חדש בפורום

mindreader

New member
חדש בפורום

שלום, לי קוראים רן ואני חדש בפורום.. בזמן האחרון התחלתי להתעניין קצת בשטניזם ונתקלתי בתמונה של פנטקל שבתוכו יש ציור של עז (BAPHOMET), אבל בכל קצה של הפנטקל נמצאת אות עברית.. מה האותיות מסמלות? תודה רבה למי שעונה, רן

EvilFlame

New member
לפי מה שאני יודע

יש כמה סיג'ילים (חותמים/סמלים) של בפומט בתוך פנטקל או פנטגרם. בכל מיקרה עם אתה מדבר על ל-ו-י-ת-ן הכוונה ל "לויתן" כלומר השטן או שד אחר. יש כאלה שאומרים שגם מדובר בלויתן מסיפורו של יונה הנביא מהתנ"ך.

mindreader

New member
תודה רבה..

לא שמתי לב שכתוב לויתן.. אתה יודע אולי במקרה גם על סמלים אחרים שיש בפנטקל עם בפומת? לפי מה שהבנתי היו 4 ספרים ב- SATANIC BIBLE הספר של שטן, הספר של לוציפר, הספר של בליעל והספר של לויתן

EvilFlame

New member
אכן כן

דבר אליי בפרטי עם אתה רוצה להשיג אותו. בקשר לסמלים נוספים של בפומט אני לא יודע הרבה אני יודע שכניראה שגם בהם רשום לויתן אבל רשום שם מסביב לבפומת עצמו לילית ועוד איזה שם... כניראה לוציפר אני חושב... אני מניח שיש עוד. עם ישראל היתה כמו רוסיה של היום היה אפשר להשיג מלא ספרים טובים שקשורים לנושא...

MetalSinagouge

New member
אכפת לך... +נצל"ש.

להסביר את המשפט בקשר לישראל ורוסיה? :)) רציתי לדעת, מישהו קרא את הספר פאראדייז לוסט? על מה הוא מדבר לפני שאני מתחיל לקרוא אם בכלל? אה ועוד שאלה בקשר לספרים: אני משיג את כל הספרים מהאינטרנט בלבד (E BOOK) ורציתי לדעת, יש סיכוי שאתקל בספר ששוכתב במטרה להרוס למשל כת מסויימת ומופץ באינטרנט, ואני כמו טיפש משנן חומר בדוי?

EvilFlame

New member
תשובות

פארדייז לוסט לא קראתי. חומר בדוי אני בספק עם מישהו באמת ובתמים יתאמץ להפיץ אבל עלול לקראת מצב שכזה... אבל שוב אני בספק... הקשר בין רוסיה לישראל הוא שעכשיו ברוסיה מפיצים המון ספרים שקשורים לנושא פאגניזם מאגיה ומאגיה שחורה (ודומיה) ובישראל... חחחח טוב ישראל בקושי ואנחנו צריכים להודות שיש משהו לכל החבר'ה שמייבאים באופן אישי ולאלה שמתרגמים לסטימצקי וצומת ספרים לא חייב אלא עם כן נתנו לכם חינם או בהנחות ענקיות כי יש להם פול כסף ממכרית ספרים בלי קשר..

MetalSinagouge

New member
אתה מבין רוסית?

חבל שלא ידעתי, הייתי ברוסיה בקיץ. מצאתי ספר על כישוף בארץ דווקא של סופר צרפתי בשם ז'רארד דה-אנקוס אבל הוא די קשה לקריאה בשפה הזו. אני אחפש משהו באנגלית.

EvilFlame

New member
רוסית אני לא ממש יודע

שחכתי את רוב המילים ולקרוא ידעתי קצת וגם שחכתי..

paradise lost של מילטון

הוא יצירה אפית המספרת את סיפור נפילתו של השטן מחסדי האל, ושאר ענייני הדמנולוגיה הנוצרית. תמיד יש חומר שמופץ סתם. אני ממליץ לקרוא את המאמר הבא: http://www.witchcraft.co.il/critical.htm אני בכלל ממליץ לקרוא את האתר של כרמית.

MetalSinagouge

New member
ועוד משהו להיום...

היום קרה לי לצערי אותו מקרה, שמונע ממני התקדמות. ואלה הן הסתירות. הספר הראשון שנתן לי רקע לנושא הוא הסאטאניק באייבל, שהיווה מעין סלע שהחזיר אותי לקרקע ונתן לי אפשרות לבחון דעה נוספת באשר למוצאו של השטן ושל ההתנהגות שלו. מהספר הסקתי כי השטן, שמפורש על ידי כל שטניסט באופן אחר הוא כלל וכל לא רע, והוא חסר צורה בדיוק כמו אלוהים ליהודים. אבל הבעיה היא שהיום יצא לי להתחיל לקרוא ספר בשם "הספר של לוציפר" שנאמר כי נכתב על ידי "בן שאקור" במאה ה4. והספר מציג צד אלים, חסר רחמים, הצד היותר פולקלורי בימינו, של השטן. ואני, מבולבל ובדילמה.

יש יותר מאסכולה שטניסטית אחת

ממה שידוע לי, הסטניק בייבל הוא של לה-ויי. הגישה שלו היא שונה מזו של מאמיני שטן אחרים. אבל זה לא בדיוק הפורום לזה.

EvilFlame

New member
אתה יכול לראות

את זה איך שאתה רוצה. חוץ מזה עם אני לא טועה הספר של בן שאקור מדבר על לוציפר על פי המיתולוגיה יהודית-נוצרית ולה ויי מביא את כל הרשע והשדים של כל מיני מיתולוגיות ליצור אחד. הוא בעצם אומר שהוא כוח והעל טבעי של העולם אנרגיה שאנשים לא רצו להשתמש בה וכו'. חוץ מזה ספרים אמורים לתת לך הסברים ובסיס אבל בסוף אתה מחליט מה לעשות..

MetalSinagouge

New member
תודה :)

הבנתי בדיוק מה שקיוויתי להבין. וכנראה שבאמת קצת התבלבלתי בפורום, פשוט אני מחפש לעצמי כיוונים להתחלה מבוססת, אבל כמו שנאמר "תפסת מרובה, לא תפסת" :) אז פשוט אבחר אחד ואדבוק בו.

לויתן

זה אחד מהיצורים שעפ"י ספרות הנביאים בתנ"ך, אלוהים התמודד איתם והרג אותם. זה הד לסיפורים כנעניים קדומים יותר, בהם האל בעל נלחם ביצור ששמו "לותן". מאז משמש שם זה כשם של ישות מרושעת שקשורה לשטן.

למעלה