חדש בפורום

mistorykind

New member
חדש בפורום

ערב טוב אנשים!!!!!!!! אני דיי חדש בקטע של פינק פלויד(מס חודשים בלבד)אבל האזנה אחת באלבום THE WALL הדהימה אותי הדבר הכי גאוני ויפה ששמעתי!!!!!!!! מאז השגתי כל אלבום שאני יכול ומאמין שזאת הלהקה הכי גדולה שהיתה! ובמוסיקה המגעילה של היום(ברטני וקיילי למינהן) לא נותר אלא להתגעגע לתקופה שלמעשה מעולם לא הייתי בה

ברוך הבא!

קח כיסא ושב על הרצפה. תיכף תזכה למטר ברכות נרגש
.

../images/Emo140.gif ברוך הבא לפורומנו

אתה מוזמן לקחת כסא, להכין תה/קפה לפי בחירתך, ולהשתתף בדיונים...

Miss CB

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

ואם כבר אתה עושה קפה, תכין לי גם

edlessme

New member
a new comrade joins us

אחחח... RA2.. משחק גדול... בכל אופן... אמממ..ברוכים הבאים... ו... אל תכין להם שום דבר.. הם סתם מסנג'רים חדשים.. היום זה קפה... מחר.. העולם!!

trancelover

New member
הנה איש חכם

האזנה אחת הספיקה לו להבין שמדובר באלבום הכי טוב בהיסטוריה אלבום מושלם שלא יצא ולא ייצא כמותו לעולם החומר הכי טוב של פינק פלוייד לא שחסר להם חומר ובכלזאת הרצועה הזאת עושה את ההבדל שמרים את הפלוייד למעלה שם משקיפים על שאר היוצרים רוג'ר ווטרס פשוט איש מקסים איש נפלא וחם מזג

trancelover

New member
אני רק יכול להמליץ לך בחום

על כל החומר, תוצרת פינק פלוייד.. וסתם להוסיף ככה בסבבה אלבום פסיכודאלי מעולה ואיכותי Pearls Before Swine - Balaklava

trancelover

New member
אגב DARK SIDE

ראיתי שבוע שעבר את הדיוידי של DARK SIDE ההוצאה נדמה לי דיי חדשה והיה פשוט סבבה גילמור וווטרס ניגנו על הגיטרות ושרו וגם רייט הראה קצת ביצועים וכולם התראיינו מייסון וכמה עיתונאים ואנשים נחמדים ואחד שהיה מעצב נדמהלי אחד מסטוול לעלה מדבר מזה מצחיק וחיברו תניגון שלהם לקטעים מהאלבום והיה ממש ממש פצצה הם עברו שיר שיר ואיך היתה העבודה עליו והראו גם מהאולפן של אלאן פרסונס שהקליט דיבר קצת ושיחק עם הערוצים של כמה קטעים מהאלבום במיקסר ועוד מההקלטה של אז משהו ממש מדליק

למעלה