חדש בקטנה גירסת הפרומו הכפולה של DIFFERENT WORLD דיסק 1 - השיר דיסק 2 - DVD עם הקליפ של השיר
B barlevy New member 20/4/07 #1 חדש בקטנה גירסת הפרומו הכפולה של DIFFERENT WORLD דיסק 1 - השיר דיסק 2 - DVD עם הקליפ של השיר
E ELECTRIC EYE New member 20/4/07 #4 תתחדש ,אני רואה שיש לך כמעט כל דבר של הלהקה אז אם יש לך דברים פעמיים או שאתה לא צריך אני מוכן לקנות
B Beautiful Scar New member 21/4/07 #5 למה הכינוי שלך מוכר לי כ"כ? ../images/Emo199.gif ממש ממש ממש מוכר.
B Beautiful Scar New member 21/4/07 #7 לא, לא מפה ../images/Emo6.gif../images/Emo199.gif ראיתי אותו בעוד מקום לא על גבי הפורום הזה או כל פורום אחר.
לא, לא מפה ../images/Emo6.gif../images/Emo199.gif ראיתי אותו בעוד מקום לא על גבי הפורום הזה או כל פורום אחר.
B Beautiful Scar New member 22/4/07 #9 האמ.. ../images/Emo199.gif אולי שמעתי את השיר פה ושם, [יוצא לי לשמוע שירים של ג'ודס לא מוגדרים.] ואולי ראיתי את שם השיר. אך לא לזה הכוונתי. נראה לי שראיתי אותו בצט או משהו -כן, היה לי משעמם פה ושם.-
האמ.. ../images/Emo199.gif אולי שמעתי את השיר פה ושם, [יוצא לי לשמוע שירים של ג'ודס לא מוגדרים.] ואולי ראיתי את שם השיר. אך לא לזה הכוונתי. נראה לי שראיתי אותו בצט או משהו -כן, היה לי משעמם פה ושם.-
E ELECTRIC EYE New member 24/4/07 #10 אולי יכול להיות גם לי לפעמים משעמם אז אני נכנס לכל מיני צאטים של פורומים