חדש בפורום

deddy23

New member
חדש בפורום

שלום לכוווווווולם. אני דדי ועכשיו, ממש ממש עכשיו (בשעה 4:15 לפנות בוקר...) גילית שהפורום הזה קיים.. ושיכול להיות לי בו הרבה עניין. אני לא בדיוק יודע איך להגדיר את עצמי, מעצב גרפי? מאייר? גרפיקאי? ביצועיסט? באמת שאין לי מושג אבל אני כן יודע שבשש שנים האחרונות התעסקות בכל הקשור באמנות דיגיטלית (לא אינטראקטיבית.. למה למען השם כולם רוצים להיות אינטראקטיביים?) פריהנד ופוטושופ בעיקר.. לא יודע בדיוק אם להגדיר את עצמי כיוצר, לא יודע אם להגדיר עצמי כאמן אבל אני כן יודע להגיד שאני הכי נהנה בעולם לעשות את מה שאני עושה כי זה בא מתוך האהבה שלי לתחום הזה בפרט ולאמנות בכלל אז סתם רציתי לעשות לכם/ן הכרות איתי ועם חלק קטן מהעבודות שלי - אשמח לתגובות ובקורות בונות (כמו שראיתי יש כאן גם בקורות קטלניות וגם אותן אני מקבל בברכה כי כל בקורת שהיא מלמדת משהו..) מקווה שתקבלו אותי בברכה לפורום החמים (?) שלכם שבוע נהדר דדי התמונה המצורפת לכאן היא של דמות שהמצאתי שנקראת "מאטויושי, הגי'רפה הסמוראית" (שבחלקה גם קצת הייתה מבוססת עליי, נוצר בפריהנד, עובד בפוטושופ.. וחוץ משם ומראה אין הרבה עוד לדמות הזו..

deddy23

New member
סופרמן ללא כפות ידיים ../images/Emo122.gif

ופה סופרמן האחד והיחיד, גיבור הילדות שלי (בעצם עדיין הגיבור שלי..) ללא כפות ידיים, ולמה? לא יודע, פשוט לא היה לי כח לסיים אותו.. נוצר בפריהנד בלבד אגב - שכחתי להוסיף, הסגנון לרוב שאני מאייר בו הוא דו מימדי, אולי קצת הוספת הצללות, הבהרות ונפח פה ושם אבל משתדל לא לחרוג, פשוט לא אוהב את הסגנון התלת מימדי או שאולי אפשר להגדיר את זה אחרת - את הסגנון היותר ריאלי... (?)

deddy23

New member
מרילין מונרו

נסיון די קלוש ועלוב הייתי אומר, לצייר את מרילין מונרו, הנסיון הראשון ובינתיים היחיד לצייר משהו לכיוון הריאלי, לא הכי הלך אז לא המשכתי בזה - מה גם שאני מאמין שכדי להגיע לתוצאות יותר טובות בסוג כזה של איור ממוחשב אני צריך להשתמש בטאבלט (ככה קוראים לעט הזה?) מה שכן - הגוף ביחס לפנים לדעתי יצא קצת יותר טוב, אולי היא שזופה מדי ונראית עיראקית משהו אבל לא הצלחתי בשום דרך אחרת ליצור נפח.. בסיס הפנים והגוף נוצר בפריהנד, צביעה ועיבוד (פחחחחחחחח) פוטושופ...

deddy23

New member
fantastic three

כאן האקסית שלי ואחד מהחברים הטובים ביותר שלי (והוא שם פעמיים..) בתור שלושת המופלאים. הרעיון היה ליצור סוג של cover לקומיקס חדש אבל בסופו של דבר לא עלו לי שום רעיונות לדמויות ומשום מה נזכרתי ב-fab. four (על אף שאני לא הכי מסמפט את הקומיקסים שלהם...) בינתיים האקסית נשארה כאקסית, החבר הטוב נשאר כחבר טוב ומהפנטסטיק 3 לא יצא כלום... מי יודע...

deddy23

New member
ואחרון (כי אני מתמוטט מעייפות כבר..) - סטאלין

כאן אתם רואים את הגרסה המצוירת שלי לסטאלין כלוא בתוך בקבוק. מקורו של הבקבוק הזה הוא גם בקומיקס של סופרמן (כמה מפתיע...) - אחד ה-villians (ברייניאק למי שמכיר..) כולא עיר בשם קנדור מקריפטון בתוך הבקבוק הזה כשאותה עיר מכווצת למימדים ננסיים. תמיד אהבתי את העניין הזה של לכלוא משהו בתוך בקבוק ננסי והרעיון שלי היה ליצור סדרה של גדולי הדיקטטורים (ימח שמם) כלואים בתוך הבקבוקים האלה בכמו מין מעבדה מופרעת כזו... בינתיים חוץ מסטאלין אין עוד דיקטטורים וגם לא מעבדה, מי יודע? אולי בהמשך... נוצר בפריהנד בלבד. שמחתי להכיר, אשמח לתגובות, בקורות, אבנים ומקלות ואפילו עמבה.. דדי

אסף 212

New member
יצא יפה

מאוד אהבתי את זה, גם הרקע יצא יפה ומעניין. נותן תחושה כזו של הקומיקסים הישנים של פעם.

למעלה