חדש בפורום...

moty400

New member
חדש בפורום...

שלום לכולם! אני חדש בפורום... אם אני מנחש נכון והפורום הזה עוסק בספרות רומנטית אז אני במקום הנכון... בכל מקרה מה שרציתי להגיד זה שתמיד אהבתי לקרוא ספרים רומנטיים... אפילו כשאמרו לי שזה יותר מדי מטופש לבן לקרוא ספר רומנטי "ושזה רק לבחורות" אני חושב שאולי זה בגלל שאני בן אדם יותר מדי רומנטי, או שהספרים האלה הפכו אותי למי שאני... לעולם לא נדע...

khrui

New member
ברוך הבא!!

אני חייבת להודות שאתה בן הראשון אי פעם ששמעתי שהוא אוהב לקרוא רומנים. שמי לירון וגם אני חדשה פה ,אתה אולי קיבלת את הערות האלו אבל בנות מקבלות הערות לגמרי שונות כמו "זה רק פנטזיה " , "זה סיפור שחוזר על עצמו" וכו´. אנשים כאלה אם תסלח לי על השפה "אינטליגנטים מדי" , הם לא מבינים שלפעמים יש צורך ברומנטיקה , אפילו אם היא רק בספרים. לירון

moty400

New member
אם היית יודעת איזה הערות קיבלתי...

חברים שלי עשו לי את המוות במשך הרבה זמן בגלל כל הסיפור שאני קראתי רומנים ולא ספרות יותר "מתאימה" לבחורים... נכון, אני מודהשאני אוהב לקרוא גם ספרים של סופרים כמו טום קלנסי, רוברט לדלום וכו´, אבל אני מתמקד בעיקר בפרות רומנטית. אני נוסע מחר עם אחותי הקטנה (14) לראות סרט רומנטי... (יפה במנהטן, או משהו בסגנון) אחרי שכבר נמאס לי ללכת עם אחי הקטן לכל מיני סרטי מתח, ואני אלך למה שאני באמת רוצה. הבוס שלי בעבודה רוצה את המחשב... אז אני מתחפף... יום טוב שיהיה לך (ולכולם) נתן

khrui

New member
שמחה בשבילך

אני שמחה שסוף סוף אתה עושה מה שאתה רוצה , זה בטח הרגשה טובה , לא? אניי אומרת שצרחך לעשות מה שאוהבים ולשים ----- על מה שאחרים חושבים שנכון וראוי לעשות. אתה לא צריך ללכת עם אחותך במסוואה לסראים שמוצאים חן בעינך או לא , תעשה מה שבראש שלך ומה שאמיתי בשבילך לירון

מיה אחת

New member
ברוך הבא ../images/Emo20.gif!

מיהן הכותבות שאתה אוהב לקרוא? אני בד"כ מקבלת תגובות כמו: "מה את קוראת את הזבל הזה?" או: "שוב קנית רומן של נורה רוברטס?"

רומן רומנטי מטופש גם לבנות ולבנים

במידה שווה. כך שאל תרגיש לא נעים ועדיין זה לא סותר את העובדה שזה עושה חם בלב לקרוא על אהבה שמתממשת אחרי 400 עמוד. אהבה שמן הסתם לא תגיע אלינו לעולם. אופס...לפורום חדר משב רוח מלנכולי...

למעלה