חדש בפורום

yoavep

New member
חדש בפורום

שלום לכולם שמי יואב ואני עובד בצוות QA בחברת מרקורי. עלי לציין כי משיטוט באתר ומקריאת רוב הודעות פה גיליתי שיש כאן אנשי מקצוע מצויינים ואוזן קשבת לכל בעיה שעולה. אני מקווה מאוד שאוכל להעזר בכם (ומהיום אתר זה נמצא ברשימת המועדפים שלי...). אז ככה - אני אחראי על בדיקות ה-UI במוצר שנקרא "Topaz". במסגרת הגדרת היעדים לשנת העבודה הנוכחית, הגדיר לי ראש הצוות שלי יעד שאומר "הבאת 2 תהליכי בדיקות UI חדשים לצוות שיקדמו אותנו מבחינת זמן בדיקות ואיכותן". יש למישהו רעיון? כמובן שאנו משתמשים ב-QTP ובמוצרים דומים אך האם למישהו יש רעיון נוסף חוץ מאוטומציה? האם מישהו נתקל במשימה כזאת? תודה מראש יואב

yoavep

New member
סליחה על החתימה...

החתימה היא מפורום שורשים משפחתיים ושכחתי להוריד אותה. אנסה להשתמש עם שם אחר בפורום הזה.

erandd

New member
היי וברוכים הבאים

קודם כל זה מעולה שמישהו ממרקורי מכיר את האתר. אני יודע שיש מלא שאלות וענין על המוצרים שלכם וזה ודאי יהיה כדאי לכולם. לגבי השאלה שלך יש לי כמה רעיונות (חלק מישמים אצלי) שתוכל להציע: 1. ליווי של תהליך הצ'ק אין של המתכנתים ווידוא שמה שהם מכניסים זהה למה שמופיע במסמכי ה-DESIGN וגם תוכל לעשות בדיקה זריזה שלא נגרמו רגרסיות(גם המתכנתים יספקו מוצר אכותי יותר וגם אתה תוכל לבקר את התהליכים מקרוב) 2. כתיבת מסמך GONOGO קצר- מסמך זה יתן לך אפשרות ליצור מסמך בדיקות מקוצר למשך שעתיים שבסופו תוכל לקבוע אם המוצר ראוי להיבדק או צריך להיות מוחזר ללקוח 3. תבדוק אם שקלו אצלכם תהליך של UNIT TEST (מצד המתכנתים) בקצרה: זהו תהליך שבו המתכנת כותב מודולים שבודקים את המודולים של המוצר (ראה לינק של JUNIT) 4. תהליך התמחות רוחבי של אנשי הצוות: כל איש צוות יקבל תחום התמחות מעבר לבדיקות (נניח בבסיסי נתונים או בבקרת תצורה) והוא יהיה אחראי להטמיע זאת לכל הצוות 5. כתיבת מסמך USIBILITY אשר מטווה איך אמור הUI להראות, מסמך זה ייתן לכם קווים מנחים לאופן הרצוי שבו דף ייראה (איך נראה לינק, מה הנוסח להודעה קופצת וכו') נחשוב על עוד ואני בטוח שגם החברה בפורום ישמחו לעזור

Taloded

New member
היי יואב ברוך הבא

האם אתה יכול להמליץ על חומר לימוד ל-QTP? (ספרים, אתרים וכו') תודה

Taloded

New member
היי יואב ברוך הבא

האם אתה יכול להמליץ על חומר לימוד ל-QTP? (ספרים, אתרים וכו') תודה

למעלה