חדש בפורום

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo6.gif וזאת הסיבה שלא תמצא אותי שם ../images/Emo13.gif ומה דעתך בסוגיה הרחבה יותר? האם אבא הוא בדיוק כמו אמא, כמו שחנול כתבה? האם, כמו שגולדי כתב "אמא זה אבא עם ציצים"?

גרי רשף

New member
אבא זה לא אמא וספציפית- אני זה לא אישתי..

אני שמח שאישתי יודעת לסדר לביתנו קוקיות לתפארת ושיש לה ממי ללמוד פרקים ראשונים בהלכות נשיות, ממנה היא תלמד לרקוד, לפטפט בסלולרי, וכנראה גם להסתדר עם טמפונים וחזיות וגלולות כשתגיע לגיל המתאים.. אני מלמד אותה פרקי יסוד בכדורגל (כרגע עובדים על בעיטות חופשיות בסלון), ובהמשך אלמד אותה לשתות קפה שחור, לטפס על עצים, אבל גם להכין פסטה ולהפעיל את מכונת הכביסה. טוב שאנחנו שונים ושמכל אחד יש מה ללמוד ומה לקבל ושאנחנו משלימים זה את זה, טוב שיש סבתא שעושה לה פוצי-מוצי (למרות שאותי זה מוציא מדעתי), טוב שיש לה בנות דודות גדולות ממנה שמהוות עבורה אחיות בוגרות, וכמובן טוב שיש גננות שמלמדות אותה לשיר "בחג שבועות תעשה לך.." וילדים צוציקים בגילה שהיא יכולה להתקוטט איתם על שטויות (אני מתקוטט רק על דברים חשובים
)..

schlomitsmile

Member
מנהל
מסכימה איתך ../images/Emo13.gif הספציפי הוא באמת ספציפי לכל אחת ואחד, אבל בעקרון הייתי אומרת שהיות האדם גבר/אשה זה יותר מעובדה פיזיולוגית פשוטה, זה צובע את כל הווייתו, ובתוך זה גם את ההורות. ואכן טוב שיש גם אמא וגם אבא (למרות שגם משפחות הומולסביות יכולות להיות משפחות מצויינות ../images/Emo13.gif), כי כמו שמישהו אמר פעם: צריך גם את רגל ימין וגם את שמאל כדי להתקדם, בדומה לכך, צריך גם את האיכויות הגבריות וגם את הנשיות כדי שהאנושות תתקדם.

Master Stav

New member
עכשו הבנתי ...אני אימא בכלל

כי אני בהחלט מתרגש ממרבית התינוקות ובהחלט אורמ מזל טוב למי שחירבן או השתין בסיר בפעם הראשונה .... וזה אחרי 4 ילדים ..

מחשבות

New member
וואלה, קלעת בול לדעתי. אני בהחלט לא משתף

את בנותיי בשיחות העבודה שלי. מחבק ומנשק זה בטח ומקבל גם בתמורה, גם כשאני מנסה להתרכז בש"י עגנון לקראת כתיבת הביקורת ה-200 שלי בפורום ספרות או במרקס.

hirshfe

New member
גם אני לא מבין מה עושים פה

קיוותי שתסביר לי
אבל לדוגמא, המלצה על היול שעשית בשבת, כולל הפקת הלקחים על כל שלושת הק"מ ייתקבלו בברכה

elotan

Member
מה שמזכיר לי

הבת שלי ביקשה ממני שבוע שעבר דירה (בגלל הסיפור).

למעלה