השניה שלך מתאימה גם לי, זה הופך אותי לאבא? ../images/Emo13.gif יכולה לדבר רק בשם עצמי- לא במקרה לא תתפוס אותי בשום פורום אימהות, לא במקרה אני כאן. ועדיין אני אשה, אני אמא. אבל היי- חלילה לי להפר את האחוה הגברית שלכם. מלכתחילה נכנסתי הנה בדחילו ורחימו, ואני יודעת שאני רק תושבת כאן, לא אזרחית. אז תרגישו חופשיים להיות כנים, אני לפחות, לא אעלב אם תגידו שאתם מעדיפים שנשאיר אתכם לחגוג את האחוה הגברית.

Master Stav

New member
את אזרחית כמו כולם !!!

לא מקובל עלי הרעיון של פורום שהינו אחווה גברית אולי באתר האינטרנט של אגו יש את זה פה .....השם הוא להיות אבא והמהות הינה שותפות מלאה .... אנו חולקים פה גברים ונשים את החוויות שלנו כשותפים לגידול הילדים אין לי שום דבר שהיתי אומר לגבר שלא היתי אומר לאישה גם אם זה לא פוליקלי קורקט !!! כול עוד אני המנהל של הפורום הזה הוא יהיה פתוח לכולם אבות ואימהות ואורחים מתענינים ....

גרי רשף

New member
אינני מנהל הפורום..

..וגם אני חדש כאן אז אין לי כוונה לחלק הוראות מה כן ומה לא..
אני אישית לא הייתי נכנס לפורום "להיות הורה" הפונה לשני המינים מכיוון שהייתי מצפה למצוא שם דיוניים שלא יעניינו אותי, ובטח ובטח שלא לפורום "להיות אמא".. מכותרת הפורום ציפיתי לפגוש כאן באופן וירטואלי אבות שאיתם ניתן לחלוק את מה שאני מרגיש בתור אב, וזה כולל בין היתר דברים שנאמרים ברוח טובה אבל שמקומם לא יכירם בפורום משותף לגברים ונשים מטעמי תקינות פוליטית. בוודאי ובוודאי שאין לי כוונה להעליב נשים, להתייחס אליהן כאל נחותות וכו'. חס וחלילה!

schlomitsmile

Member
מנהל
תקינות פוליטית... ממש לא כוס התה שלי. אני מעדיפה כנות ../images/Emo13.gif ולא צריך להיות מנהל הפורום, כדי לומר את מה ואת מי היית רוצה או לא רוצה לפגוש פה.

schlomitsmile

Member
מנהל
אגב- איזה דיונים היית מצפה למצוא בפורום 'להיות אמא'? או 'להיות הורה'? ואיזה לעומתם בפורום להיות אבא? ואם להרחיב את השאלה (ולהפנות אותה לכל מי שרוצה לענות) - האם להיות אבא ולהיות אמא זה אותו דבר? מבחינת ההורה? מבחינת הילד?

גרי רשף

New member
אני עונה כמובן רק לגבי עצמי

ה"תקינות הפוליטית" אינה קשורה לתוכן אלא לסגנון, ולרוב זה יקרה מבלי שנהיה מודעים לכך. אני משער שבפורום "להיות אמא" יהיו שירשורים בסגנון הבא: בעלת הניק "אמא של שיר" תכתוב הודעה על כך שהיום שיר עשתה פעם ראשונה פיפי בסיר, ולהודעה יהיו עשר תגובות (אמא של נוי, אמא של תום, אמא של עילאי, אמא של מיכאל הבת, אמא של נטע הבן..) עם אמוטיקונים כמו
, או
וכו'. לאחר מכן שירשור (שוב אמא של..) הפעם עם תמונה של "הבונבון", ותגובות בסגנון של "שיואו איזה מאמי". וכך הלאה: התייעצות עם איזה בגד לשלוח אותם לגן, דיווח מפורט מה יהיה ביומולדת של "הפשוש", התייעצות מה לעשות עם הסבתא שהפיצית לא רוצה לתת לה נשיקה והיא מה-זה-נעלבת, לציפציף כואב הראש ונתתי לו אקמולי ונשיקה על הפופיק "כדי שיעבור", צילום עם הסבר מפורט "תיראו איזה קוקיות סידרתי למיטלי.." .. נ

למעלה