חדש ברכבת ישראל?

orend123

New member
חדש ברכבת ישראל?

תארו לכם שהכרטיסן יתבלבל באמצע הסיבוב... מישהו יכול להתפגר שם פעמיים...

עמיחי נ

New member
זה עדיף מכך שמישהו יגנוב את זה ../images/Emo13.gif

ובתכל'ס, כל עוד זה לא LP אז ברכבת שאר הציוד לא יעזור מי יודע מה....

עמיחי נ

New member
...

אם הכרטיסן יבצע לבד את ההחייאה עדיף שהוא יעשה עיסויים וינסה לתת שוק, אלא אם כן יש עדויות לכך שהאדם שאיבד את ההכרה איבד אותה כתוצאה מחנק... יש בריאות עוד מספיק אוויר בשביל לבצע שיחלוף במשך 5 דקות.... הזמן שיקח לרכבת להגיע לתחנה הבאה ולהפגש שם עם אמבולנס\נט"ן שבו ימשיכו את ההחייאה

רכבת = חיילים. חיילים = חובשים.

תתפלא כמה חובשים יש בצהל - חובשים יכולים לתפעל את הערכה הזאת באופן מקצועי וטוב. חוץ מזה, רכבת זה מקום בעייתיי מבחינת זמן הגעה של צוות מד"א, עד שמגיעים אל התחנה עובר זמן לא מבוטל, בטח לא חמש דקות עד שיגיע אמבולנס\נטן.

orend123

New member
5 דקות?

יקירי בשבוע שעבר הייתי תקוע שעה ורבע בין תחנות בדרך לבסיס רכבת ישראל...

עמיחי נ

New member
אני מניח שבהחייאה ההתנהלות שונה

והולדר צויצה, אני לא בטוח שהרכבת מתחשבת בעובדה שעל הקרונות יהיו חובשים,מער"ים רופאים וכו'...

היא חייבת בסך הכל להכיר בזה,

הם יכולים להעניק עזרה הרבה יותר רצינית מכל מאבטח או פקח שעבר הכשרה של ארבע שעות על איך להנשים עם אמבו ואיך לפתוח חמצן

ilovebarbie

New member
מילא להכיר ולהתחשב בזה

אבל להסתמך אך ורק על זה ? לא לא, לא בא בחשבון. לא אחראי בעליל.

עמיחי נ

New member
אני חושב שזה גם לא חוקי...

עכשיו התחלתי להסתקרן, מישהו יכול לברר מה פרוטוקול הפינוי מרכבת אומר? האם הרכבת צריכה להגיע לתחנה,לעצור בנקודת פינוי קרובה, עצירה במקום, אילתור בהתאם לנסיבות?

orend123

New member
בד"כ

ממילא קרון או שניים הפוכים והאנשים שפוכים בחוץ...

מין הסתם שאם זה לא תאונת רכבת,

הפינוי באופן הגיוני יעשה בתחנה הקרובה, בחבירה עם צוות מד"א. מה יתן עצירה במקום? לא הגיוני שנטן ורכבת יחברו על הפסים, באיזשהוא מפגש מאולתר..

RYaniv

New member
ובתואר "דוגי האוזר" זוכה...

5 דקות? על השעון ? אגב, לא יודע מה איתך, אבל אם וכאשר אני אהיה במצב שאני אזדקק להחייאה בזמן נסיעה ברכבת, אני אוותר על השוקים של הכרטיסן. ויש כבוד.

עמיחי נ

New member
חח

בגלל זה כתבתי AED, אני מרחם על המסכן שיצטרך להתנסות בשוקים נוסח רכבת ישראל... וההתייחסות ל5 דקות היא באיזה הקשר?

למעלה