חדש בפורום.....

חדש בפורום.....

שלום לכולם למרות שאני לא טראנס או משהו כזה החלטתי להצטרף לפורום. אני מאוד מקווה שאני יהנה פה כמו שאני נהנה בשאר הפורומים בתפוז.

BurgerQueen

New member
../images/Emo47.gifבטוח. זה פורום נפלא! ../images/Emo29.gif

וגם אני לא טראנסקסואלית או משהו כזה, סתם מתעניינת בנושא ובאנשים מיוחדים. ד"ש לליטל!

matanbu

New member
רותםםםםםםם ../images/Emo24.gif

ברוך הבא!!!!!!!!
תכתוב עוד הרבה.

היי מתן......

מת עלייךךךךךךךךךךךךךךך מקווה לכתוב פה הרבה אם יהיו נושאים מעניינים לכתוב עליהם.

אז ככה....

האמת שנורא בא לי לשמוע קצת על חיי הטראנסיות בישראל איך הן חיות עם זה איך קיבלו אותם והרגשה אישית שלהם לגבי סגנון החיים הזה. כי אני ממש מצטער אבל אני ממש בור בנושא הטראנס. אז אני אשמח אם תוכלו לענות לי על השאלות האלו.

FreakOnALeash

New member
כשמישהו בא

ופונה לכולנו כ'טראנסיות', אין לי חשק להמשיך בדיון. שלום, אני גבר כמוך.

כמו שאמרתי בהודעה.....

אני לא יודע כלום על טראנס בגלל זה אני שואל ומעוניין לדעת.

ליטל ו

New member
אוקיי #3 ;)

קודם כל, ברוך הבא :) עכשיו. ברור לי שבעית הסמנטיקה לא היתה בכוונה לפגוע, אבל תן לי להסביר. טרנסג'נדרז זה לא רק טרנסיות שעברו ניתוח וחיות כרגע כנשים. יש בינינו גברים-לנשים ונשים-לגברים, חלקינו עברנו ניתוח שלם, חלקינו על הורמונים, חלקינו רוצים ניתוח (או חלק מניתוח) וחלק לא, חלקינו היינו שמחים להיוולד כבני המין השני וחלקינו אומרים שבכלל יש הרבה יותר משני מינים. חלקינו קרוס-דרסרז, חלקינו רק אוהבים את זה בהקשר של סקס, כו'. ואז יש אנשים שהזהות שלהם היא לא "רק גבר" או "רק אישה" אלא שניהם, כל מני דברים באמצע, לא זה ולא זה וכו' וכו' וכו'. (תסלח לי שאני לא מסבירה את עניין הקווירג'נדריות, הסברתי את זה הרבה יותר מדי פעמים. אבל אני בטוחה שאדם יתן לך את הקישור להסבר)(פסססט, אדם! אל תעשה ממני שקרנית! ;) ). בקיצור - כולנו כאן, אסף וקשת וענן. אוו - ושכחתי שיש גם אנשים מקסימים שהם חברים או בני/ות זוג של, או סתם ידידותיים או נהנים לשרוץ בחברתינו :) ומבחינתי הם חלק מהקהילה just the same. אז איך זה להיות טרנסית? אני לא כל כך יודעת. בטח לא יכולה לספר לך על חוויות של אנשים אחרים... אני במקומך הייתי מרפרפת על השרשורים הקודמים בפורום, אולי זה יתן לך יותר תחושה של מי כאן ואיך זה הולך (ואולי לא... :) ). בכל אופן, אם אתה רוצה לשאול משהו, אתה יכול.

DarlingAdam

New member
ההגדרה לג'נדרקוויר

נמצאת במאמרי הפורום. בשביל זה שמתי אותה שם. (כן, לא היה לי יום טוב במיוחד)

למעלה