חדש בפורום

SiviP

New member
חדש בפורום

שלום כולם אני חדש בפורום ומת על אולימפיאדות!!! עכשיו ראיתי שיש פה מומחה אחד לפחות, ואני יותר מתעניין בבייסבול וסופטבול באולימפיאדה הזו (בנוסף כמובן לאתלטיקה קלה). אז כשנאר שיהיו פה עידכונים 24 שעות ביממה זה כלל גם את הספוטים הנ"ל? ויש לי שאלה, אני מניח שבטלויזיה הישראלית לא ישדרו את משחקי הבייסבול/סופטבול ותהיתי אם יש איזה מקום אונליין אולי (או ערוץ מוזר, יש לי יס) שבו כן משדרים את הספורט הזה, לפחות את הגמר שלו! תודה רבה חברה ושתהיה לנו אולימפיאדה מותחת ומעניינת! סיוון

תשובה

עידכונים יהיו פה 24 שעות ביממה מכל התחריות וכל הענפים . לגבי שידורים של ענפים אלו נהיה חכמים יותר בעוד שבוע שכל המדינות יפרסמו את לוחות המשדרים שלהם , כרגע זה מוקדם .

raptor69

New member
ההפתעה הגדולה בבייסבול כבר הייתה

בהפסדה של ארה"ב למקסיקו במוקדמות ואי-עלייתה. מקסיקו עצמה הפסידה 8-1 בהמשך והודחה. רק מי שהיה זמן ממושך בארה"ב יכול להבין עד כמה הפסד כזה לא הגיוני. רוג'ר קלמנס הפיצ'ר האגדי הודיע על פרישה מMLB והתכוון להשתתף באולימפיאדה, אך בגלל הכשלון האמריקאי במוקדמות, חזר ךMLB ונותן אולי את העונה הטובה בקריירה ביוסטון החלשה

SiviP

New member
צודק

אני לא הופתעתי עד כדי כך לשמוע שארה"ב לא העפילה לאולימפיאדה מכיוון שאת נבחרתה מייצגים שחקני קולג' ומיינורס חסרי נסיון שמעולם לא שיחקו בליגה הגבוהה (MLB). קלמנס כבר הודיע על פרישתו בעבר ושוב לא עמד בהבטחתו ואם אכן היו מגיעים ארה"ב לאולימפיאדה עם קלמנס, אשר כמו שאמרת נמצא בשיא הקריירה שלו, היו לוקחים את התחרות בהליכה!

למעלה