חדש בפורום!

sergew2

New member
חדש בפורום!

היי אנשים, אני חדש בפורום ממצב??? בני כמה כל מצריצי הצח"מ פה?? אני 15.5.

KOBEMANIA

New member
מה קורה גבר

אני בן 19 גם אני חדש בפורום הזה שהגעתי אליו במקרה בניסיון למצוא תשובות לשאלות רבות שיש לי אז קוראים לי קובי אני מעריץ גדול של ויקטור "המשופם" ניומן וג'יל אבוט שבגללם אני צופה בסדרה כבר הרבה שנים אז שלום לכולם

python 4

New member
שלום לשניכם

אני בן.. מה זה חשוב כמה. בואו פשוט נאמר, שאני וויקטור היינו ביחד בפלמ"ח. קובי, גם אני מעריץ גדול של ג'יל, והיא בעצם הסיבה שהתחלתי לראות את הסדרה - הייתי מאוהב בה קשות, אתה מבין. כיום אני סתם מאוהב בה.. קשות. אבל כמו כל קראש של נעורים אולי זה יעבור לי, עוד 20... 30 שנה.

Dawn12

New member
אהלן וברוכים הבאים

גם אני בן 19 וצופה בסדרה כבר כמה שנים טובות...

Charmed24

New member
מצטרף לשרשור

אני בן 24, וצופה בסדרה כבר 12 שנים תמימות, מאז גיל 13
רגע אחד
חסרה פה שנה...טוב נו, אני נאלץ להודות: עוד 3 חודשים אני כבר בן 25

רונני2001

New member
היי!

ברוכים הבאים לפורום שלנו (אני רגיל בד"כ לכתוב את זה בפורום שאני מנהל ואז לכתוב "אם יש לך איזו בעיה, תוכל תמיד לפנות אלי
- אז... אתם יודעים מה, אני לא אחרוג ממנהגי - אשמח לעזור בכל בעיה או תקלה...
) מממ... אני צופה בצח"מ מ-91 או 92... אני בן 23 וחצי...
ברוכים הבאאאאאים!

טוב אם כבר כולם מצטרפים... גמני ../images/Emo6.gif

אני אדר, צופה מהפרקים של שנת 89 עד עתה (הצטרפתי ממש ביחד עם פיטר ברגמן שנכנס לתפקיד ג'ק
) ואם כבר כולם רושמים גילאים, אז... אני ביום ראשון בן 20

junny

New member
גם אני מצטרפת

אני גם די חדשה כאן.. אבל כייף אני בת 25+ לא מצילחה להגיע הביה מהעבודה או מהלימודים לראות צח"מ ורוב הזמן מתעדכנת בפורום מה קורה בסדרה

alma26

New member
שלום לכולם

אני אביב בת 26 אני לא זוכרת בדיוק מתי התחלתי לצפות אבל זה היה מגיל מאוד מאוד צעיר, אני זוכרת שאבא שלי היה שם לי יד על העיניים כשהיו קטעים לא לילדים...חחח

python 4

New member
ברוכה הבאה, עלמה.

כל מעריצה של בילי תתקבל כאן בברכה.
,
,
או
לבחירתך, וכן ארוחת ערב סוערת אצל ג'ינה.

junny

New member
זה לא תרוץ זה מספק אותי

תודה רבה על הרעיון הנהדר, אבל אני בהחלט מסתפקת בלראות רק מספר פרקים בשבוע ולהתעדכן דרך הפורום הנהדר הזה עם האנשים שמעשירים אותי כמו אור, פיית הפרחים ושחר ואלה שגם מצליחים לצחיק אותי- פייטון, צהובון וצ'ארמד. אני מאוד אוהבת את הסדרה אבל יכולה גם להעביר יום או שניים בלעדיה. למעשה חוץ מהצפייה שלי בצח"מ אנחנו כמעט ולא מדליקים את הטלויזיה בבית, אחרי ימים מטורפים, כמו שיש כאן כמעט לכולכם אני פשוט מעדיפה בבית את השקט.תנסו פעם- תראו כמה זמן מתפנה לכם ביום.

למעלה