חדש בפורום

Automann

New member
חדש בפורום

אהלן, מה המצב חבר´ה? אני נוסע עם חבר למזרח בתחילת יולי, למשך כשלושה חודשים. אנחנו מתעתדים לעבור בתאילנד, לאוס, קמבודיה ואולי גם וייטנאם. המסלול עוד לא סגור, וכן פרטים נוספים כמו סכום כולל שנוציא, וזמן מדויק. לתקופה מוערכת של שלושה חודשים, מה הסכום המינימלי שנדרש להוציא לאדם? הטיול בעיקרו לא יהיה site seeing אלא בעיקר טיולים וחופים.

אין דבר כזה מינימלי....

לפי דעתי כל אחד מוציא לפי האורח שבו הוא מחליט לחיות לפיו... אני למשל הסתדרתי טוב מאוד עם 400 דולר בחודש בתאילנד וזה אחרי בזבוזים ועוד הרבה דברים אבל היכרתי אנשים שהוציאו מעל 800 דולר בחודש הכל תלוי מה תקנה היכן תרצה לישון אם אתה "זרוק" כמוני תסתדר בכיף שם עם 300 דולר ואפילו פחות אבל בטח תבזבז שם המון על קניות וכו ´וכו´ בקשר ללאוס היא לא כל כך יקרה מה שמעצבן שם שהכל בקיפים אתה פורט 100 דולר יש לך איזה 750,000 קיפ (הסכום הכי גדול במזומן שאיי פעם תלך איתו) רוצה ארוחה 78,000 קיפ זה מצד אחד מצחיק מצד שני מעצבן נורא.. אבל עדיף לך לשלם שם במטבע של תאילנד כי אם במקרה תיתקע עם קיפים יהיה לך מאוד קשה להיפטר מהם.. בהצלחה ברי

Automann

New member
אוקיי..

תודה על הטיפים, אני עוד אשוב עם עוד שאלות מעצבנות ונדושות :)

על מי אתה מאיים???

מה זה אני עוד אשוב?? חסר לך שלא תשוב.....
ברי

Automann

New member
עוד שאלה..

אתה יכול לנסות לתאר לי מה עיקר ההוצאות, אני מניח שהטיסה והלינה? בטיול כזה.

טיסה ולינה????...

מממממ.... זה תלוי רק בדבר אחד והדבר הזה הוא אתה כרטיס הטיסה למשל תלוי באיזו חברה אתה רוצה לטוס? באל על? שהיא יקרה או בחברות אחרות זולות יותר כמו אתיופין או אירר גורדניאן (אבל מסוכנות יותר בגלל הארצות שמעליהן הן טסות) ולינה??? גם כן אותו הדבר יש חדרים ללילה ב-700 באט ויש ב-350 באט קשה להעריך דבר כזה כשתגיע לשם אתה תראה פחות או יותר מה מתאים לך ומהו טווח המחירים.. ברי

micmuk

New member
אההמ אההמ

אני מוחה!!! מה זה?אתייופיין מסוכן?! לא מוכנה לשמוע על זה. כמי שהיא נוסעת קבועה של אתיופיה (שלוש פעמים!!) אני רוצה לומר ש: הנסיעה מצויינת!, זולה יותר ויש ים ישראלים שעוד תפגוש במשך הטיול (וזה מוריד קצת את החשש של הפעם הראשונה...) בכל אופן אתיופיה (בניגוד לירדן) לא טסים מעל ארצות עויינות כי הם טסים כל הזמן על קו החוף עד שנכנסים להודו. מה שכן (וצריך להודות על האמת) הטיסה לוקחת קצת יותר זמן כי זה בעצם שתי טיסות עם קונקשיין בניהן ת"א - אדיס אבבא ואדיס - הודו (או תאילנד, מה שלא יהיה) אבל...... (ופה יש אבל גדול) אם אתה נוסע למזרח ואתה "לחוץ" זמנים - אז אח שלי -אל תסע! כי חלק (גדול) מהכייף של הטיול זה הנינוחות והרוגע (והכוונה לא לרביצה, אלא - שהכל האיזי , נהנים מהדברים הקטנים) תהנה מיק

Automann

New member
מיק

אם כבר קפצת :) כמה _אתה_ השקעת פר חודש בתאילנד, 400 דולר נראה לי טיפה זול מדי... ויסלח לי ברי היקר :)

הבהרה קטנה מיק ו-Automann

מיק מוק כשהתכוונתי למסוכן זה לאוו דווקא מהו איזור הטיסה של אותה חברה אלא יותר הביטחון והקפדה על כללים תסכימי איתי שטיסה בחברה זו יותר מסוכנת מאשר טיסה באל על מסוכנת מבחינת הביטחון (רמה נמוכה יותר מאשר אל על ) וכמובן במשקל התיקים הכללי (לא כל כך בודקים את זה ) אצל אייר גורדנאיין אני אומר לך בוודאות שלא בודקים את Zה ברור שלא יעלו למטוס משקל פי 3 מאשר מותר אבל הם מחפפים קצת ... ובקשר ל400 דולר ידידי Automann זה הממוצע אבל כמו שאמרתי לך אי אפשר להגיד כמה כסף תצטרך שם... לי זה הספיק לאחרים לא הכל תלוי איך אתה מתכוון לחיות שם... ברי

micmuk

New member
תגובה מהירה

sorry שזה על קצה המזלג - אני חייבת לעוף לעבודה אז ככה: אני לא מסיכמה עם ברי לגבי החפפיפנקיות של עומס משקל וכו גם אל-על ישמחו מאוד להעמיס לך 60 ק"ג (!!!) במיוחד כשאתה אמור לשלם בסביבות ה-8 דולר על כל ק"ג מעל 20. אני לא חושבת שהטיסה השאת מסוכנת יותר מאל-על מבחינת ביטחון... טסתי לאיטליה עם ישראייר ולא הירגשתי הבדל עצום בין הטיסות (חוצמזה שהדיילים מדברים עיברית, חתיכים ואפשר להתחיל איתם - שזה די חשוב...) בקשר ל-400 דולר זב לא מעט בכלל!!! אתה לא מאמין מה אפשר לעשות עם זה שם... אני טיילתי (בפעם האחרונה) בהודו עם 400 דולר - שזה ממש המון אבל חזרתי עם קניות של חבל על הזמן (סביסות ה-60 ק"ג) וזה אחרי ששלחתי חבילה של 20 ק"ג אם אתה ממש רוצה לדעת מה יש כ"כ הרבה לקנות - תכתוב לי לפרטי בכל אופן - זה מספיק אבל כמובן כדאי, בכל מקרה, שיהיה לך גיבוי של כרטיס אשראי כך שאם תרצה לייקר לעצמך ת´טיול - תמיד תוכל תהנה מיקי (בת) אני

למעלה