חדש בפורום

מיגדלור

New member
חדש בפורום

שלום רב לחברי הפורום כבעל וותק בתחביב הדייג אני עוקב בענין רב מזה מס´ חודשים אחר רב השיח המקצועי המתנהל בפורום,כמו כן חייב לציין התשובות הסבלניות, העניניות והמקצועיות הניתנות לחדשים בתחום ועל כך תבורכו. בהזדמנות זאת מבקש לשאול חוות דעתם של אלו המכירים חכת קרבון לרולר 4.5 מ´ תוצרת חברת mares ,כמדומני חברה איטלקית. בתודה מראש.

rondadon

New member
שלום לחדש....

שמתי לב שהרבה אנשים שנמנעו מלכתוב פתאום פורחים להם...יפה יפה... בקשר למקל אני לא יכול לעזור לך כי אני לא מכיר אותו... אבל...ברוך הבא!

ה ד י י ג

New member
חברת mares

החברה ידועה בכל הקשור לציוד צלילה ומאוד פופולרית בקרב הצוללנים בארץ. מבחינת איכות הציוד שלהם על זה חלוקות הדעות יש כאלו שרוכשים רק אותם ומנגד יש כאלו שטוענים שאיכותם נמוכה. בקשר לדייג, אף פעם לא שמעתי שהם מיצרים ציוד לדייג (מלבד רובים), אני אישית הייתי ממליץ לך לרכוש ציוד דייג של חברה מוכרת, יש שפע של מוצרים בשפע של מחירים. בהצלחה

מיגדלור

New member
חברת mares -הבהרה

ראשית תודה על התיחסותך!! להלן מס´ הבהרות:חכתי האהובה המלווה אותי זה מס´ שנים החלה לגלות סימני תשישות ועיפות. למרות האימרה ש"סוסים מנצחים לא מחליפים"ניראה שהגיע עיתה לפרוש לגימלאות. לצערי, היצע ציוד הדייג בעירי ירושלים הינו יותר מזעום וכהרגלי סובבתי בין החנויות המוכרות ביפו ובת´א שם כפי שציינת קיים שפע ומיגוון רב של מוצרים.[אגב ניסיתי לאתר את חנותו של עזרא ברח´ פינסקר 2 המומלצת עי´חלק מחברי הפורום וללא הצלחה,בעלי חנויות סמוכות בכתובת לא הכירו את המקום] ציוד הדייג של החברות הידועות מוכר לי ברובו וחלקו אף עבר תחת ידי. בכל מיקרה באחת מהחנויות הוצגה בפני החכה הנדונה,נאמר לי שהינה הלהיט האחרון בקרב מביני דבר.על פניו נתוני החכה נשמעו משכנעים למדי כולל העיצוב,נוחות האחיזה וכיוב´.מאחר ומדובר בחברה שעד כה היתה אלמונית לגבי,מה עוד שהמחיר הנדרש עבורה הינו גבוה ביקשתי לשמוע חוות דעתם של חברי הפורום אשר יתכן להם המידע והניסיון. בכל מיקרה שוב תודה,אמתין להתיחסוית נוספות בתיקווה שיהיו.

אוריא

New member
מצטרף לדעתך.

גם אני יודע שהחברה הנ"ל מוכרת ציוד צלילה, ועד כמה שאני יודע היא אפילו נחשבת איכותית בתחום. כאן המקום לציין שאני לא צולל. מעולם לא שמעתי על ציוד הדייג שלה וכמו שאתה רואה מהתשובות שקיבלת אף אחד מאיתנו גם לא שמע על החברה בהקשר של דייג. בכל אופן בהצלחה בבחירתך והלוואי שההודעה הבאה שלך תהיה אודות הדג הגדול שאותו תפסת. ברוך הבא.

akajo

New member
חכת MARES

אני מבין שאתה מחפש חכה בעיקר ל SURF. גם אני חיפשתי, ראיתי את החכה, נראית קלה, גמישה וחזקה. ראיתי בים גם מישהוא שדג איתה והיה מרוצה. המחיר לדעתי מעל 600 ש"ח. אם זה נכון ואתה בתחום הזה, לדעתי יש אצל נטף ביהודה הימית יפו קו חדש של OLYMPUS, שנראות לי אישית יותר (עוד לא קניתי). גם חזקות וגמישות, וגם אפשר לכוון את מקום הרולר. סביבות 500 ש"ח. מקווה שעזר.

למעלה